Zboží nepřišlo do týdne, nekomunikují na e-mail. A telefon neuvádí.

• komunikace, rychlost

Objednal jsem v neděli. Pondělí, úterý - žádné další info o stavu objednávky. V úterý odpoledne píšu email s dotazem, žádná odpověď. Ve středu další email s dotazem - opět žádná odpověď. Ve čtvrtek na můj třetí dotaz teprv telefonát s informací, že je nějaký problém. Tak jsem to zrušil. Byl jsem objednaný na sobotu do pneuservisu, čekal jsem, že týden je na dodání dost dlouhá doba - není. Problém se stát může - ale základ je informovat zákazníka o problému - kdybych se to dozvěděl hned v pondělí nebo úterý tak to naprosto pochopím.

Pneu přišli zimní které jsem objednal.ale byli více jak rok staré.nedoporučuji!

inzerují zboží které nemají a nedovedou sehnat, dovolat se k nim nemožné zvoní to a nikdo to nebere.

I think the store is fine they sent the tires the day after the order. now the tires are in a CZ post office Depo and after a week, they have not been delivered yet. tried to call to get some ETA, but no way I could get anybody.

• Škoda že k doručení zásilky obchod využívá služeb české pošty. Zboží bylo expedováno druhý den doručení českou poštou trvalo dvanáct dní.

Měl napsáno skladem a po nějaké době volal, že nebudou....
    Přitom je tam opět měl, ale už s jinou cenou.
    NEDOPORUČUJI!!!!!

Zavolali s výmluvou, že něco a přesvědčili mě na dodávku čínských gum. Taky je ještě nemám (po 14 dnech)

Obchod jsem zvolil hlavně pro možnost platby kartou při doručení domů - Pošta však při dodání vyžadovala platbu v hotovosti a tak jsem musel pro pneu dojet sám. Pneu byly přes 2 roky staré - nedoporučují prodejci měnit zimní pneu nejpozději po pěti letech??? Zvažuji odstoupení od smlouvy.

• nabízí zboží, které nemají
    • otřesný způsob komunikace

Objednal jsem 4 ks pneumatik za obchodem inzerovanou cenu, další den volali, že to byla akce u výrobce, ale že se zboží doprodalo a oni mi ho nemohou dodat. Odpověď, že klidně počkám, je evidentně zaskočila, ale stejně došlo ze strany obchodu k jednostrannému zrušení objednávky. Na následně zaslaný e-mail již nikdo nereagoval. Vyhnout se obloukem, ušetříte si nervy a čas.

Vážený zákazníku,

děkujeme za Váš email. Bohužel jste objednal akční zboží, které se vyprodalo před aktualizací skladových zásob. Tuto informaci i s omluvou jste obdržel od našich kolegů. Chápeme Vaše zklamání, bohužel v objemu objednávek, které zprocesováváme v sezoně, může tato situace ve výjimečných případech nastat. Přesto jsme promptně reagovali a s touto situací Vás seznámili.

Děkujeme za pochopení.
    Tým
    PneuLevnejší.cz

Přišly mi pneu 2 roky staré bez předchozího upozornění.

Vážený zákazníku.
    Do tří let stáří se běžně pneumatiky prodávají jako nové.

Dlouhá doba dodání.

• Pneumatika slezela. Nesla namontovat na rafek

Zboží inzerují skladem, ale pak objednávku stornují s tím, že zboží nemají.

Prodávané zboží (pneumatiky) není úplně nové.

• velmi špatné doručení, musíte čekat celý den, přibližný čas vám nikdo neřekne.

Vážený zákazníku,
    vždy máte možnost vybrat z 2 dopravců, DPD nebo ČP. Kvalitu jednotlivých doručení není žádný obchod schopen ovlivnit.

• Nejnižší cena na trhu
    • Doba dodání u zboží skladem 7 dní

Reakce obchodu PNEU levnější

U všech pneumatik máme uvedený předpokládaný termín doručení. U pneumatik ze zahraničí je to cca 7 dní.

Při objednávce byl termín doručení do 2prac.dnů, po čtyřech dnech žádná odzva, neberou telefony, nereagují na maily, takže jsme objednávku zrušili, opět bez reakce, po 8dnech sdělení, že objednávku odeslali?? zvláštní jednání, odpověď ode mne na mail opět bez reakce. obchod určitě nedoporučuji

I přesto, že dle eshopu bylo na skladě 12 ks pneu, napsali mi druhý den, že nemají ani kus a objednávku zrušili. Mezitím mi utekla možnost objednat pneu jinde za také slušnou cenu.

Po 6 dnech zboží nedorazilo