- Velmi rychlé odeslání
- Příznivá cena
- Vsrřcnost + rychlost
- Vše bylo rychlé od objednání po doručení a v pořádku!
Paní (bohužel si nepamatuji jméno) byla velice ochotná a milá, po telefonním rozhovoru mně zajistila výměnu zboží.
Ještě jednou děkuji
KoudelkováReakce obchodu PLUTO-textil.eu
Děkujeme za hodnocení, těší nás, když je zákazník s našimi službami spokojený.
Obchod parádní rychlé vyřízení objednávky
Reakce obchodu PLUTO-textil.eu
Děkujeme za Vaše hodnocení, těší nás, když je zákazník s našimi službami spokojený. Přejeme, ať zboží dlouho slouží a dělá radost.
Vynikající obchod. Objednávka odrazila rychle a zcela v pořádku.
Reakce obchodu PLUTO-textil.eu
Rychlé dodání, příznivé ceny.
Reakce obchodu PLUTO-textil.eu
Velmi milé jednání. Nebylo již skladem, co jsem si objednala, tak mi paní poslala jiné zboží, stejné kategorie, ale dražší.
Reakce obchodu PLUTO-textil.eu
Děkujeme za hodnocení. Pokud se stane, že objednané zboží musíme nahradit dražším, je samozřejmost, že vždy dodržíme cenu původního výběru. Budeme rádi, když se k nám zase vrátíte.
+ rychlé dodání, spokojenost 100%
Reakce obchodu PLUTO-textil.eu
Děkujeme za hodnocení, Vaše spokojenost nás těší.
Výborná komunikace ,rychlé dodání vše ok
Vše funguje.
Reakce obchodu PLUTO-textil.eu
Rychlé doručení a velikosti sedí. Hezké a kvalitní zboží za rozumnou cenu.
Reakce obchodu PLUTO-textil.eu
- Velmi rychlé doručení, spokojenost se zbožím
Reakce obchodu PLUTO-textil.eu
Děkujeme za hodnocení, Vaše spokojenost nás těší. Budeme rádi, když se k nám vrátíte.
Kvalitní zboží za příznivou cenu
- absolutně bez problémů
- skvělé i dodaní PPL perfektní
- Nemám připomínku
Všetko v poriadku
Objednávka a doručení proběhlo bez problémů. Doporučuji
- Rychle a prijemne jednani
E shop doporucuji
Reakce obchodu PLUTO-textil.eu
Děkujeme za Vaše hodnocení, těší nás, když je zákazník s našimi službami spokojený. Veškeré nabízené zboží máme skladem a expedujeme prakticky obratem. Přejeme, ať zboží dlouho slouží a dělá radost.
- komunikace obchodu
Děkujeme za hodnocení.