- komunikace
- rychlost vyřízení objednávky
- informovanost
- žádná
Akorát u zboží bylo uvedeno "dárek", který jsem ani nemohl nikde zadat a taky nic nedorazilo. Možná to byla jenom moje nepozornost (že jsem to přehlídl). A zrovna ta redukce by se mi hodila. Ale co už.
Rychle doručení, perfektní komunikace.
- Rychlé a vstřícné jednání
rychle dodáno
Objednávka byla velice rychle vyřízena, dokonce jsem byl telefonicky kontaktován, že zásilku posílají a kdy ji mohu očekávat. To se běžně nestává.
- Skvělá komunkace a příkladná ochota.
Jen poznámka, aby u zboží vždy bylo poznamenáno, že například barva, v mém případě potahu na střešní box, nemusí odpovídat zobrazené barvě na netu. Dostal sem šedou, ale objednával jsem podle obrázku černou. Mohlo by to způsobit u zákazníka rozčarování, což se v mém případě nestalo, ale ta "elegance" to není...☺
- Rychlé jednání
- rychlé dodání,telefonické ověřování objednávky
- Rychlost dodání
- Výborná komunikace
- LÍBILA SE MI RYCHLOST DODÁNÍ , TELEFONICKÁ INFORMACE Z OBCHODU O PŘEDÁNÍ ZÁSILKY DOPRAVCI A SPOLEHLIVOST DOPRAVCE PPL.
OBCHOD PRO MĚ ZAFUNGOVAL VELMI DOBŘE. JSEM SPOKOJENÝ.
Dobrá cena
Obchod jsem si vybral, protože měl zboží skladem a za rozumnou cenu. Dodání bylo rychlé. V pondělí večer jsem objednal, zaslal peníze na účet a v úterý v podvečer mi přišlo oznámení od dopravce, že má zboží a že druhý den bude u mě. Víceméně souběžně s tím, jak mi dopravce předával balík, tak mi přišel email, že byl balík expedován a že ho mám brzo čekat. Takže jediná výtka je k rychlosti jakou prodejce informuje o průběhu nákupu, ale to je drobnost.
- Rychlost doručení objednávky.
Doručení rychlé, celková spokojenost.
Naprostá spokojenost, ceny, rychlost dodání.
Až neuvěřitelná rychlost dodání zboží. Od objednání po doručení uběhlo 23 hodin. Super, byl jsem velmi mile překvapen. Děkuji.
Úžasná komunikace a rychlé dodání. Tak si představuji eshop.
rychlé doručení
O.K.
- rychlost dodání
Vše proběhlo rychle bez zbytečných marketingových kolotočů a o všech krocích prodejce (vypravení objednávky, doručení do výdejního místa) jsem byl informován.