Povětšinou spíše spokojenost, tentokrát mi byla objednávka zrušena, že zboží vlastně vůbec nemají. Kamarádovi vůně dorazila, na mě už asi nezbylo:)
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši recenzi.
V pondělí 23.05.2022 jsme se Vám prostřednictvím e-mailu omluvili a Vaši platbu ihned vrátili přes GoPay platební bránu.
Velmi nás tato situace mrzí a ještě jednou se Vám omlouváme.
Budeme dělat vše pro to, aby se situace již neopakovala.
Děkujeme Vám za pochopení.
Přejeme Vám příjemné dny.
Michaela, profi-parfemy.cz -
- jiné než objednané zboží
Obdržela jsem sice značku, kterou jsem objednala, ale není to totožné zboží, je to pouze jakási limitované edice a je to na zboží i uvedeno.
Vážená zákaznice,
děkujeme za Vaše hodnocení. Je nám líto, pokud nejste s objednaným produktem spokojená. Zboží nám můžete do čtrnácti dnů po obdržení vrátit zpět, jak jsme Vás již informovali.
S pozdravem, profi-parfemy.cz -
objednaval jsem vzorky, a par jich bylo hodne starych, a parfum byl vyvetrany, takze vlastne nic z toho nezbylo na vyzkouseni:(
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. Jak jste nám na základě našeho dotazu dodatečně sdělil, jeden vzorek Vám přišel prázdný, za což se znovu velmi omlouváme. Naopak nás velmi těší, že s parfémem jste nakonec spokojený.
S pozdravem, profi-parfemy.cz -
Stejný výrobek, který kupuji dlouhodobě, mi vždy došel s rozprašovačem, tentokrát bez, což je mnohem horší pro používání
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. Je nám líto, že Vám dodaný produkt nevyhovuje. Není nám ale známo, že by se Vámi objednaný produkt Hugo Boss Bottled AFTER SHAVE vůbec s rozprašovačem vyráběl.
S pozdravem, profi-parfemy.cz -
Zboží uvedeno skladem v počtu 3 ks, ale nakonec obchod jednostranně zrušil objednávku z důvodu nedostupnosti skladem.
Objednáno obratem přes NOTINO.cz, a na druhý den u mě.Reakce obchodu Profi-parfémy.cz
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. Chtěli bychom se Vám tímto znovu velice omluvit, že jsme Vám nebyli schopni zaslat objednané zboží.
S pozdravem, profi-parfemy.cz -
- Místo edp mi přišla edt.
Vážená zákaznice,
děkujeme za Vaše hodnocení. Je nám velmi líto, že jste od nás namísto EDP obdržela EDT. Za tuto chybu se Vám ještě jednou moc omlouváme. Poté, co jste nám zaslala produkt zpět, vrátili jsme Vám zaplacenou částku. Bohužel jsme Vám nemohli zaslat náhradu, protože EDP nebyl momentálně na skladě.
S pozdravem, profi-parfemy.cz -
Zakoupenou toaletní vodu používám už několik let. Vždy koupena v kamenné prodejně.
Zkusila jsem objednat zde. Voní naprosto jinak, navíc rychle vyprchá... takže maximální nespokojenost.Reakce obchodu Profi-parfémy.cz
Vážená zákaznice,
děkujeme za Vaše hodnocení. Je nám velmi líto, že nejste se zakoupenou vůní spokojená. Nabídli jsme Vám zaslat nám vůni zpět, ale této možnosti jste nevyužila.
- Rychlé doručení
- Dobře zabaleno
- Příznivá cena
- Krátká výdrž, voní trochu jinak než původní výrobek z parfumerie, zřejmě nejde o originál
Zboží není zřejmě originál, znovu již tento e-shop nevyužiji.
Vážená zákaznice,
děkujeme za Vaše hodnocení. Je nám velmi líto, že nejste se zakoupenou vůní spokojená. Chceme Vás ale ujistit, že nabízíme originální zboží.
S pozdravem, profi-parfemy.cz -
Zákazníkům lžou, že mají zboží skladem. Zboží skladem není a tomu i odpovídá termín doručení.
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. Znovu se Vám upřímně omlouváme, že jsme Vám objednaný parfém dodali se zpožděním. V tomto případě bylo zboží vyprodáno a proto jsme ho museli objednat u našeho dodavatele, proto došlo ke zpoždění.
Děkujeme za Vaši trpělivost.
S pozdravem, profi-parfemy.cz -
Doručení zboží bylo v pořádku - přes zásilkovnu. Bohužel nemohu dát kladné hodnocení. Vůně přišla s nefunkčním rozprašovačem a obsahu bylo cca o 1ml méně, krabička bez celofánu. Vzhledem k tomu, že jde o vůni za 1400Kč, mi to přijde hodně neseriozní. Obchod se sice stavěl k případné reklamaci kladně. Ale i tak by mě to stálo poštovné k nim. Jde o těžko dostupnou vůni - jinde k sehnání není. Rozhodla jsem se nereklamovat a použila rozprašovač z jiné své vůně. Je to po druhé, co mi z tohoto obchodu přišlo zboží poškozené a už zde určitě nakupovat nebudu.
Vážená zákaznice,
děkujeme za Vaše hodnocení. Znovu se moc omlouváme, že Vám vůně přišla s nefunkčním rozprašovačem. Nabídli jsme Vám zaslání náhrady, ale jak jste uvedla, tuto možnost jste nevyužila. I přes tuto nepříjemnost nás velmi těší, že jste zůstala naší zákaznicí.
S pozdravem, profi-parfemy.cz -
Přišlo mi hodnocení produktu, který jsem si vůbec neobjednala. Nebudu hodnotit.
Vážená zákaznice,
děkujeme za Vaše hodnocení. Omlouváme se, že Vám přišlo hodnocení k produktu, který jste si neobjednala. Bohužel se jednalo o technický problém, který byl již vyřešen.
S pozdravem, profi-parfemy.cz -
EDP podíl vonných látek 8-15%, u dodaného zboží max. 3%. Dodané vůně neodpovídají originálu. Vracím zboží ve 14 denní lhůtě s prodělkem. Český obchod odesílá z boží z Německa. Čtěte Obchodní podmínky.
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. Je nám moc líto, že jste nebyl s objednanými parfémy spokojený. Chtěli bychom Vás ujistit, že prodáváme opravdu pouze originální produkty, které expedujeme výlučně z ČR. Jak uvádíte, zboží jste nám vrátil během 14 denní lhůty a kompletní částka Vám byla vrácena zpět.
S pozdravem, profi-parfemy.cz -
- Nabizeji parfemy, ktery nemaji skladem!!!
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. Znovu se Vám upřímně omlouváme, že jsme Vám nebyli schopni objednaný parfém dodat.
S pozdravem, profi-parfemy.cz -
- Prodávájí zboží skladem, které skladem nemají
- Ani se neobtěžují Vás o tom vyrozumět, a to přesto, že jste za zboží zaplatili předem
Hodnocení bylo odstraněno – zákaznik hodnotí nákup v jiném eshopu.
- Dlouhá dodací lhůta, téměř 11 dnů o zaplacení objednávky.
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. Velice nás mrzí, že jste na zásilku čekal tak dlouho. Dodání se zpozdilo zejména kvůli předvánoční vytíženosti vybrané přepravní společnosti. Děkujeme za Vaši trpělivost.
Rychle dodani zbozi.
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. Ačkoli to z Vašeho hodnocení jednoznačně nevyplývá, těší nás, že jste s námi spokojený.
S pozdravem, profi-parfemy.cz -
- Po urgenci komunikují, nic méně hodnocený produkt jsem dosud neobdržel.
- V systému objednávek mají velký chaos. Neví zda vůbec, a komu co poslali.
Reakce obchodu Profi-parfémy.cz
velmi nás mrzí Vaše nespokojenost s našimi službami. Ihned po přijetí platby jsem Vás kontaktovali, jelikož platba byla bez jakýchkoli údajů, abychom platbu přiřadili. Následně kvůli chybě v systému, která se stává opravdu výjimečně, nedošlo k zabalení Vaší zásilky, což jsme po ověření ihned napravili. Je nám líto, že nastala chyba právě u Vaší objednávky. Balíček jsme poté hned předali dopravci, který Vám ho druhý den doručil.
Nyní před Vánoci jsme evidovali velký počet objednávek, které jsme se snažili co nejdříve zpracovat a předat dopravcům. V systému evidujeme každou objednávku, kterou jsme zpracovali a odeslali s přesnými detaily. Určitě tedy víme jaké zboží a komu jej posíláme.
Můžeme se tedy zeptat, jaký produkt jste neobdržel? V případě nespokojenosti nás neváhejte kontaktovat na naší zákaznické podpoře, kde s Vámi rádi vše vyřešíme.
S pozdravem, profi-parfemy.cz -
- nic jsem si u vás neobjednala
Reakce obchodu Profi-parfémy.cz
v našem systému jsme evidovali 29.11.2020 Vaši objednávku PP6399211, která již zabalená a na základě Vaší žádosti jsme ji vybalili a stornovali. Vaši druhou zásilku PP6064280 jsme Vám odeslali. Proto Vám poté přišel dotazník pro hodnocení služeb naší společnosti. V případě jakýkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat na naší zákaznické podpoře.
S pozdravem, profi-parfemy.cz -
V objednávce chyběly dvě položky, které byly uhrazeny. Reklamaci obchod vůbec neřešil. Obchod nedoporučuji!
Reakce obchodu Profi-parfémy.cz
na základě naší telefonické a emailové domluvy jsme Vás žádali o doposlání fotografií balíčku, zda nedošlo k jejímu poškození během přepravy. Do dnešního dne jsme žádný další email od Vás nedostali. Podle kamerových záznamů Vaše zásilka odešla v pořádku a kompletní. Proto bylo potřeba, abyste nám zaslala zbývající potřebné fotografie. Prosím ozvěte se nám případně na naši zákaznickou podporu, abychom mohli tento případ znovu prověřit a vyřešit.
Předem děkujeme.
S pozdravem, profi-parfemy.cz