Objednávka byla vyřízena obratem. Úhledně zabalený balíček, s drobným dárkem a milým osobním dopisem zákazníkovi - opravdu velmi milé překvapení. Určitě budu nakupovat opakovaně.
Reakce obchodu Prodej mi látky
velice Vám děkujeme za Vaši recenzi a čas, který jste nám věnovali. Lichotíte, chválíte nás a to nás podněcuje dělat možné i nemožné aby jste se u nás, ať už na eshopu či obchůdku, cítili dobře.
Času si ceníme a proto se i snažíme Vám látky dodat co nejdříve aby jste si v hlavě udrželi všechny ty úžasné nápady, co z látek ušijete.
Děkujeme Vám a přejeme Vám ať Vám látky ladí a máte mnoho našitých kilometrů. Jsme tu jen pro Vás.
- Krásné látky
- Příjemné jednání
- Vždy krásně zabalený balíček
- Přehledny eshop
- Nikdy se nestalo,ze by byla chyba v dorucenem zbozi (kratsi mira nebo zbozi chybelo),coz ocenuji
Nakupuji opakovane a doporucuji :)
Krásný den Mája -
Vstřícné a milé jednání. Osobní dopis v objednávce. Rychlé a krásné zabalení, včasné dodání.
- rychlé dodání
- krásně zabaleno:-)
- Velký výběr
- Krásné kvalitní látky
- Výborná komunikace
- Mila predavajuca,ochota a rychlost
- odporucame na 1000%
Krásný den Mája -
Rychle vyrizeni objednavky,vsechno doslo v poradku
- Rychlost vyrizeni, komunikace
Maximální spokojenost
Krásný den Mája -
- Detailní popis látek s praktickými radami
- Ceny a přehledné řazení
- Rychlé připravení k vyzvednutí
Velmi příjemný nákup!
Krásný den Mája -
Objednala a zaplatila jsem 1,6 m látky a byl mi doručen pouhý 1 metr. Všimla jsem si toho asi 10 dní od převzetí zásilky. Moje chyba, ze jsem to nepřeměřila hned. Seknout se může každý. Do obchodu jsem to i tak napsala emailem. Ani po 2. emailu po 4 dnech mi nepřišla žádná odpověď. Více zde už neobjednám.
Reakce obchodu Prodej mi látky
velice nás mrzí že došlo k tomuto nedorozumění. Vše se stalo v souběhu několika nepříjemných situací. Vše jsme si vysvětlili a vše se vyřešilo k spokojenosti obou stran.
Krásný den Vám přeji Mája z www.prodej-mi-latky.cz -
- rychlost doručení
- krásně zabaleno
- zboží podle představ
Způsob zabalení balíčku a průvodní dopis mi udělal velkou radost.
Už jen proto si v obchodě zase něco objednám!Reakce obchodu Prodej mi látky
Krásný den Mája -
Velmi rychlé jednání, skvělý obchod
Krásný den Mája -
Rychlé odbavení, milý a osobní přístup.
Bezproblémový nákup.
Krásný den Mája -
- Super obchodníci, krásně zabaleno, pozorní k zákazníkovi
Není co vytknout
Krásný den Mája -
- Rychlost, úžasný vstřícný přístup.
- Prehledna a pestra nabidka
- Dobre ceny
- Popis zbozi
- Rychlost expedice a baleno s laskou
Nakupuji zde pravidelne a vzdy jsem maxinlmalne spokojena, mohu jen doporucit
Krásný den Mája -
- velký výběr látek i galanterie
- rychlé vyřizení objednávek
- dobré ceny
Nakupuji v tomto obchodě opakovaně a vždy jsem velmi spokojená.
Krásný den Mája