- Děkuji obchodu za rychlé dodání a kvalitně zabalené zboží
- Výhodou bylo to že obchod měl skladem uhlík 1×3 mm 1000 mm dlouhý.
- Nemám připomínek.
Doporučuji obchod dalším zákazníkům.
Reakce obchodu PUMPY.SHOP
Dobrý den, děkujeme za hodnocení, snažíme se.
- Reakce e-shopu na reklamaci překonala veškeré meze slušného chování. Prodejce mi e-mailem poradil, abych plastový díl montoval „větší silou“, což je technický nesmysl, který závit definitivně strhnul.
- Když jsem na nekompatibilitu závitů prokazatelně upozornil, dočkal jsem se od e-shopu pouze arogance a urážek. Cituji z jejich oficiální e-mailové odpovědi: „Recenzi nám klidně udělejte, lidí, co ze sebe dělají na internetu hlupáky je mnoho. Pokud si neporadíte s nemontováním závitu, nemáme vám jak pomoci.“ Dále mě prodejce odkázal, ať si stěžuji u amerického majitele značky ARAG, že mi označení nevyhovuje.Zboží má klamavý popis, prodejce odmítá uznat chybu, porušuje zákonné povinnosti při reklamaci a uráží zákazníky. Celou záležitost předávám České obchodní inspekci (ČOI). Důrazně varuji před nákupem v tomto obchodě.
Varování před nákupem: Klamavý popis zboží a neuvěřitelná arogance prodejce
Reakce obchodu PUMPY.SHOP
zde je váš 1. email, kde píšete, že jste zničil závit.
---
koupil jsem si u vás hadičník 1" a nepasuje mi do kulového kohoutu 1". ZNIČIL JSEM PRVNÍ ZÁVIT... Proč neupozorníte zákazníky, že se nejedná o standartní 1"?' Takže jsem vyhodil zbytečně své peníze.
a zde naše 1. odpověď
---
tyto plastové armatury prodáváme přes 20 let a dnes a denně je zákazníkům montujeme na pultě našich obchodů na zahradní čerpadla apod. Plast a kov je vždy problém, protože plast je měkčí a je proto potřeba do závitu tlačit větší silou, než třeba montujete mosaz a na mosaz. Jakmile se vám totiž hne závit na jedné straně, musíte plast srovnat. Ale to je obecně u všech plastů. Stejné to máte, když dáte mosaz na pozink. Jde to, ale dře to. Musíte použít více síly a montovat rovnoměrně.
---
A poté už jste začal jen vyhrožovat tím, že nám dáte špatné recenze a pošlete na nás ČOI.
---
Zakoupil jste si položku "Hadičník 1" x 25 ARAG koleno - rozebíratelný", kde je popis "s vnějším závitem o rozměru 1" a hadičníkem o průměru 25 mm" a přesně tyto údaje výrobce (italská firma ARAG) deklaruje. A protože si myslíte, že to není pravda, odkázali jsme vás na americkou firmu, pod kterou ARAG patří. Tam je můžete přesvědčit o tom, že je jejich výrobek v rozporu s normami. Dále jsme vás odkázali na možnost Odstoupení od kupní smlouvy, což jste také neučinil a ani výrobek nereklamoval. -
Už několik let nakupuji.
- +
- Super
- OK
Bez výhrad.
- Rychlost, kvalita
Děkujeme za recenzi
Komunikace, rychlost
- snadné objednání zboží v pořádku
- příliš dlouhá dodací lhuta
musíte předvídat poruchy podobné objednávky ve stejné době 3x rychlejší
Reakce obchodu PUMPY.SHOP
Dobrý den, děkujeme za hodnocení, bohužel nerozumíme.
Objednávka byla za vaší strany vytvořena dne 28. 12. 2025
V tento okamžik byla na webových stránkách všude uvedena informace, že od 19. 12. do 5. 1. 2026 je zavřeno z důvodu svátků a dovolených. Zásilku jsme odeslali 5. 1. 2026 (náš první pracovní den nového roku). -
rychlé dodání
- Za dobrou cenu měli skladem to co jsem potřeboval.
Rychlost dodání.
Děkujeme za hodnocení.
Rychlé dodání, bezproblémová komunikace.
Spolehlivý obchod.
Zatím jsem byl spokojený, ale tento obchod jsem použi poprvé
Reakce obchodu PUMPY.SHOP
Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Doufáme, že oceňujete hlavně naší rychlost. V 7h jste objednal, v 9h jsme expedovali a zboží bylo druhý den u vás.
Odeslání materiálu v den objednávky.
Díky za hodnocení.
RYCHLOST KVALITA
Reakce obchodu PUMPY.SHOP
Děkujeme a těšíme se na další nákup
v pořádku.
Reakce obchodu PUMPY.SHOP
Díky za hodnocení, snažíme se těch našich 32 let historie na trhu pořádně využít.
- Rychlé dodání zboží
- Žádné