Objednal bandaže a po měsíci stále nic. Ani nikdo neozval, že nejsou! Obchod zklamal..

Reakce obchodu PROFIGHTER.CZ

tak to nás mrzí, máte je totiž celou dobu připraveny k osobnímu vyzvednutí, přesně tak, jak jste si zvolil v objednávce. Kdyby byla zvolena jakákoliv doprava na dresu, byly by odeslány hned ten den.

• Objednal som si Mma rukavice ringhorns veľkosti S/M prišla mi veľkosť L/XL na funkčnosti nezáleží využitie to bude mat rovnaké ale aj napriek tomu z obchodom som neni spokojný a po tejto skúsenosti na budúce už neobjednávam

Reakce obchodu PROFIGHTER.CZ

je nám velmi líto, že nám někdo udělil první a jedinou negativní recenzi. Bohužel zákazník tento produkt nezakoupil u nás a udělil nám neprávem negativní hodnocení, které evidentně patří někomu jinému. Od nás zakoupil boxerské rukavice značky King a neměl s naším produktem žádné problémy. Rukavice Ringhorns v naší nabídce nikdy nebyly a nebudou, neb jsou dle našeho názoru naprosto nepoužitelné pro bojové sporty. Požádal jsem zákazníka o odstranění tohoto hodnocení, ale neměl tu slušnost ani odpovědět, natož zjednat nápravu.

Děkujeme za Vaše nákupy a ostatní spokojené recenze

Profighter