- Originální výrobek
- Perfektní komunikace
Obchod mohu jedině doporučit!
Pelíšek dorazil v jiné barvě, než byl požadován, ale je také pěkný, tak jsme se s prodejcem dohodli, že si ho necháme. Všechno zboží v balíku bylo vlhké, ale naštěstí bez následků na dodané zboží.
Reakce obchodu www.promazliky.eu
velmi nás těší, že jste náš stálý zákazník, v našem eshopu jste objednával již po čtvrté. Vždy jsme spolu čile komunikovali, snažili se ve všem vyjít vstříc, naslouchali Vašim přáním. :-)
Dne 3.12. jste se nám emailem ozval, že došlo k záměně pelíšku. Protože nám velice na našich zákaznících záleží, neprodleně jsme se Vám ozvali a ihned s Vámi problém řešili. Omluvila jsem se Vám a vysvětlila, že máme v předvánočním období na výpomoc brigádníky, kteří tak dobře neznají naše zboží, a tak pravděpodobně došlo k záměně jedné barvy pelíšku za jinou. S velkou omluvou jsem Vám nabídla okamžitou výměnu, napsal jste však, že si pelíšek v jiném odstínu, než jste původně objednal, necháte. Byli jsme připraveni Vám ihned vyjít vstříc k Vaší maximální spokojenosti, sám jste si však vybral, že zůstanete u chybně dodaného odstínu.
V emailu z téhož dne ještě píšete, že: "Nevím, jak je to možné, ale balík byl, i přes kvalitní zabalení uvnitř vlhký, ale naštěstí se to odrazilo pouze na papíru faktury a letáčku." Zaráží nás, že nyní v recenzi uvádíte, že: "Všechno zboží v balíku bylo vlhké, ale naštěstí bez následků na dodané zboží." Jak jsem Vám psala v odpovědi na Váš email, byli jsme masivně zasaženi povodněmi v září 2024, ale veškeré zboží bylo evakuováno a skladujeme je doposud na jiném suchém, při povodni nezatopeném místě. Uznáváme, že mohlo dojít k provlhnutí faktury, letáčku či krabice. Ty totiž zůstávají v naší dílně, kde jsme po povodni zaznamenávali skutečně vyšší vlhkost navzdory všem opatřením (větrání, vysoušení). Navlhlý obalový či propagační materiál však nemůže mít na zboží, které je zabaleno v samostatných fóliích, jakýkoliv vliv.
Velmi nás mrzí, že jsme si navzdory maximální snaze naše pochybění se záměnou barvy pelíšku napravit vysloužili toto hodnocení. Vězte, že jsme zde pro Vás a obrátíte-li se na nás přímo, můžeme společně Vaše připomínky probrat a zjednat tak snáze nápravu.
Krásné svátky přeje za celý náš tým Eva Czechová, promazliky.eu -
- Naprostá spokojenost. Kvalitní a hlavně krásné produkty.
- Není problém se domluvit, když je potřeba reklamace.
- Vždycky se ráda vracím ..
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
Nejlepší obchod pro naše milované mazlíčky
Vše bylo v naprostém pořádku, doručení bylo rychlé. :) Děkuji
- Obchodík odporúčam
- velký výběr věcí pro králíčky,vše kvalitně zpracováno a zabaleno
- Komunikácia
- Krásne výrobky
- Rýchlosť dodania
- Precízna práca
Senozachod nám prišiel v poriadku a môžem povedať že som veľmi milo prekvapená aké je to krásne.
Precízna a krásna práca a skvelá komunikácia. -
Úžasné věci pro našeho mazlíčka
Těžko mohu soudit. Zboží mi zatím nedorazilo. Objednavala jsem 1.9.
Dnes je 8.9. a vím pouze, ze moje zaplacená objednavka zatím nejeví zadnou aktivitu. -
- Široký sortiment potřeb pro králíčky
- Možnost výroby na míru
- Kvalitní výrobky
- Skvělá komunikace , ochota a vlídnost ze strany obchodu.
Potřebovala jsem atypický výrobek. Následovala okamžitá reakce a perfektní domluva. Skvělý obchod a určitě jsem tam pro mazlíka nenakupovala naposled.
Neznám lepší obchod s výrobou dřevěných ohrádek a všeho vybavení pro králíčka. Ohrádky, seníkozachody a veškeré vybavení vyrábí z kvalitního dřeva. Pokud má zákazník zájem o domeček dle svých představ, není problém domluvit se na jeho realizaci.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Skvělá komunikace, kvalitní bezpečné výrobky pro zvířata, česká výroba.
- Kvalitní produkty
- Skvělá komunikace
- Zájem o zákazníka
- Krásné a kreativní produkty s možnosti výrobku na míru
Z eshopu promazlíky již objednávám několik let (domečky, seníky, toalety, postýlku, hrad, tašku, polštářek, plyšáčky, hlavolamy, náušnice,.....). Objednávala jsem výrobky, které jsou v nabídce na eshopu, ale také jsem si nechala zhotovit výrobek na míru, kdy jsem si nakreslila návrh, poslala a vyrobili mi hrad na míru. Komunikace je vždy vstřícná, tak aby zákazník byl spokojený.
Mojí ušáci výrobky milují a jsou k dispozici i výrobky pro páníčky. Moje poslední objednávka je jejich novinka oáza, která bude dokonalá pro horké dny.
Promazliky doporučuji. :) -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
vše naprosto v pořádku