raději si vyzvedávám zboží osobně na dobírku nemusím platit horentní sumy za dopravu.některé zásilkové služby toto mají.
Strašně dlouho trvá že se vám někdo ozve.
Zboží které mělo už dávno přijít stále nepřišlo.
Platba byla uhrazena hned.Reakce obchodu POPRON.cz
Dobrý den, paní Kalašková. Moc se omlouváme za zpoždění objednávky, ale u každého produktu uvádíme zda je zboží skladem nebo u dodavatele, dodání 8-9 dní. Kolegyně vám 6.3. psala email, že dodávka se zbožím bude mít zpoždění. Včera byla vaše zásilka vyexpedovaná. S pozdravem popron.cz
za malo penez,malo muziky.Vesak nedrzi
Reakce obchodu POPRON.cz
Dobrý den, paní Jelínková. Když věšák nedrží, můžete ho klidně reklamovat. Bude vám vrácená částka za něj nazpátek na účet. Je potřeba napsat na [email protected] a pošleme vám bezplatný kód přes zásilkovnu. S pozdravem popron.cz
- Nic jsem nedostal ani neobydlených a přesto zaplatil 499Kč.
Nechápu jak někdo může od Vás vymáhat peníze, když si nic neobědnáte.
Dobrý den pane Červený,
objednal jste si u nás 9.12.2023 celkem 4 položky, číslo objednávky 222123007. Platbu jste měl na dobírku, zboží jste si nevyzvedl a nám se zásilka vrátila po novém roce zpět. Snažili jsme se Vás informovat včas, abyste na vyzvednutí objednávky nezapomněl a vyhnul jste se tak náhradě škody za marnou expedici a opětovné naskladnění zboží. -
- OBJEDNANE 3 SKRABKY NA SKLO,JEDNA PRISLA NEKOMPLETNI,CHYBEL VRCHNI DIL!!
Dobrý den
moc nás Vaše recenze mrzí. Pokud jste byl s výrobkem nespokojen, stačilo nám napsat, zboží bychom stáhli na naše náklady a peníze byste dostal zpět.
- Vše proběhlo vpořádku
- Nevím proč obchod nabízí k nákupu dárek, když jej potom nepošle. Zboží bych si koupila i bez dárku, tohle je zbytečné.
Dobrý den
dárek si můžete vybrat v nákupním košíku. Pokud Vám žádný nepřišel, tak jste si žádný před dokončením objednávky nezaškrtl asi.
Popron.cz -
- Zboží mi ani po 14. dnech nebylo doručeno.
Dobrý den
moc se omlouváme, bohužel před Vánoci měl sklad zpoždění v expedici, ale snažili jsme se pravidelně o tom zákazníky informovat a vysvětlovat. Navíc mnoho výrobků máme skladem u dodavatele, kde je dostupnost až 20 dní. Ale tato informace je vžrfy u výrobku napsaná a víte to tedy než objednáte.
Popron.cz -
Jiz pred 6 dny prišla informace, že objednávka ceka na zabaleni a odeslani, ale porad odeslána nebyla
Popron.cz -
- doručen naprosto nefunkční výrobek
Zdraví Popron.cz -
klicka u strojku porad vypadava.tim padem stroj nefunkcni.zbytecne vyhozene penize. vodicka
Zdraví Popron.cz -
Bylo mně napsáno zboží skladem,hned expedujeme,ale realita 9 dní.
velmi se omlouváme, zboží skladem u nás se snažíme odesílat ihned.
U mnoha položek máme dostupnost třeba 5 dní, nebo 8-9 dní. Během roku tyto lhůty dodržujeme v pořádku,
Ale nyní bohužel v tomto období dochází ke skluzu v expedici. Za to se moc omlouváme. Ale náš zákaznický servis funguje dobře a zákazníků dáváme včas vědět, pokud ke zpoždění dojde.
Zdraví Popron.cz -
Delší doba dodání. Nebylo dodáno slíbené CD.
Zdraví Popron.cz -
na stránkách e-shopu je všechno skladem, když si objednáte, dozvíte se, že zboží je u dodavatele.......
Zdraví Popron.cz -
Objednané zboží bylo nedostupné.
Moc se omlouváme,
bohužel lyže jsme již nemohli. Objednávku jsme po konzultaci s Vámi zrušili. Moc se omlouváme.
Popron.cz -
- Objednal jsem dva kusy, poslali jeden a na moje snahy o kontakt nereagovali.
Dobrý den
velmi se omlouváme, došlo k chybě v zákaznickém servisu. Napíšu Vám hned email a budeme situaci řešit.
S pozdravem Popron.cz -
Zboží zaplaceno a zatím nedoručeno.
velmi se omlouváme, zboží skladem u nás se snažíme odesílat ihned.
Vaše objednávka byla odeslána 25.11.2022 a už je i doručena.
- Pomalá komunikace
Komunikace s obchodem je pomalá. Zboží jsem objednala a zaplatila 28.9., u výrobku bylo uvedeno skladem 5-7 dní u dodavatele, po 3 týdnech přišel email, že u dodavatele již není a posílají platbu zpět. Ke dnešnímu dni jsem neobdržela.
Moc se omlouváme,
bohužel se občas stane, že nám dodavatel zboží nedodá, i když máme informace, že je skladem.
Omlouvám se velmi . Každopádně Vám kolegyně 11.10. peníze vrátila na Váš účet.
Zdraví
Popron.cz -
Zatím pořád čekám na odeslání objednávky.
velmi se omlouváme, zboží skladem u nás se snažíme odesílat ihned.
Vaše objednávka byla 14.11. odeslána a je už i doručena.
U mnoha položek máme dostupnost třeba 5 dní, nebo 8-9 dní u zboží skladem v zahraničí i 21 dnů. Všude to je uvedeno.
Během roku tyto lhůty dodržujeme v pořádku,
Zdraví Popron.cz -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.