Zboží bylo doručeno, avšak v poškrábaném a natrženém celofánu.
    Naprosto nepřijatelné, co si e-shop dovolí zaslat!

děkujeme za Vaši recenzi.
    Omlouváme se Vám za vzniklé okolnosti s Vaší objednávkou.
    Vše jsme s Vámi vyřešily k Vaší spokojenosti a vrátili Vám peníze na účet.
    Velmi nás tato situace mrzí a budeme se snažit , aby se již neopakovala.

Michaela, profi-parfemy.cz

Byla jsem vždy spokojená, ale tentokrát zboží ještě nedorazilo a to mi vadí.

děkujeme za Vaši recenzi.
    Dle sledování zásilky Vám byla již doručena.
    Omlouváme se za zdržení Vaší objednávky dopravcem.
    Velmi nás mrzí, že jste nás nekontaktovala.
    Zásilku bychom u dopravce urgovali.

• poškozený obal

Poprvé jsem si objednala , žádný dodací list, poškozený obal, promáčknutý a puklý. Parfém nebyl naštěstí poškozen.

děkujeme za Vaši recenzi.
    Velmi nás mrzí vzniklé okolnosti s Vaší objednávkou a také, že jste nás nekontaktovala po obdržení poškozeného obalu.
    Což se mohlo stát při přepravě dopravcem. Určitě by jsme s Vámi tuto situaci vyřešili k Vaší spokojenosti.
    Jak jsme Vás také kontaktovali na email.

Michaela, profi-parfemy.cz

neodpovídá skutečnosti na obrázku dorazilo jiné zboží. Jsem to uvedl do poznámky co konkrétně potřebuju Dokonce doráživém do vašeho skladu v Praze v Malešice U Stavoservisu 572/1 Tam jsem normálně vysvitli co potřebuji a dokonce ukázav zboží jaké já potřebuji vy poslaly jiné jamkám byt spokojen

děkujeme za Vaši recenzi.
    Produkty, které jste si objednal byly skladem u dodavatele a výrobce stále mění design a složení.
    Je nám velmi líto, že jste nás nekontaktovat po obdržení objednávky, vyřešili bychom vše k Vaší spokojenosti.
    Kontaktovali jsme Vás a budeme dělat vše proto, aby se tato situace již neopakovala.

Hezký den.
    Michaela, pro-parfemy.cz

pani na telefonu mi nechtela zmenit zasilkovnu musim jet 20km a to jen v odpolednich hodinach.Neochota

děkujeme za Vaši recenzi.
    Velmi nás mrzí, že i potom co jsme Vás telefonicky kontaktovali a informovali Vás o uzavřené pobočce Zásilkovny s tím, že jsme s Vámi vybrali jinou aktivní pobočku se kterou jste souhlasil nás takto hodnotíte.
    Zásilkovna, kterou jste si vybral bylo pouze výdejní místo AlzaBox s tím, že Vaše objednávka byla na dobírku a tu byste musel uhradit v aplikaci Zásilkovny, s čímž jste nesouhlasil.
    Snažili jsme se Vám pomoci s expedicí objednávky, aby jste ji měl co nejdříve.

Michaela, profi-parfemy.cz

• Bylo mi doručeno jiné zboži než jsem si objednala

děkujeme za Vaši recenzi.
    Velmi se Vám omlouváme za vzniklé okolnosti ohledně Vaší objednávky.
    Bohužel u produktu, který jste si objednala vznikla automatická záměna zboží v systému.
    Věříme, že se tato situace nebude do budoucna opakovat.
    Situaci jsme s Vámi ihned řešili, zaslali Vám informace o vrácení zboží a reklamační štítek do Zásilkovny.
    Přesto nás velmi mrzí, že nás takto hodnotíte.

Michaela, profi-parfemy.cz

• Přišel mi jiný produkt, než který jsem si objednala. Řešení situace jsem musela urgovat. Ve finále mě celá zkušenost stála zbytečný čas a energii s vracením produktu a čekáním na vrácení peněz. Podpora mi navíc odmítla nabídnout jakoukoliv kompenzaci. Pro mě to znamená nulovou motivaci si zakoupit cokoliv znovu.

děkujeme za Vaši recenzi.
    Velmi se Vám omlouváme za vzniklé okolnosti ohledně Vaší objednávky.
    Věříme, že se tato situace nebude do budoucna opakovat.
    Vaši zpětnou zásilku zpracujeme a v následujících dnech obdržíte peníze na účtu.

Michaela, profi-parfemy.cz

Reaguji na váš dotaz.Objednala jsem si parfém Dolce gabana za cca1400kč,kupuji si ho již několik let ,ale to co mi přišlo se nedá nazvat ani parfemovanou vodou.Takový hnus jsem ještě neměla,po střiknutí i 10krát po chvilce není vubec cítit..Dala jsem známým at vyzkoušejí zda voní a byli v šoku jaký humus jste mi poslali.Tak že od vás již nikdy více a taky upozorním všechny mé známé at si u vás nic neobjednávají.1400kč vyhozenych oknem,jsem zvědavá zda budete na moji odpověd reagovat a odepíšete..Kapersteinova

děkujeme za Vaši recenzi.
    Velmi nás mrzí, že nejste s toaletní vodou spokojena a také, že jste nás nekontaktovala.
    Po Vaší recenzi jsme neváhali a kontaktovali Vás telefonicky k dořešení.
    Omlouváme se Vám za vzniklé komplikace.

Michaela, profi-parfemy.cz

• Naprosto nepochopitelne, zboží úplně jiné, než jsem očekával. Dle mého úsudku nezdařená kopie. Soudě podle toho, že již tuto značku používám 35 let, tak o ní leccos vím. Měla mě varovat už neoriginální lahvička.....pozor na ty padělky !!!

děkujeme za Vaši recenzi.
    Je nám velmi líto, že nejste s produktem spokojený .
    Bohužel neevidujeme žádný kontakt od Vás.

Michaela, profi-parfemy.cz

• Již čekám od 11.12.2022 a stále jsem nebyla vyzváni k vyzvednutí zásilky.

děkujeme za Vaši recenzi.
    Objednávka je již připravena k vyzvednutí. Děkujeme Vám za ni.
    Vytvořila jste ji 11.12.2022, předána dopravci byla následující den 12.12.2022.
    Velmi se Vám za zpoždění zásilky dopravcem omlouváme.

Michaela, profi-parfemy.cz

They called me and tell that the perfume not available

děkujeme za Vaši recenzi.
    Velmi nás mrzí, že produkt, který jste si objednala nebyl skladem a ani dostupný u dodavatele.
    Obratem jsme Vás kontaktovali telefonicky, omluvili se.

Michaela, profi-parfemy.cz

• Neposielate tovar na Slovensko,tak nemôžem hodnotiť nákup tovaru, ktorý mi nebol doručený. Určite neodporúčam známym.

děkujeme za Vaši recenzi.
    Objednávku jste si vytvořila na webové stránce www.profi-parfemy.cz uřčené pouze k odeslání pro Českou republiku.
    25.11.2022 jsme Vás kontaktovali na email o storno této objednávky 5072209 s odkazem na naše webové stránky pro Slovensko www.profi-parfemy.sk
    Velmi nás mrzí, že i přesto nás takto hodnotíte.

Michaela, profi-parfemy.cz

• Jsem zklamaná, nepřišel originál, ale jen náhražka....
    • propagujete originál, poslali jste kopii

děkujeme za Vaši recenzi.
    Je nám velmi líto, že nejste s produktem spokojena .
    Bohužel neevidujeme žádný kontakt od Vás. Rádi bychom vše vyřešili k Vaší spokojenosti.

Michaela, profi-parfemy.cz

• Balení se tváří jako originál, ale obsah voní úplně jinak, než originál a i výdrž vůně je opravdu slabá
    • znám originál a proto jsem kupoval tuto značku a typ, není to ono

U tohoto obchodu nekupovat

děkujeme za Vaši recenzi.
    Velmi nás mrzí, že jste nás nekontaktoval. Produkt jste nám mohl vrátit, pokud s ním nejste spokojený.

Michaela, profi-parfemy.cz

• stíny, které byly v paletce, byly zcela jiné, než mají být. Na obalu číslo odstínu odpovídá, ale uvnitř je něco zcela jiného.

děkujeme za Vaši recenzi.
    Zboží odpovídá popisu a barevnému provedení, které je uvedené na našich webových stránkách.
    Vše jsme prověřili dle fotografií u očních stínu a jejich číselným kódem.
    Po obdržení Vaší zpětné zásilky jsme obratem vyhověli odstoupením od kupní smlouvy a vrátili Vám peníze zpět na účet.

Michaela, profi-parfemy.cz

V dodatku jsem napsal - Prosím důkladně zabalit. To se nestalo. Parfém za 2 900 kč. byl nacpán do malé krabičky. Krabička od parfému byla následkem toho pomačkána. V tomto obchodě už si nikdy neobjednám.

děkujeme za Vaši recenzi.
    Velmi se Vám omlouváme, mrzí nás, že jste nás nekontaktoval ohledně poškozeného obalu produktu.
    Situaci bychom určitě vyřešili k Vaší spokojenosti.
    Zboží odesíláme řádně a spolehlivě zabalené.
    Děkujeme Vám za pochopení a přejeme hezký den.

Přejeme Vám pohodové dny.
    Michaela, profi-parfemy.cz

• To co jsem obdržel nemělo nic společného s vůní, kterou jsem objednal (používám několik let), a mělo to hodně daleko i do nepovedené náhražky. Přes formulář na odstoupení od smlouvy jsem tedy zboží zaslal zpět po e-mailové komunikaci s profi-parfemy.cz a doručeno zpět bylo 16.9.
    • Momentálně čekám na vyřízení mého odstoupení od smlouvy a zaslání financí zpět na můj účet.

Doufám, že to byl opravdu jen omyl a měl jsem tedy pro tento nákup obrovskou smůlu. Ať se Vám daří.

děkujeme za Vaši recenzi.
    Originalitu našich produktů garantujeme, odebíráme je od ověřených dodavatelů. Produkt, který jste si objednal, jste také obdržel. Je nám velmi líto, že jste s jeho vůní nebyl spokojen. Vůně byla pravděpodobně reformulována, případně se něco mohlo pokazit během výroby. Zaslali jsme Vám na e-mail informace o možnosti odstoupení od kupní smlouvy, čehož jste také využil. Během následujících několika málo dní obdržíte plnou částku na Váš bankovní účet. Velmi nás mrzí, že jste tentokrát nebyl spokojen, věříme však, že příště bude vše v naprostém pořádku. Děkujeme.

Přejeme Vám hezký den.

• Dobré ceny
    • Komunikácia
    • Pri reklamácii spätný štítok do mailu, vrátenie bez starostí
    • Predaj produktov po expirácii

Kupovala som tri produkty na vlasy, dva ok, jeden po expirácii (6 rokov od dátumu výroby). Písala som mail, na ktorý nik nereagoval , pri zavolaní mi pani na info linke nadiktovala pre komunikáciu mail, ktorý nie je zverejnený na eshope‍♀️ Dostala som štítok pre bezplatné odoslanie zásielkovňou naspäť a vrátili mi peniaze. Po sem 100% spokojnosť, chyby sa stávajú. Produkt, ale ponúkajú naďalej, tak som sa písomne opýtala, či môžem znova objednať a dorazí mi produkt v poriadku. Prišla odpoveď, že ide o outletové zboží, preto je na ňom výhodná cena. Nikde na eshope nie je upozornenie, že by tento produkt bol nejakým spôsobom vadný, starý, označenie outlet, nič. Ostatné dva produkty mali tak isto výhodnú cenu a sú v poriadku, preto mi toto zdôvodnenie nepripadá v poriadku a obchod stratil moju dôveru.

děkujeme za Vaši recenzi.
    Vážíme si toho, že chválíte naše ceny a komunikaci.
    Produkt, který jste nám vrátila z důvodu šarže data výroby vadný není. Nabízíme ho nadále, jelikož naši ostatní zákazníci, kteří ho koupili jsou s ním spokojeni. Expirace u tohoto produktu není dána.
    Toto je oficiální vyjádření od výrobce:
    „Legislativa žádnou takovou lhůtu oficiálně nestanovuje. Kvalita produktu a to, jak dlouho vydrží v pořádku, když je zavřený, se vždy odvíjí od jeho skladování, bez ohledu na to, jak dlouhá doba uběhla od jeho výroby.“
    Optimální skladovací podmínky garantujeme.

Mrzí nás tedy, že i přes to, že jsme postupovali dle obchodních podmínek a vše vyřešili k Vaší spokojenosti nás takto hodnotíte.

Přejeme Vám pohodové dny.
    Michaela, profi-parfemy.cz

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Příspěvek byl odstraněn z důvodu nerelevantnosti obsahu.