- Žádné
- Lživé informace o dostupnosti
- Nedodržení termínu dodržení
- Arogantní chování
- Dodání jiného než objednaného zboží
- Nedodržení podmínek ze zákona
- Neochota vyřešit problém, který způsobili
- Prý běžně odesílají něco jiného, když nemají objednané zboží
Eshop jsem využila k objednání utěrek, které má výrobce vyprodané. Eshop používá fotografie i označení stejné jako výrobce. Bohužel ani tento eshop uterky neměl a od výrobce nebylo možné je sehnat. S výrobcem jsem si dopisovala a říkali, že mají všechny zásoby vyprodané. Nicméně asi nechtěli přijít o objednávku, tak mi poslali jiné uterky. Paní majiteli jsem volala a ten mi sdělil, že když nemá objednané zboží, tak pošle jiné. Lidem to prý většinou nevadí. Ptala jsem se, proč nenapsal alespoň email, zboží nemá, objednávku bych zrušila. Prý nemá čas volat zákazníkům a je snazší to poslat. Takže po dvou týdnech jsem dostala úplně jiné zboží. Pan mi odmítá vrátit poštovné, které jsem platila za odeslání zboží zpět, přestože dle České obchodní inspekce na něj mám právo - nejedná se o odstoupení od smlouvy do 14 ti dnů. Takže se dle jejich rady obrátím o pomoc na ně a budou to z pána vymáhat. Nejde o těch pár korun za poštovné, ale princip. Pofiderní eshop provádí něco co není normální. Mě tím způsobil jen další starost zabalit, odnést na poštu, vystát frontu a poslat. Tento eshop rozhodně NEDOPORUČUJI! Jestli si chcete něco objednat, tak to nedělejte, ušetříte peníze, čas i nervy.
Vážená paní Vopalecká,
mýliti se je lidské a pokud udělám chybu stavím se k tomu zodpovědně čelem a na naše náklady zajistím dopravu zpět zdarma.
Možnost zpětné zásilky/reklamační asistent máme i v obchodních podmínkách.
Objednala jste si béžové utěrky přesně dle vyobrazení. To, že číslo za názvem produktu (přiznávám, že v tomto případě nešťastně) zrovna odpovídalo číslu šedých utěrek z jiného e-shopu , kde jste v minulosti nakoupila Vás neopravňuje k takto negativnímu hodnocení. Nejsem výrobce a žádnou komunikaci před odesláním balíčku jak uvádíte neeviduji. Nevyplnila jste ani formulář pro reklamaci/vrácení zboží, který je zapotřebí pro zaúčtování.
Peníze za vrácené zboží, dopravu i dobírku jsem Vám poslal ihned po přijetí čísla účtu.
S pozdravem Pavel Kukula -
na obrázcích mají vyobrazené jiné zboží,
ale nemají problém s vrácením. -
- dlouhý termín dodání, horší komunikace o stavu objednávky
- neseriózní
Ačkoliv bylo zboží uvedeno jako naskladněné, nebylo mně doručeno
doba dodání uvedena 3- 5 dní, balík dorazil 11 dnech a to po upomínce z mé strany -
Objednala jsem zboží, přišel e-mail, že přijali moji objednávku a že mě budou informovat o dalším pohybu. Uběhl týden a nic. Tak jsem napsala jak to vypadá s mojí objednávku a to mi odpověděli že byla zrušena. Ale kdybych jim nenapsala tak žádné info
Nebyla jsem spokojená
nedodržení termínu dodání
- Žádné informace o průběhu zakázky. Vyřízení trvalo 14 dní bez jakékoliv informace.
- Zboží dosud nedorazilo.
Reakce obchodu Povleceni-obchod.cz
Dobrý den, zboží bylo odesláno 29.11. ale doposud jste si ho nevyzvedl. Již končí úložní doba!
Prosíme o včasné vyzvednutí
Děkujeme
Pavel Kukula -
- Objednáno dne 21. listopadu 2019 a dnes 2. prosince 2019 nemám žádné zprávy o objednaném zboží
Reakce obchodu Povleceni-obchod.cz
Dobrý den, velice se omlouváme, ale jsme plně závislí na dodavateli. Doporučuji vybírat z mnoha produktů skladem, které odesíláme ihned.
Pavel Kukula -
Materiál Krep je velmi tvrdý i po vypsání.
Objednali jsme dvě stejné soupravy jako dárek pro naše blízké.Jedna souprava je vpořádku,druhá má motiv na poštáři obráceně/sobi/,což vypadá hrozně.Dárek takto si nedovolíme předat.Považujeme jednání obchodu nezodpovědné!
Reakce obchodu Povleceni-obchod.cz
Dobrý den, výtka by měla směřovat výrobci. Nelze každý výrobek před expedicí rozbaloval a důkladně kontrolovat. Prosím pošlete foto, nechápu jak lze obrátit motiv u polštáře, který se dá otočit.
Děkuji
- 11dnů od objednávky - zboží zatím nedorazilo - objednávku asi zruším
Reakce obchodu Povleceni-obchod.cz
Dobrý den, bohužel jste se nesnažila jedinkrát zeptat na stav objednávky. Měla by se zítra expedovat.
Výrobce postihla 80% nemocnost švadlen, ale již se opět pracuje a dohání co se dá......
Omlouváme se za zdržení. V tomto čase již doporučujeme vybírat zboží skladem a ne speciální zakázkové šití atypických rozměrů.
Pavel Kukula -
Platila jsem zboží předem, firma mi 15.11.2019 oznámila, že peníze dorazily na účet. Pokud není zboží skladem na prodejně, že zadávají požadavek na dodavatele. Od té doby žádné info, zboží doposud nedorazilo.
Reakce obchodu Povleceni-obchod.cz
Dobrý den, objednávala jste zboží našich dodavatelů s dostupností 5 pracovní dní. Zboží je na cestě a zítra dorazí k nám na prodejnu.
Omlouváme se za nepatrné zpoždění. Máte-li dotaz nebo nejasnost, prosíme kontaktujte nejdříve nás, rádi Vám odpovíme.
Pavel Kukula -
Bohužel mi přišlo hodnocení od Heuréky dříve..než samotné zboží..zatím čekám...
Reakce obchodu Povleceni-obchod.cz
Dobrý den, zboží máme připravené na zítřejší expedici, ale protože jste napsala negativní recenzi, aniž byste se nás zeptala na termín dodání (zadala jste si atypický rozměr prostěradla s delší dobou dodání) objednávku rušíme. Máme důvodné obavy z nepřevzetí dobírky a nám by vznikly akorát náklady na dopravu.
S pozdravem Pavel Kukula -
- Balík nevzhledně zabalen.Faktura ani žádné jiné vyúčtování v balíku není.Navíc jedna z položek přišla jiná než jsem objednala.Vzhledem k nízké částce nevracím a raději to někomu daruji.
Reakce obchodu Povleceni-obchod.cz
Dobrý den, bohužel neuvádíte nic konkrétního v čem bychom Vám mohli pomoci nebo se zlepšit. Kupovala jste dražší a konkrétní položky, které by se neměly s čím poplést. Stížnost na vzhled balíku by měla spíš směřovat přepravci. Od nás odchází zboží řádně zabalené. Snažíme se šetřit přírodu a neplýtváme zbytečně papíry, proto faktury dostáváte elektronicky. Má to nespornou další výhodu, že se snadno dohledají i po dlouhé době.
Pavel Kukula -
- zboží neodpovídalo barevně /foto ani popis/, obchod se bránil uznat
nesolidní, nepříjemná komunikace při řešení problému, ale nakonec vyřešeno kladně
Reakce obchodu Povleceni-obchod.cz
Dobrý den, jak jsem již uvedl v naši vzájemné e-mailové korespondenci, i přes snahu co nejvěrohodněji prezentovat zboží v e-shopu, může být v reálu některá barva mírně odlišná. Řádně a obratem během několika minut po vznesení dotazu jsem Vás informoval o právu vrácení zboží, tak nevím proč zde uvádíte nepravdivě o nepříjemné komunikaci. Dožadovala jste služeb se nad rámec našich zákonných povinností, na které jsme přistoupili.
Pavel Kukula -
- Zboží rychle dorazilo a komunikace výborná.
- Povleceni ve světle části prosvítá, málo gramáže.
Reakce obchodu Povleceni-obchod.cz
Dobrý den, sice jste zakoupila levnější povlečení z naši pestré nabídky, přesto bych rád uvedl, že tento český výrobek je nutné prvně vyprat. Bavlna se praním více zcelí a po té bude mít ty optimální vlastnosti dlouhá léta. Mnoho zákazníků nám již potvrdilo, že je kvalitou podobné renomovaným značkám Matějovský, Scanquilt aj. avšak za poloviční cenu.
Pavel Kukula -
Objednala jsem si přikrývku. Z obchodu jsem byla kontaktována, že si ji mám vyzvednout. Při osobní odběru mi přinesli jiný druh přikrývky. Kdybych si nevšimla, že se jedná o jinou přikrývku než jsem si objednala, nikdo by mi to ani nezmínil. Myslím si, že by bylo vhodné zákazníka předem telefonicky kontaktovat a oznámit, že na prodejnu dorazilo jiné zboží, atd. Ztratila jsem zbytečně čas; přikrývku jsem si objednala jinde a dcera už ji používá.
Reakce obchodu Povleceni-obchod.cz
Dobrý den, za chybu se omlouváme. Omluvili jsme se i přímo na prodejně. Tyto přikrývky běžně neprodáváme, předpokládali jsme že nám vykryl výrobce objednávku správně. Nemohli jsme tušit, že se v něčem liší od Vámi objednané. Nevyužila jste nákupu kvalitnější přikrývky za nabízenou levnější cenu
Pavel Kukula