Velice příjemné a ochotné pracovnice.
Reakce obchodu PROFIMED.cz
moc děkujeme za milé hodnocení našich pracovníků.
Milá obsluha
Reakce obchodu PROFIMED.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Spokojený zákazník je pro nás tou největší odměnou za naši usilovnou práci.
Bezva
Reakce obchodu PROFIMED.cz
děkujeme za Vaše hodnocení.
Bezproblémový nákup
tým Profimed -
Děkuji PROFIMED..Zubní pasta Apagard premio je naprosto nejlepší zubní pasta na trhu.
Reakce obchodu PROFIMED.cz
moc děkujeme za Vaše hodnocení. Kvalita je pro nás jedním ze zásadních kamenů, na kterých si zakládáme, a vždy do sortimentu zařazujeme jen ty nejlepší a ověřené produkty. Máme opravdu velkou radost, že se naše snaha setkala s úspěchem.
velký výběr, ultrarychlé dodání
Reakce obchodu PROFIMED.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Vždy se snažíme dělat vše pro to, abychom doručili objednávky co nejrychleji, proto jsme rádi, že se nám to opět povedlo. Těšíme se na Váš příští nákup.
tým Profimed -
Ochota a spolehlivost, rychlé vyřízení objednávky. Děkuji.
- Rychlost doručení
- Výběr zboží
Reakce obchodu PROFIMED.cz
moc děkujeme za Vaše milé hodnocení, máme upřímnou radost, že Vám naše produkty i služby vyhovují.
tým Profimed -
Rychle vyřízení objednávky, rychlé dodání.
Reakce obchodu PROFIMED.cz
moc děkujeme za milé hodnocení. Máme opravdu velkou radost, že se naše snaha o maximální rychlost setkala s úspěchem.
- Slevový kód z Instagramu
Reakce obchodu PROFIMED.cz
moc děkujeme za milé hodnocení. Máme opravdu velkou radost, že se naše snaha o maximální rychlost opět setkala s úspěchem.
norma
- Kupuji zde dlouhodobě, kvalitní zubní produkty všeho druhu. Navíc vám vždy jejich odborníci dobře poradí s výběrem i potížemi, které řešíte.
- Přišlo to velmi brzy
Reakce obchodu PROFIMED.cz
moc děkujeme za hodnocení. Máme opravdu velkou radost, že se naše snaha o maximální rychlost opět setkala s úspěchem.
Spolehlivý obchod.
Reakce obchodu PROFIMED.cz
děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste spokojeni s našimi službami.
Váš tým Profimed -
Rychlé jednání.
Reakce obchodu PROFIMED.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Těší nás, že naše usilovná práce přináší výsledky.
- Velký výběr
- Přijatelné ceny
Reakce obchodu PROFIMED.cz
Přejeme Vám krásný říjen.
tým Profimed -
- Doručení bylo rychlé a bez komplikací.
Velmi dobrá komunikace a rychlé, bezproblémové doručení.
Reakce obchodu PROFIMED.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Vždy se snažíme dělat vše pro to, abychom Vám doručili objednávky co nejrychleji, proto jsme rádi, že se nám to opět povedlo. Těšíme se na Váš příští nákup.
tým Profimed -
- Rychlé dodání, možnost platby benefity.
Reakce obchodu PROFIMED.cz
velmi Vám děkujeme za zpětnou vazbu. Těšíme se na Váš příští nákup.
tým Profimed -
- Rychlost dodání a kvality zboží.
Nic
Reakce obchodu PROFIMED.cz
moc děkujeme za Vaše hodnocení. Kvalita je pro nás jedním ze zásadních kamenů, na kterých si zakládáme, a vždy do sortimentu zařazujeme jen ty nejlepší a ověřené produkty. Máme opravdu velkou radost, že se naše snaha o maximální rychlost setkala s úspěchem.
tým Profimed