Přihlásit se a přidat recenzi

rychle vyřízené, krásně zabalené

Reakce obchodu Prodej mi látky

velice Vám děkujeme za Vaši recenzi a čas, který jste nám věnovali. Lichotíte, chválíte nás a to nás podněcuje dělat možné i nemožné aby jste se u nás, ať už na eshopu či obchůdku, cítili dobře.

Času si ceníme a proto se i snažíme Vám látky dodat co nejdříve aby jste si v hlavě udrželi všechny ty úžasné nápady, co z látek ušijete.

Děkujeme Vám a přejeme Vám ať Vám látky ladí a máte mnoho našitých kilometrů. Jsme tu jen pro Vás.

rychlost dodání

Krásný den Mája

• S obchodem jsem mile překvapená věci přišly krásně zabalené i s malým dárkem vše v pořádku

Krásný den Mája

• dobrý výběr, pěkné látky
    • přímo ke stažení atesty na prodávané materiály
    • rychlé dodání

Krásný den Mája

Rychlé a spolehlivé dodání, doporučuji ✌✌

Krásný den Mája

• zajimavy vyber pomucek k siti, doporucuju

Krásný den Mája

• Super obchod v místě bydliště :-)

• Rychlé dodání a komunikace

• Super výběr
    • Široký sortiment
    • Přijatelné ceny

Ráda opět nakoupím

Krásný den Mája

• prijemna komunikace, bleskove dodani, vyborna kvalita
    • nic me nenapada

• Rychlé vyřízení objednávky
    • Super komunikace
    • Tak krásně zabalenou objednávku jsem ještě nikdy nedostala. Po otevření krabice, vykoukl prostě dárek! Převázaný stuhou, s poděkováním. Nádhera! Opravdu mě to moc potěšilo, obzvláště v této těžké době.

spokojenost, doporučuji

Krásný den Mája

Příjemná komunikace.rychle vyřízení objednávky,profesionalita a poradenstvi

Krásný den Mája

• Balíček byl nádherně zabalený, už samotné rozbalování bylo pěkné. Pružný softshell je skutečně krásně pružný a z obou stran moc příjemný na omak.

Krásný den Mája

Rychlá komunikace a dodání, vše dorazilo v pořádku. Střihový papír je kvalitní:-)

• Rychlost

Krásný den Mája

Rychle dodání, dobrá kvalita nití a malý dáreček také potěšil

Krásný den Mája

• velmi rychlý nákup, vše přišlo k mé spokojenosti

• Rychlé dodání
    • Nádherně zabaleno
    • Dárek navíc

Krásný den Mája

Objednávka byla vyřízena obratem. Úhledně zabalený balíček, s drobným dárkem a milým osobním dopisem zákazníkovi - opravdu velmi milé překvapení. Určitě budu nakupovat opakovaně.