Přihlásit se a přidat recenzi

• nákup z pohodlí domova,rychlost dodání, vysoká kvalita výrobků.
    • o žádných nevím

Rychlost dodání,široký sortiment,vstřícné jednání.Vřele doporučuji.

Reakce obchodu Ráj pro mimi

Moc děkujeme za vaše hodnoceni a přejeme pekný den :-)

• Šíře sortimentu, možnost vyzvednout na uložence.
    • Cena, která se platí i když zboží zákazník sám vyzvedne na uložence.

Spokojenost s rychlostí a způsobem vyřízení.

Reakce obchodu Ráj pro mimi

Dobrý den, moc děkujeme za Vaše hodnocení :-) Co se týče dopravy Uloženka je nejlevnější způsob dodání zboží. Příště zvolte platbu převodem a nebudete na uložence platit dobírku a zaplatíte jen 36,- Kč. Zadarmo opravdu posílat nemůžeme každou objednávku, zasíláme jen ty, které dosáhnou částky 2999,- Kč a mají pak dopravu zdarma. Pěkný den Ráj pro mimi

Vyborna komunikace
    Kvalitni a krasne zbozi odpovidajici obrazkum
    Dobra cena

Mnohokrát děkujeme za Vaše hodnocení :-) Přejeme hezký den

• Spolehlivost
    • Zadne

Doporucuji

• Zaujal mě velký výběr zboží

Doporučuji všem,spokojenost na 100%

• Nabízí možnost poštovného zdarma, dárek pro miminko a velký výběr v možnostech doručení zboží.
    • Příznivé ceny a kvalitní zboží vám doručí až domů

Líbil se mi velký výběr zboží pro těhotné i miminka za slušné ceny, zboží dostatečně popsané odpovídá skutečnosti a navic jsem nemusela nikam chodit :-)
    Čekala jsem trochu déle na dodání protože jsem si objednala tričko s dodáním za 14 dní, ihned mě o této skutečnosti informovali a jakmile bylo zboží na skladě také. Volala velmi příjemná paní a zboží hned druhý den dorazilo. Splnili čas dodání do 14 dní.

• Dodaci lhuty neodpovidaji, zbozi skladem do 14dnu, ale trva to mesic neli dele.

Vážená zákaznice,

zboží, které jste si objednala mělo a stále má uvedenou dobu realizace 14 pracovních dnů, která uplynula ted ve ctvrtek 5.2.2015. Nevim, kde jste prisla na to, že to trva vice, jak mesic. Vase objednavky byla uskutecnena v nedeli 18.1.2015 a lhuta se zacla zapocitavat az v pracovni den a to v pondeli.Pokud dobre pocitam mesic bude az 18.2., coz zdaleka jeste neni.. Zbozi je dnes jiz pripraveno k odeslani, takze jsme NEDODRZELI pouze 2 PRACOVNI DNY, za ktery se omlouvame, ALE NE ZADNY MESIC CI DELE, CO UVADITE ! Nekdy se stane, ze výrobce dodá zboží dřív, někdy ve lhůtě, někdy i po lhůtě, ale zákazník je informovan. hezky den Raj pro mimi

• Velký výběr na jednom místě
    • ocenil bych více filtrů parametrů na stránkách

Jsem velmi spokojen a mile překvapen(po dlouhé době) s efektivitou nakpování přes net.

Vážený zákazníku,
    velice Vám děkujeme za Vaše hodnocení a těšíme se na další spolupráci. Co se týče více filtrů, rádi bychom to zrealizovali, což bohužel není v naších silách nebo jsme napojeni na více dodavatelů a každý má jiné parametrové filtry, které nelze sjednotit :-( ale vime o tom.. Pěkný den Ráj pro mimi

• Ceny

můžu jen doporučit

Vážený zákazníku,
    velice Vám děkujeme za Vaše hodnocení a těšíme se na další spolupráci. Pěkný den Ráj pro mimi

• velký výběr
    • nic

doporučuji

Vážený zákazníku,

• Široký výběr zboží za dobré ceny

Vážený zákazníku,

• Přístup, když jsme v objednávce u více stejných věcí, pouze jiné odstíny vybrala jinou velikost a byla jsem ze strany prodejce telef.informována a měla možnost to změnit.

Vynikající

• Pěkne veci....
    • Zatim jsem na žádnou nepřišla.....

Super komunikace....dobre doručení....

• Osobní přístup a komunikace.

Výborný, doporučuji.

• v klidu si vyberu produkt doma

• výběr zboží i nákup z domova

vyzkoušejte a budete spokojeni jako já

• Velký výběr, dobré ceny a hlavně ochota a milá komunikace
    • žádné

Nákup v obchodě doporučuji a určitě to nebyl můj poslední nákup

• Rychlost, kvalita

• přehlednost stránek
    • skvělá komunikace

Nakupovala jsem zde poprvé a jsem nad míru spokojená. Byla jsem průběžně informována o stavu objednávky, zboží krásné, kvalitní a navíc jsem dostala za nákup dárek. Takže za mě určitě naprostá spokojenost.

Ráj pro mimi

Hodně příjemná komunikace, přestože nemají v KOpřivnici možnost osobního odběru, dovezli mi ho, abych neplatila poštovné. Rozhodně nadstandardní jednání.