• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Poštovné u tak malé součástky 180 Kč je nesmysl, navíc se objevilo až po potvrzení objednávky, už nikdy!

Reakce obchodu PUMPY.SHOP

žádné poplatky po potvrzení objednávky nepřidáváme.

Zde je malá rekapitulace:

Zboží jsme vám odeslali hned druhý pracovní den po objednání (objednáno v sobotu). Volbu dopravce si vybíráte v kroku 2 ve vaší objednávce ještě před volbou způsobu úhrady. Vybral jste si TOPTRANS.

Způsob platby si vybíráte v kroku 3. Pokud jste si vybral platbu dobírkou (s volbou TOPTRANS), okamžitě se pod touto volbou zobrazí dobírkový poplatek 84 Kč. U žádného dalšího přepravce (Zásilkovna či DPD) dobírkový poplatek není doúčtováván. Stejně tak jste mohl zaplatit kartou nebo převodem, jako to dělají jiní zákazníci, kteří nechtějí dobírkový poplatek platit.

Bohužel nemůžeme za to, že jste si vybral místo dopravce za 90 Kč toho, který stojí 180 Kč. To byla volba vaše a nikoliv naše. Nabízíme 3 dopravce a vy jste si vybral toho nejdražšího. Děkujeme za hodnocení, ale bohužel nevychází z možností, ale pouze z vaší chybné volby a nevšímavosti.

• rychlost

Zásadně nikomu nedoporučuji žádný obchod, nejsem obchodní zástupce. Kromě toho mají všechny obchodní organizace dobře placené vlastní propagační zaměstnance a jak známo z mariáše, zadarmo bolí ruce. Každý člověk má vlastní rozum a umí se sám orientovat. Obtěžováním zákazníků tímto způsobem u jedinců jako jsem já dosáhnete pouze toho, že příště, až budu potřebovat něco dalšího, najdu si jiného dodavatele. Vím, že si nepomohu, ale tyto dotazy mě doslova serou!

Reakce obchodu PUMPY.SHOP

děkujeme za hodnocení. Formulář, který vám dorazí nemusíte vyplňovat a slouží hlavně pro to, aby eliminoval podvodné e-shopy. Nic víc.

čerpadlo velice hlučné nefunkční tedy nepoužitelné posílám zpátky alfa pumy ruche 1 ng 25 m

Reakce obchodu PUMPY.SHOP

Dobrý den, samozřejmě nás mrzí, že je výrobek nefunkční. Jakmile dorazí zpět, odešleme na reklamaci k výrobci. I takové věci se stávají. Občas se stane i to, že zákazník čerpadlo nezavěsí správně, ale pustí až zcela dolů do nečistot ve studně či nádrži a ty jsou hned prvním spuštěním nasáty a čerpadlo pak přestane pracovat správně.

Nerozumíme však jednotlivým hodnocením:
    18.8. jste udělal objednávku a druhý den 19.8. jste zboží obdržel
    Přesto délku dodací lhůty hodnotíte 2,5 z 5 .... kvalitu dopravy hodnotíte 5 z 5 a názor na dopravce máte, že jste zklamán.

O dalším postupu vás budeme informovat, jakmile zboží dorazí zpět.

Potřeboval jsem zjistit jeden rozměr nádoby ale bylo mi řečeno ,že to nejde

Reakce obchodu PUMPY.SHOP

Dobrý den, potřeboval jste vědět rozměry příruby a ty jsme vám poskytli. Poté jste si objednal zboží a bez upozornění zboží nepřevzal od řidiče přepravní služby. To, že jste si koupil v hypermarketu nějaký výrobek a pak ho chcete napasovat na nádobu jiného výrobce, která pro to není určena, je bohužel problémem vaším. Takže děkujeme za milé hodnocení.

• naprosto otřesné vydání objednávky

protivná obsluha.

Reakce obchodu PUMPY.SHOP

Dobrý den, na našem e-shopu jste si objednala v podstatě tu nejlevnější položku a jako způsob odběru zvolila vyzvednutí na jedné z našich kamenných prodejen (kde jste si mohla zboží zakoupit rovnou i bez objednání na e-shopu). Mohu prosím vědět, co se při výdeji stalo? Zboží jste měla zaplacené, takže šlo jen o předání a podpis. Pokud jste jen přišla a neměla např. číslo objednávky a nevěděla, co jste si objednávala, mohlo dojít k dotazům či prodlevě při vydání. Napište mi prosím přímo na pepa zavináč signapumpy.cz a budeme se vaší stížností zabývat. Nebo je celá transakce pouze proto, aby se mohlo snížit naše do dneška 100 % hodnocení obchodu? Děkuji.