- rychlá realizace a expedice
- U zboží byla nabídka - platba na dobírku, ale následně mi bylo řečeno, že pro objem zboží platba dobírkou není možná. Tato komunikaci zdržela proces doručení o pár dní.
- Zboží jsme převzali poškozené. Okamžitě jsme reagovali, dodnes bez reakce!
Reakce obchodu Plotbase, s.r.o.
děkujeme Vám za Vaši zprávu a zpětnou vazbu.
Rádi bychom uvedli na pravou míru, že na Vaši reklamaci jsme reagovali do 24 hodin od jejího obdržení. Vaši odpověď jsme však od Vás obdrželi až dnes, proto se komunikace časově prodloužila.
Co se týká platby na dobírku – u větších objemů zboží tuto možnost bohužel nenabízíme z logistických důvodů, a proto jsme Vás na tuto skutečnost museli dodatečně upozornit. Omlouváme se, pokud to vedlo ke zdržení doručení.
K poškozenému zboží: Vaši reklamaci máme v řešení a postupujeme podle standardního reklamačního procesu. Ujišťujeme Vás, že děláme maximum pro rychlé vyřízení a budeme Vás o dalším postupu informovat.
Děkujeme Vám za pochopení a trpělivost. -
Zboží přišlo včas a perfektně zabalené ! Obraz na plátně je dobře vypnutý a rám/4cm/ vypadá, že něco vydrží.-) Plátno kvalitně vypnuté, nemám žádnou výtku, obraz má mírný barevný posun, ale to je otázka nastavení monitoru a tak to neberu jako chybu . Pokud budu potřebovat opět tisk na plátno, obrátím se na Plotbase opět a s důvěrou!Mohu doporučit za sebe.
- rychlé dodání
- profi kvalita
- stálost obrazů
- skvěle zabalené při doručování
Nakupuji zde opakovaně. Tentokrát jsem se pustila do obrazů reprezentujících firmu na veletrhu a jsem nadšená. Kvalita výborná. Výborně zabaleno pro cestování na místo určení. Cenově super.
- Profesionálové
- splnění termínu
- kreativita v návrhu
- nemám
- bezva funguje
- velký výběr alternativ tisku
- dobrá cena
- spolehlivost v termínu doručení
- pohodový způsob objednání
- kvalita provedení
- nemožnost použít .tiff pro přenost dat (převod do JPEG to prostě vždy trochu zničí)
Velká spokojenost a určitě využiju opakovaně
Rychlá a bezproblémová komunikace a bleskové dodání.
Maximální spokojenost. Rychlé vyřízení, zakázka přišla ještě o den dříve než měla. Spěchali jsme na ni, takže se vše stihlo s předstihem. Mohu doporučit.
- Rychlé doručení
- Jednoduchost
- Šablony pro grafiky na webu
Velmi dobře zabaleno....
- uživatelsky velmi příjemný web
- rychlost dodání
- Rychlost dodani,skvela komunikace,velmi vstricny a profesionalni pristup personalu.
- Rychlost a kvalitní zboží
- Rychlost dodání a kvalita obrazu.
- Nic se nenašlo
Určitě si ještě někdy objednám.
celkově velmi dobrý přístup k zákazníkovi - komunikace se zákazníkem, poradenství
- superrychlé vyřízení (plotrování výkresů + skládání)
Naprostá spokojenost, potřebovali jsme vyplotrovat a poskládat větší množství (130+) výkresů velkých formátů, a nechtělo se nám ručně ořezávat a skládat výtisky z našeho plotru. Objednávka vyřízena během 2 dnů i s dopravou. Kvalita tisku bez připomínek. Pouze trochu neintuitivní zadání zakázky a počtu výtisku, ale to spravil jeden email.
Fotografie, ze kterých nám jine společnosti dodávaly skvěle vyrobená plátna, byly foceny stále ze stejného mobilu. Zaplacen grafik, příplatek za rychlost do 24 hodin…dodávka za 3 dny, byl i problém se zaplacením.. za dvě malá plátna s nekvalitním výsledkem téměř 1000Kc. Ať si je nechají.. nedoporučuju
Reakce obchodu Plotbase, s.r.o.
děkujeme Vám za zpětnou vazbu a velmi nás mrzí, že Vaše zkušenost s objednávkou nesplnila Vaše očekávání.
Dovolujeme si však upřesnit, že fotografie, které jste nám zaslali, byly v nízké kvalitě, na což jsme Vás předem upozornili. Zaslali jsme Vám také náhled, jak budou fotografie po vytištění přibližně vypadat, a výrobu jsme pozastavili do doby, než jsme obdrželi Vaše vyjádření. Na základě Vašeho souhlasu jsme poté objednávku zadali do výroby. Rádi bychom také doplnili, že za grafické práce, které zmiňujete, Vám nebyla účtována žádná částka.
Co se týče expresního 24hodinového vyhotovení, doba zpracování se prodloužila právě kvůli čekání na Vaše schválení dat. V tomto směru Vám rádi vrátíme poplatek za expresní výrobu jako gesto dobré vůle.
Věříme, že jsme z naší strany postupovali korektně a že situace vznikla především kvůli technickým omezením dodaných podkladů.
Děkujeme za pochopení a v případě dalších dotazů jsme Vám rádi k dispozici.
S přáním hezkého dne,
tým Plotbase