- Skvělá komunikace a profesionální přístup prodejce.
- O žádných nevím
Vřele doporučuji.
Komunikace perfektní, velmi příjemné vystupování prodejce. Byla jsem nadmíru spokojená, nemám co vytknout. -
dobrý
Zatím jsm zboží neobdržela,tak nemůžu hodnotit.
- Rychlost, skvělá komunikace :)
- přehlednost
- termín dodání
kvalitní zboží i u zboží skladem pozdější termín dodání
- Pestrá nabídka zboží. Skvělá komunikace ze strany prodávajícího, flexibilita, snaha rychle vyřešit nastalý problém.
Doporučuji obchod.
- přehlednost
- dlouhé dodací lhůty
zatím nevím, čekám na zboží
Reakce obchodu Ráj pro mimi
Dobrý večer, děkujeme za Vaše hodnocení. Vaše zboží bylo na objednávku a bylo expedováno ve lhůtě. Zboží se šije na zákazku, tak realizace trvá, ale s tím je každý zákazník srozumněn a pokud se mu zdá lhůta dodání dlouhá, musí si vybírat položky skladem, aby byla doba dodání, co nejkratší.
- doprava balik do ruky nikdy nedoruči musim sama na poštu ikdyž jsem cely den doma a čekam diky
Reakce obchodu Ráj pro mimi
Dobry vecer. Za špatne doručeni od pošty bohužel nemuzeme my, ale pošta. Pokud vite, že ve vašem městě pošta nefunguje tak jak ma, tak si příště zvolte jako dopravce PPL, ktera Vam to doručí až domů :-)
- nevím
- nefungující hračky
okamžitě výrobek vyzkoušet
Reakce obchodu Ráj pro mimi
Dobrý den paní Lednická,Velmi nás mrzí, že se ve Vaší objednávce objevil výrobek, který je nefunkční,ale doposud nám žádná reklamace na tyto produkty, které máte v objednávce nepřišla. Na vadu jste nás mohla upozornit, ale žádným způsobem, jak telefonickým či e mailovou koresondencí jste nás bohužel doposud neinformovala. Lidé nás znají jako e-shop, který se snaží vyjít vstříc komukoli, jak už v oblasti reklamací, tak při jakémkoli konkrétním problému nebo požadavku, byť je někdy velmi nestandardní. Chtěla bych Vám jen říci, že zrovna Váš způsob sdělení těchto skutečností je způsobem poněkud nestandardním. Mrzí mě, jakým způsobem jste dala najevo, že jste nespokojená a rovněž mě mrzí, jak jste náš e-shop negativně ohodnotila. Hezký večer Dolejšová
- - možnost dopravy na výdejní místa
Nákup proběhl v pořádku, i v předvánočním shonu vše dodáno včas a co velice oceňuji, tak je okamžitá reakce na emaily.
- - velký výběr zboží
- - dobré ceny
- - dobrá komunikace
- - rychlost dodání
- Nemám výtky.
Obchod doporučuji ostatním - přehlednost stránek, dobrá komunikace, rychlé dodání, dobré ceny.
- Tento internetový obchod je podle mého názoru přehledný
- Zatím jsem žádné neobjevila
- Dobrou komunikaci bez automatické ústředny. Ochota personálu
- Neobjevil jsem.
Rozumné ceny, rychlá dodávka zboží
Reakce obchodu Ráj pro mimi
Mnohokrat dekujeme za recenzi a spokojenost:-)
- dlouhá dodací lhůta
jelikož ani po dvanácti dnech mi zboží nepřišlo a ani se nikdo neozval jsem velmi zklamaná
Reakce obchodu Ráj pro mimi
Vážená zákaznice, je nám líto, že jste nespokojena s dodací lhůtou, ale Vami vybrané produkty nebyly bohužel všechny skladem, tak Vám zasilka tudíž nemohla ani dorazit. Na objednávku jste měla povlečení se sovičkami, kde je lhůta dodání až 21 pracovních dnů a u produktu jste s tím byla seznámena, a tak samo Vám to přišlo v potvrzujícím mailu, tak nemůžete říct, že by Vám dostupnost byla nějak zatajována. Dnes je to teprve 9 pracovní den. Pokud se Vám bohužel nelíbí lhůty dodání, tak musíte vybírat zboží, které je skladem a musíte se take u zboží dívat na dostupnost! U zbozi je to viditelne napsáno. Pekný večer Ráj pro mimi
- mohu si vybrat jednotlivé kousky
je celkem dobrý s uspokojivým výběrem zboží
Reakce obchodu Ráj pro mimi
Dobry den, velice Vám dekujeme za hodnocení a jsme rádi, že jste se zbožím spokojena :-)
obchod doporučuji jako důvěryhodný, zboží nebylo skladem, ale bylo zasláno přesně za 14 pracovních dní, tak jak deklarovali při objednávce
- Rozumné ceny, široký sortiment
- Poměrně dloudo doba odeslání
Spokojenost
- dobra dostupnost
- kvalita
doporucuji
- Přehlednost nabídek,pohodlný nákup z domova
Vřele doporučuji,
zboží dorazilo vždy včas a v požadovaném množství,kvalitě i barvě. -
výbornéééé