- nákup z pohodlí domova,rychlost dodání, vysoká kvalita výrobků.
- o žádných nevím
Rychlost dodání,široký sortiment,vstřícné jednání.Vřele doporučuji.
Reakce obchodu Ráj pro mimi
Moc děkujeme za vaše hodnoceni a přejeme pekný den :-)
- Šíře sortimentu, možnost vyzvednout na uložence.
- Cena, která se platí i když zboží zákazník sám vyzvedne na uložence.
Spokojenost s rychlostí a způsobem vyřízení.
Reakce obchodu Ráj pro mimi
Dobrý den, moc děkujeme za Vaše hodnocení :-) Co se týče dopravy Uloženka je nejlevnější způsob dodání zboží. Příště zvolte platbu převodem a nebudete na uložence platit dobírku a zaplatíte jen 36,- Kč. Zadarmo opravdu posílat nemůžeme každou objednávku, zasíláme jen ty, které dosáhnou částky 2999,- Kč a mají pak dopravu zdarma. Pěkný den Ráj pro mimi
Vyborna komunikace
Kvalitni a krasne zbozi odpovidajici obrazkum
Dobra cenaReakce obchodu Ráj pro mimi
Mnohokrát děkujeme za Vaše hodnocení :-) Přejeme hezký den
- Spolehlivost
- Zadne
Doporucuji
- Zaujal mě velký výběr zboží
Doporučuji všem,spokojenost na 100%
- Nabízí možnost poštovného zdarma, dárek pro miminko a velký výběr v možnostech doručení zboží.
- Příznivé ceny a kvalitní zboží vám doručí až domů
Líbil se mi velký výběr zboží pro těhotné i miminka za slušné ceny, zboží dostatečně popsané odpovídá skutečnosti a navic jsem nemusela nikam chodit :-)
Čekala jsem trochu déle na dodání protože jsem si objednala tričko s dodáním za 14 dní, ihned mě o této skutečnosti informovali a jakmile bylo zboží na skladě také. Volala velmi příjemná paní a zboží hned druhý den dorazilo. Splnili čas dodání do 14 dní. -
- Dodaci lhuty neodpovidaji, zbozi skladem do 14dnu, ale trva to mesic neli dele.
Vážená zákaznice,
zboží, které jste si objednala mělo a stále má uvedenou dobu realizace 14 pracovních dnů, která uplynula ted ve ctvrtek 5.2.2015. Nevim, kde jste prisla na to, že to trva vice, jak mesic. Vase objednavky byla uskutecnena v nedeli 18.1.2015 a lhuta se zacla zapocitavat az v pracovni den a to v pondeli.Pokud dobre pocitam mesic bude az 18.2., coz zdaleka jeste neni.. Zbozi je dnes jiz pripraveno k odeslani, takze jsme NEDODRZELI pouze 2 PRACOVNI DNY, za ktery se omlouvame, ALE NE ZADNY MESIC CI DELE, CO UVADITE ! Nekdy se stane, ze výrobce dodá zboží dřív, někdy ve lhůtě, někdy i po lhůtě, ale zákazník je informovan. hezky den Raj pro mimi -
- Velký výběr na jednom místě
- ocenil bych více filtrů parametrů na stránkách
Jsem velmi spokojen a mile překvapen(po dlouhé době) s efektivitou nakpování přes net.
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaše hodnocení a těšíme se na další spolupráci. Co se týče více filtrů, rádi bychom to zrealizovali, což bohužel není v naších silách nebo jsme napojeni na více dodavatelů a každý má jiné parametrové filtry, které nelze sjednotit :-( ale vime o tom.. Pěkný den Ráj pro mimi -
- Ceny
můžu jen doporučit
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaše hodnocení a těšíme se na další spolupráci. Pěkný den Ráj pro mimi -
- velký výběr
doporučuji
Vážený zákazníku,
- Široký výběr zboží za dobré ceny
Doporučuji
Vážený zákazníku,
- Přístup, když jsme v objednávce u více stejných věcí, pouze jiné odstíny vybrala jinou velikost a byla jsem ze strany prodejce telef.informována a měla možnost to změnit.
Vynikající
- Pěkne veci....
- Zatim jsem na žádnou nepřišla.....
Super komunikace....dobre doručení....
- Osobní přístup a komunikace.
Výborný, doporučuji.
- v klidu si vyberu produkt doma
- výběr zboží i nákup z domova
vyzkoušejte a budete spokojeni jako já
- Velký výběr, dobré ceny a hlavně ochota a milá komunikace
- žádné
Nákup v obchodě doporučuji a určitě to nebyl můj poslední nákup
- Rychlost, kvalita
- přehlednost stránek
- skvělá komunikace
Nakupovala jsem zde poprvé a jsem nad míru spokojená. Byla jsem průběžně informována o stavu objednávky, zboží krásné, kvalitní a navíc jsem dostala za nákup dárek. Takže za mě určitě naprostá spokojenost.
Ráj pro mimi -
Hodně příjemná komunikace, přestože nemají v KOpřivnici možnost osobního odběru, dovezli mi ho, abych neplatila poštovné. Rozhodně nadstandardní jednání.
Ráj pro mimi