Jsme spokojeni. Zboží bylo doručeno rychle.

• mimořádně dlouhá doba vyřízení objednávky
    • téměř žádná komunikace ze strany obchodu

Reakce obchodu www.pro-topeni.cz

Dobrý den, pane Lukšo .

mezi svátky , přesněji 28.12. jste si objednal NESKLADOVÝ produkt od značky Dražice
    (na eshopu je vyloženě uvedena dostupnost - NENÍ SKLADEM - byl vyprodán).
    A to , že jste objednávku uhradil 30.12. , opravdu na dostupnosti produktu nic nezmění !!
    Běžná dostupnost tohoto neskladového produktu během celého roku je i přesto 3 pracovní dny od objednávky.

Všechny zákazníky jsme na eshopu během vánočních svátků upozorňovali na delší dodací lhůty u neskladových produktů a obecně na delší dodací lhůty než je standardem v rámci možností přepravců a obecně svátků. Výrobci a dodavatelé , mají až do druhého týdne měsíce ledna většinou inventury a nejsou schopni expedovat zboží.

Vámi objednaný ohřívač bude naskladněn dnes , tudíž 7.1.2025. Jedná se o první možný termín naskladnění tohoto produktu v roce 2025.

Nezlobte se ale jakou další komunikaci by jste si představoval (nehledě na svátky vánoční a nový rok) ,
    když všechny informace jsou uvedeny přímo u produktů na eshopu? Realizovat nerealizovatelné nedokážeme.
    V naší firmě pracují lidé a ne roboti , tudíž mají rodiny a svátky chtějí také prožít .
    A i přes tuto skutečnost , náš tým PRO-TOPENI.CZ vyexpedoval veškeré skladové zboží
    (nad rámec otevírací doby) i mezi svátky tak ,
    aby bylo u našich zákazníků co nejdříve k jejich spokojenosti !!!
    A napsat 7.1. ... - "mimořádně dlouhá doba vyřízení objednávky" při objednání 28.12. neskladového produktu a následné uhrazení 30.12. , mi vážně přijde minimálně jako neférové a nás to mrzí .

Protože naši stálí zákazníci moc dobře ví , jak se k jednotlivým objednávkám stavíme a jak se vždy snažíme dodat zboží ať již skladové nebo neskladové co nejrychleji, nicméně někdy zkrátka musí zákazník pochopit, že ne vše je v danou chvíli možné vyřešit během 1-2 pracovních dní.

Příští svátky vánoční , doporučujeme objednat zboží s předstihem nebo zboží skladové .

Každopádně přejeme vše nejlepší , hlavně hodně zdraví do roku 2025 .

Jakub Hruban

• Rychlost
    • Žádná není

• Dobrá konzultace s provozním

• Skladové zásoby širokého sortimentu
    • Skvělá komunikace obchodu

Skvělá komunikace obchodu i v době předvánočního shonu a souvisejících problémech v přepravě. Vše se vyřešilo k mé naprosté spokojenosti, zboží dorazilo včas.

Objednáš a když mají na skladě, dodají

• Cena
    • Výběr zboží

Super spolupráce, zboží přišlo v pořádku a vel­mi rychle

• Brzské dodání

Velice spokojen, všem doporučuji využít služby firmy PRO-TOPENÍ.
    PH

• Spolehlivost, rychlost

Skvělá zkušenost s obchodem, okamžité dodání v den následující po objednávce, nejlepší cena, skvělá komunikace, perfektně fungující e-shop.

• dobrá komunikace, rychlé doručeí

• Přesná spercifikace výrobku, rychlost doručení, kvalitní ochrana zboží při přepravě

• V úterý zaplaceno, ve čtvrtek doručeno

Zboží bylo rychle doručeno.

• dobrá komunikace
    • vynikající cena
    • ?

Rychlost Prostějov - Liberec, za dva dny byl doma

• Rychlost a ochota

• Super obchod!!! Zboží jsem objednal a za 2 dne jsem ho měl doma!!!