Jako přihlášený uživatel máte možnost nastavit si zobrazení Heureky.

Rychlé dodání sedí přesně.

Vážený zákazníku,

děkujeme Vám za objednávku i Vaše kladné hodnocení. Těší nás, že jsme mohli vyhovět Vašemu požadavku a doufáme, že se na nás brzy znovu obrátíte.

Vše ok

• Vsechno probehlo v poradku

• rychlost

Není jednoduché tento zametač sehnat - ale moje matka ho chtěla a zde ho měli za super cenu.

• Rychlé doručení+spokojenost s výrobkem

• Vše OK.

Včasné doručení
    Polštářek podle představ

zákaznický servis

• Rychlé vyřízení objednávky, příznivá cena

zákaznický servis

V pátek objednáno, v pondělí doručeno. Za mne paráda.

zákaznický servis

Vše proběhlo k naprosté spokojenosti.i

zákaznický servis

Nemohu sloužit,bylo to poprvé a zatím ok !!!

zákaznický servis

• Rychlé a bezproblémové dodání, spokojen a obchod doporučuji.
    • Naprosto žádné.

Sokojen a děkuji za služby.

zákaznický servis

výrobek znám a byla dobrá cena

• Oko

rychlé a bezproblémové jedmnání

• Rychlé dodání

• Poměrně nízká cena.

V popisu není uveden o jaký el. vývod se jedná. Není uvedeno zda dodaný štípač obsahuje náplň hydraulického oleje a při dotazu na prodejce ( odborníka ) tento tvrdil, že ne.

Vážený zákazníku,

děkujeme Vám za objednávku i Vaše hodnocení.
    Je nám líto, že jste nespokojen, ale veškeré technické parametry jsou uvedeny v návodu použití.
    Jedná se o výrobek třídy I., připojení do zásuvky 230 V.