Obchod proběhl tak, jak bych očekával. U prodejkamer.cz jsem nakoupil i proto, že poskytují i poradenství, kdybych potřeboval. A jelikož nejsem odborník, dalo se to očekávat.

Reakce obchodu ProdejKamer.cz

Děkujeme za Vaši pozitivní recenzi! Jsme rádi, že jste s nákupem spokojen a že jste ocenil rychlé dodání a možnost poradit se s námi. Těšíme se na další spolupráci.

• Rychlost, dobré recenze i na komunikaci a případné reklamace.
    • Zboží přišlo v pořádku
    • Návod v češtině
    • Vše funguje
    • Zatím jen vyzkoušeno.

Reakce obchodu ProdejKamer.cz

Děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu! Těší nás, že jste s nákupem spokojen. Věříme, že Vám nový produkt bude dobře sloužit.

• Rychlé dodání-zboží bylo vždy v pořádku

Reakce obchodu ProdejKamer.cz

Dobrý den. Jsme rádi že vše proběhlo rychle a v pořádku.

Vše proběhlo v pořádku a rychle

Děkujeme

Rychlé dodání .

Reakce obchodu ProdejKamer.cz

Děkujeme za vaši objednávku.

• Objednával jsem napájecí zdroj, dorazil bez síťového kabelu, napsal jsem mail, obratem se omluvili, kabel odeslali samostatně, druhý den jsem vyzvedl. Součástí balíčku byl i malý plyšový medvídek. Velmi děkuji za rychlé vyřízení a doporučuji obchod. Velmi seriózní a spolehlivý obchod.

Reakce obchodu ProdejKamer.cz

Moc děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste ocenil náš rychlý přístup k řešení problému. Malý medvídek byl milým překvapením, že? Těší nás, že jste s nákupem spokojen a že jste se stal naším zákazníkem.

• Poradili u prvního nákupu , velmi vstřícní

Reakce obchodu ProdejKamer.cz

Děkujeme, že jste si vybral právě nás. Těší nás, že jste byl spokojen s naším individuálním přístupem.

• velmi rychlá expedice

• rychlost

Reakce obchodu ProdejKamer.cz

Děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu! Těší nás, že jste ocenil rychlost naší expedice. Vždy se snažíme, aby si naši zákazníci počkali co nejkratší dobu.

Dobrý eshop

Reakce obchodu ProdejKamer.cz

Moc děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste s nákupem spokojen. Pokud budete potřebovat další zboží, neváhejte se na nás obrátit.

• Rychlé dodání zboží

Reakce obchodu ProdejKamer.cz

Děkujeme, že jste si vybral právě nás. Těší nás, že jste byl spokojen s rychlostí doručení. Budeme se těšit na další spolupráci.

• Rychlé dodání

Spokojenost

• Přišlo to , co jsem si objednal
    • zatím nic

Reakce obchodu ProdejKamer.cz

Děkujeme za Vaši objednávku! Jsme rádi, že jste obdržel vše, co jste si přál. Těší nás, že jste s nákupem spokojen.

Specializovaný obchod, zkušenosti, rychlé reakce na mail. Zboží poněkud čínské, ale to asi odpovídá ceně.

Reakce obchodu ProdejKamer.cz

Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Ceníme si, že jste ocenil naši specializaci, zkušenosti a rychlé reakce. Vaše připomínka ohledně kvality zboží si bereme k srdci.

Rychlý a spolehlivý nákup. Český návod , vše jak má být , doporučuji. Jsem spokojen s kvalitou výrobku a včasným a rychlým dodáním.

Reakce obchodu ProdejKamer.cz

Moc děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste ocenil rychlost dodání a kvalitu výrobku. Český návod je samozřejmostí, abychom usnadnili používání našich produktů.

Rychlé vyřízení objednávky a doručení.

Reakce obchodu ProdejKamer.cz

Dobrá cena a hlavně dá se dovolat i na technickou podporu.

Dobrý obchod,rychlé dodání.

Reakce obchodu ProdejKamer.cz

Moc děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste ocenil rychlost dodání. Rychlé a spolehlivé služby jsou pro nás prioritou.

• Vše v pořádku

Reakce obchodu ProdejKamer.cz

Moc děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste s nákupem spokojen.

• rychle a bez problémů

doporučuji

Reakce obchodu ProdejKamer.cz

Děkujeme, že jste si vybral právě nás. Těší nás, že jste byl spokojen s nákupem