Absolutne zadna komunikace. Telefonni cislo neexistuje, na email nereaguji. Na moji zadost o zruseni jsem cekala tyden. HRUZA!
Cekám už 14 dní a nic. Nevím jestli mi to doručí později nebo vůbec. Katastrofa.
- velmi dlouhá dodací lhůta, obchod se sám neozval, reagoval až na výzvu a můj dotaz a to ještě ne velmi vstřícně.
Jsou kvalitnější internetové obchody.
Reakce obchodu Ráj pro mimi
Vážená paní Seidelová, vaše zboží bylo na objednávku a to až 14 pracovních dnů a lhůta a zboží máte pořád ve lhůtě. Pokud je s objednávkou nějaký problém a mělo by se dodání prodloužit vždy zákazníky informujeme o stavu, ale jelikož vaše objednávka je stále ve lhůtě nemůžeme každému zákaznikovi psát, že se srovná třeba šije jeho povlečení.. A hovořila jsem s Vámi já a nemám pocit, že bych se k Vám chovala po telefonu nějak špatně a pokud jste měla takový pocit, tak se Vám omlouvám, ale zrovna momentálně všichni doma prochazíme střevní chřipkou a máme male dvojčata, tak se me vysileni možná projevilo možná na tonu hlasu, zakaznikum se vzdy vyjit maximalne vstříc jen co to jde, tak mě velice zaráží vaše reakce. Pokud jste nespokojena s dodací lhůtou musíte vybírat věci, které jsou skladem nejste ani první, které to říkám. Každý si vždy jen stěžuje a vybíra si věci s nejdelší dodací lhůtou. Krásný den
- -Objednala jsem 9 položek, všechny označeny skladem...3 položky skladem neměli.
- -1 položka stále nepřišla
Nevím jestli to byla jen smůla nebo shoda náhod, ale já už v tomto eshopu nenakoupím.
Reakce obchodu Ráj pro mimi
Dobrý den, děkujeme Vám za vaše hodnocení, i když nedoporučující, ale za vzniklou situaci jsme se Vám omlouvili,bohužel při velkém obratu objednávek se nestihla od dodavatelů načíst správná kusová skladovost což není z minuty na minutu, což tento problém má skoro každý internetový obchod. Poporodní pas dorazil dnes a dnes se i expeduje. Mrzí nás, že jste nespokojená, ale udělali jsme maximum, co bylo v našich silách.Pěkný den
Zatím jsm zboží neobdržela,tak nemůžu hodnotit.
- nevím
- nefungující hračky
okamžitě výrobek vyzkoušet
Reakce obchodu Ráj pro mimi
Dobrý den paní Lednická,Velmi nás mrzí, že se ve Vaší objednávce objevil výrobek, který je nefunkční,ale doposud nám žádná reklamace na tyto produkty, které máte v objednávce nepřišla. Na vadu jste nás mohla upozornit, ale žádným způsobem, jak telefonickým či e mailovou koresondencí jste nás bohužel doposud neinformovala. Lidé nás znají jako e-shop, který se snaží vyjít vstříc komukoli, jak už v oblasti reklamací, tak při jakémkoli konkrétním problému nebo požadavku, byť je někdy velmi nestandardní. Chtěla bych Vám jen říci, že zrovna Váš způsob sdělení těchto skutečností je způsobem poněkud nestandardním. Mrzí mě, jakým způsobem jste dala najevo, že jste nespokojená a rovněž mě mrzí, jak jste náš e-shop negativně ohodnotila. Hezký večer Dolejšová
- dlouhá dodací lhůta
jelikož ani po dvanácti dnech mi zboží nepřišlo a ani se nikdo neozval jsem velmi zklamaná
Reakce obchodu Ráj pro mimi
Vážená zákaznice, je nám líto, že jste nespokojena s dodací lhůtou, ale Vami vybrané produkty nebyly bohužel všechny skladem, tak Vám zasilka tudíž nemohla ani dorazit. Na objednávku jste měla povlečení se sovičkami, kde je lhůta dodání až 21 pracovních dnů a u produktu jste s tím byla seznámena, a tak samo Vám to přišlo v potvrzujícím mailu, tak nemůžete říct, že by Vám dostupnost byla nějak zatajována. Dnes je to teprve 9 pracovní den. Pokud se Vám bohužel nelíbí lhůty dodání, tak musíte vybírat zboží, které je skladem a musíte se take u zboží dívat na dostupnost! U zbozi je to viditelne napsáno. Pekný večer Ráj pro mimi
- Zboží přišlo,doba není úpně nejrychlejší,poškozený vnitřní obal.Proto nedůvěra.
Reakce obchodu Ráj pro mimi
Dobrý den, moc děkujeme za Vaše hodnoceni, co se týče poškození obalu u plín, přišlo nám to, tak už od dodavatele, že obal tíhou plen prasknul, proto jsme to přelepili, abychom mohli, co nejrychleji odeslat. Zboží poškozeno nebylo. Nechtěli jsme akorát, aby se to ze sáčku vysypalo. Hezký den
- Dodaci lhuty neodpovidaji, zbozi skladem do 14dnu, ale trva to mesic neli dele.
Vážená zákaznice,
zboží, které jste si objednala mělo a stále má uvedenou dobu realizace 14 pracovních dnů, která uplynula ted ve ctvrtek 5.2.2015. Nevim, kde jste prisla na to, že to trva vice, jak mesic. Vase objednavky byla uskutecnena v nedeli 18.1.2015 a lhuta se zacla zapocitavat az v pracovni den a to v pondeli.Pokud dobre pocitam mesic bude az 18.2., coz zdaleka jeste neni.. Zbozi je dnes jiz pripraveno k odeslani, takze jsme NEDODRZELI pouze 2 PRACOVNI DNY, za ktery se omlouvame, ALE NE ZADNY MESIC CI DELE, CO UVADITE ! Nekdy se stane, ze výrobce dodá zboží dřív, někdy ve lhůtě, někdy i po lhůtě, ale zákazník je informovan. hezky den Raj pro mimi -
Vybírala jsem pouze ze zboží, u kterého bylo napsáno, že je skladem a prostě nebylo.
Dobrý den paní Hoplíčková,
objednala jste si panenku, která má 4 druhy a je vedená pod jedním EAN kódem. Skladem byly 3 druhy, ale nebyl skladem Váš druh panenky, o který jste měla zájem. Telefonicky jsme Vám nabídli zbývající 3 varianty, které byly skladem. Hezký večer Ráj pro mimi -
- Velký výběr
- přijatelné ceny
- dodací lhůta ( pokaždé jsem se dočetla a dozvěděla jinou dodací dobu)
Opravdu mě naštvalo,že jsem musela čekat skoro 4 týdny na dovoz a ještě při předání jsem zjistila,že mám jiné jméno. Objednávku jsem chtěla zrušit,ale díky paní,která mě kontaktovala o všech krocích mého dodání jsem počkala.
Dobrý den paní Rydvalová,
Nejsem si vědoma toho, že bych Vám někde napsala špatné jméno a jestli došlo k nějakému zkomolení, tak se Vám velice omlouvám a bylo to neúmyslné!, ale jak říkám, nejsem si toho vědoma. Děkujeme moc za Vaše hodnocení. Vašeho názoru si vážíme.
Rádi bychom měli vše skladem, jen při tak obrovské nabídce to nelze.Uznávám, že jsem Vám měla ještě napsat, že se to zdrželo u výrobce, že mi to dodavatel nebyl schopen doručit v daném termínu, a že se dodání ještě cca o 5 dní protáhlo za což se velice omlouvám! Přeji hezký večer Dolejšová. -
- u zboží na stránkách stav skladu- neodpovídá skutečnosti
pokud něco chcete, rozhodně zavolejte. Paní je moc ochotná, ale říká, že stav stránek neovlivní. Tj není jasné, zda zboží je nebo se bude objednávat. Objednací lhůty jsou dlouhé - 14 pracovních dní.
Reakce obchodu Ráj pro mimi
nedá mi nezareagovat na Vaši recenzi a trochu se obhájit. Vím, že jste naštvaná, protože vaše zavinovačka se jevila skladem a mi pak u dodavatele vyšlo, že je na objednávku, takže se zlobíte právem, což jsme si telefonicky mezi sebou ujasnily a omluvila jsem se Vám, ale musím reagovat na Vaši větu, co se týče skladových zásob, že nejsou odpovídající stavu skladu. Jsme napojeni přímo na dodavatelé a jeho eshop a jeho skladovost zboží se načítá několikrát v průběhu dne přímo od něj. Ve vašem případě nastala chyba v tom, že v průběhu Vaší objednávky u nás skladem byla , ale u něj už ne, bohužel při importu zboží od dodavatele k nám došlo k prodání vašeho kusu a nestačilo se to ještě zaznamenat, jak jste dělala objednávku, což chápu Vaše rozhořčení .Co se týče dodacích lhůt tyto doby jsou stanovené výrobcem a každý má na výběr si objednat zboží, které je skladem nebo které je na objednávku a bude si muset na něj počkat, když si objednáte něco z nějakého časopisu taky se čeká málem měsíc tady je to bohužel 14 dní a je to z toho důvodu, že se věci šijí nebo dováží na zakázku. Hezký večer Dolejšová -
- ????
- Nic jsem nedostal a mám to hodnotit?
Chtít názor na obchod, který neproběhnul, doufám, že si neděláte legraci
Reakce obchodu Ráj pro mimi
Na hodnocení obchodu neposíláme recenzi my jako majitelé obchodu, ale automaticky Heuréka zhruba po 10 dnech od podání objednávky. Chápu, že se Vám zdá nepřirozené něco hodnotit, když jste zboží ještě neobrdžel, ale bohužel my jsme závislí na dodání zboží od dodavatele, kde jsou doby dodaní různé a bohužel toto ne všichni zákazníci sledují ! U dostupnosti zboží se jedná o dobu vždy v PRACOVNÍCH DNECH ! Reaguji na tuto recenzi z toho důvodu, že to vypadá jako by jste si od nás koupil, zaplatil a my nic nedoručili, což takle není, což jsme si mezi sebou ujasnili, že se pořád čekalo ještě na jedno zboží z Vaší objednávky, aby to bylo kompletní. RÁJ PRO MIMI