Složitá domluva. Nebyli schopni/ochotni přidat do objednávky další položku (k posteli přidat rošt). Muselo by se to řešit novou objednávkou a separátním doručením. Není možné se rozumně domluvit na termínu dopravy. Nějaký navrhnou a pokud zákazník nesouhlasí, tak si počká 14 dnů na další.
- Na objednávku v rámci Black Friday na kterou jsem čekala a hned jak byla na e-shopu jsem jí založila. Při online platbě se peníze neodeslaly. Bohužel k mém smůle jsem si nezkontrolovala zda platba odešla. Již se mi toto ještě nestalo. V objednávce byla poznámka, že zboží bude expedované od 2-6.12.2024, tudíž jsem čekala na oznamující SMS, že je zboží v obchodě. Jenže e-shop mi zakázku stornoval aniž by mě upozornil e-mailem , že se platba neuskutečnila a zda tedy mám o objednávku ještě zájem. Tuto skutečnost jsem zjistila až po týdnu když jsem urgovala svoji objednávku. Jsem dost zklamaná z přístupu e-shopu takového prodejce, který má reklamu v radiu , FB atd. Měla jsem radost, že pořídím drahý polštář s pěknou slevou , ale zůstala mi pouze iluze. Při dotazu zda ještě mohu využít slevy z Black Friday mi bylo sděleno, že ne. Už se mi nechce ani do kamenné prodejny :-(.
Rychlé a profesionální dodání .Polštář trio mohu doporučit používáme s manželem 3 roky,nesléhá se a dokonce ani po vyprání se nezměnil .Teď koupeno pro syna jako vánoční dárek .Jediné mínus vyšší cena
- Spokojena
- Kvalitní zboží
- Daný termín doručení bez domluvy se zákazníkem.
Obchod doporučuji.
- Paní Prodavačky jsou skvělé
- Vše funguje perfektně
- možnost vyzkoušení matrací v kamenném obchodě
- možnost vrácení matrací při nákupu přes e-shop
- jiné podmínky při zakoupení v kamenném obchodě a e-shopu
v kamenném obchodě v Hradci Králové ochotná paní prodavačka
Perfektní
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Rychlé vyřízení objednávky
vše bylo ok
Spolehlivý obchod s kvalitními výrobky
- rychlost, spolehlivost
Výborný servis, rychlé dodání a perfektní komunikace
Vždy skvělý přístup zaměstnanců, velice milé dámy.
- Rychlé doručení
- Vysoká cena
- Kvalita produktu
Zatím nevím,na zboží čekám,je ve výrobě
Po recenzích jsem objednávku zrušil a nebudu u této společnosti nakupovat
- vše na jednom místě
- rychlost dodání, komunikace s obchodem výborná