Reklama

Chaos ve fakturačních adresách. Na webu je uvedená fakturační adresa v ČR, po zaplacení kartou přišla faktura s adresou na Slovensku. Po žádosti o předělání přišla faktura s českou adresou ale povýšená o DPH s žádostí o doplatek. Objednávka stornována.

Reakce obchodu Plotbase, s.r.o.

velmi se omlouváme za vzniklou situaci. Šlo o systémovou chybu, která u Vaší objednávky původně vygenerovala slovenskou fakturaci bez DPH. Při opravě na českou adresu jsme proto museli DPH zákonitě dopočítat, čímž vznikl rozdíl v ceně. Mrzí nás tato nepříjemnost a děkujeme za pochopení.

• zboží bylo dobře zabaleno
    • fotoobraz je o dost tmavší a méně kontrastní než dodaná fotografie
    • rám fotoobrazu není úplně plochý a jeden roh o několik cm odstává od stěny

Reakce obchodu Plotbase, s.r.o.

děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
    Velmi nás mrzí, že obraz nesplnil Vaše očekávání.

Budeme rádi, pokud nás kontaktujete e-mailem s dodanými fotografiemi zmiňovaného rohu a také spolu zkusíme dořešit barevnost, se kterou nejste spokojen.

Děkujeme.

• U zboží byla nabídka - platba na dobírku, ale následně mi bylo řečeno, že pro objem zboží platba dobírkou není možná. Tato komunikaci zdržela proces doručení o pár dní.
    • Zboží jsme převzali poškozené. Okamžitě jsme reagovali, dodnes bez reakce!

Reakce obchodu Plotbase, s.r.o.

děkujeme Vám za Vaši zprávu a zpětnou vazbu.

Rádi bychom uvedli na pravou míru, že na Vaši reklamaci jsme reagovali do 24 hodin od jejího obdržení. Vaši odpověď jsme však od Vás obdrželi až dnes, proto se komunikace časově prodloužila.

Co se týká platby na dobírku – u větších objemů zboží tuto možnost bohužel nenabízíme z logistických důvodů, a proto jsme Vás na tuto skutečnost museli dodatečně upozornit. Omlouváme se, pokud to vedlo ke zdržení doručení.

K poškozenému zboží: Vaši reklamaci máme v řešení a postupujeme podle standardního reklamačního procesu. Ujišťujeme Vás, že děláme maximum pro rychlé vyřízení a budeme Vás o dalším postupu informovat.

Děkujeme Vám za pochopení a trpělivost.

Fotografie, ze kterých nám jine společnosti dodávaly skvěle vyrobená plátna, byly foceny stále ze stejného mobilu. Zaplacen grafik, příplatek za rychlost do 24 hodin…dodávka za 3 dny, byl i problém se zaplacením.. za dvě malá plátna s nekvalitním výsledkem téměř 1000Kc. Ať si je nechají.. nedoporučuju

Reakce obchodu Plotbase, s.r.o.

děkujeme Vám za zpětnou vazbu a velmi nás mrzí, že Vaše zkušenost s objednávkou nesplnila Vaše očekávání.

Dovolujeme si však upřesnit, že fotografie, které jste nám zaslali, byly v nízké kvalitě, na což jsme Vás předem upozornili. Zaslali jsme Vám také náhled, jak budou fotografie po vytištění přibližně vypadat, a výrobu jsme pozastavili do doby, než jsme obdrželi Vaše vyjádření. Na základě Vašeho souhlasu jsme poté objednávku zadali do výroby. Rádi bychom také doplnili, že za grafické práce, které zmiňujete, Vám nebyla účtována žádná částka.

Co se týče expresního 24hodinového vyhotovení, doba zpracování se prodloužila právě kvůli čekání na Vaše schválení dat. V tomto směru Vám rádi vrátíme poplatek za expresní výrobu jako gesto dobré vůle.

Věříme, že jsme z naší strany postupovali korektně a že situace vznikla především kvůli technickým omezením dodaných podkladů.

Děkujeme za pochopení a v případě dalších dotazů jsme Vám rádi k dispozici.

S přáním hezkého dne,
    tým Plotbase

objednal jsem si dvě fotky na plátno, jedna je v pořádku a na druhé mají dvě postavy uříznuté hlavy, přitom šla fotka posunout dolů a bylo by to v pohodě, kdyby si to někdo prohlédnul...a upravil

Dobrý deň prajeme,

Mrzí nás, že výsledná fotografia nesplnila Vaše očakávania.
    Budeme radi, ak nás kontaktujete e-mailom - s potešením Vám ponúkneme opätovnú tlač.

Objednávku jsem provedla ve čtvrtek a data ke zpracování schválila tentýž den. Dnes je středa, tedy den, kdy podle podmínek služby Standard (3 pracovní dny výroba + 1 den kurýr) měla být zásilka doručena.

Místo toho jsem se dozvěděla, že zásilka bude teprve v pátek odeslána – s tím, že doručení proběhne až v pondělí. Celková doba dodání tedy bude 11 dní (7 pracovních) od objednávky, což je naprosto v rozporu s tím, co firma uvádí.

Zatím nevím, zda zásilka vůbec dorazí včas, abych ji mohla použít k plánovanému účelu (víkendový Den dětí). Uvidím, zda firma zvládne alespoň doručit zakázku v nouzovém termínu, nebo zda nabídne opravdu adekvátní kompenzaci – což rozhodně není jen rozdíl v ceně mezi 3denní a 5denní výrobou. Takto zásadní zpoždění je pro mě velké zklamání. Firmu jsem vybírala dražší i skrze rychlost dodání...

Objednané zboží vzhledem ke své povaze bylo špatně zabaleno nebo zvolena špatní přepravní společnost. Hliníkové profily dorazily zprohýbané.

Reakce obchodu Plotbase, s.r.o.

mrzí nás vzniklá komplikace. Po kontrole Vaší objednávky jsme zjistili, že problém nastal na straně dopravce. Rádi bychom Vás ujistili, že okamžitě jednáme s dopravcem, abychom zajistili co nejrychlejší vyřešení situace. Omlouváme se za případné nepříjemnosti, které tato záležitost mohla způsobit, a doufáme, že celá záležitost bude brzy vyřešena k Vaší spokojenosti. Pokud máte jakékoliv další otázky nebo potřebujete další informace, neváhejte nás prosím kontaktovat.
    Děkujeme za Vaše pochopení a trpělivost.

• špatná komunikace, dlouhá doba

Reakce obchodu Plotbase, s.r.o.

Z důvodu vytížení grafických zpracování tento týden jsme se k vaší objednávce dostali až dnes. Omlouváme se, že jste na naši odpověď čekali 3 dny. Vaši objednávku jsme zaznamenali a pracuje se na ní právě v tuto chvíli.

• Neochota grafika

Návrh na reklamní desku byl mé strany zaslán v nízké kvalitě a rozlišení. Po zaslání jiného návrhu, stejný problém, bez snahy grafikem problém vyřešit. Nedodrželi ani požadovaný rozměr cedule. Upravený rozměr mi nevyhovuje. Problém řešili čtyři dny. Objednávku jsem zrušil.
    Stejné zadání jsem zaslal konkurenční firmě. Grafik reagoval stejnou informací že dodaný návrh není v dobré kvalitě a rozlišení. Obratem ale zaslal původní upravený návrh, který má i požadovaný rozměr a kvalitu. Vše vyřešeno za 15min.

• Neschopni si zkontrolovat požadavek v objednávce

• Express do 24h přišel až za 48h
    • Zapomněli dát balík dopravci

Reakce obchodu Plotbase, s.r.o.

Dobrý den přeji, pošlete nám prosím reklamaci na mail, situaci prověříme a příplatek za expres Vám vrátíme. Omlouváme se za komplikace. Děkujeme za pochopení.

Už po druhé mi posíláte dotazník spokojenosti aniž bych zboží skutečně obdržel. Je to trochu provokativní zvlášť, když pro mě bylo opravdu duležité obdržet zásilku na čas.

Reakce obchodu Plotbase, s.r.o.

Dobrý den přeji, nás velmi tato situace mrzí, avšak zatím s tím, že nemáte rollup u sebe nic udělat, jelikož Zásilkovna píše poslední informaci, kterou jsem Vám psala dnes do mailové komunikace. Balík od nás řádně odcházel 18.3. a je opravdu záhadné, že ho nemáte ještě na adrese. My jsme kontaktovali Zásilkovnu, ale ani nám neodpovídá.

• Vcasne a rychle doruceni zbozi
    • Nechala jsem vytisknout fotografii na platno.Dva z peti obrazku dorazili vytisknute spatne.Chybela tam podstatna cast fotografie.K reklamaci se postavili tak,ze to neni jejich chyba.Nabidli mi,ze mohu obrazky poslat na vlastni naklady do Bratislavy a zaplatit si pretisk.S podobnym chovanim jsem se jeste nikde jinde nesetkala.Neprofesionalni pristup.

Uz nikdy vice

Reakce obchodu Plotbase, s.r.o.

Dobrý den přeji, mrzí nás, že danou situaci jsme nevyřešili do konce, ale dne 21.12.2023 jsme vám ještě psali mail ve smyslu, cituji: "Dobrý den, prosím vyfotte nám dané tři obrazy kde byste měli mít useknuté z osob hlav a podíváme se na to. Děkujeme za odpověď" ale odpověď od vás jsme už zpětně žádnou nedostali. Další věc, že také postupujeme podle určitých pravidel u daných reklamací, a protože jsme neměli od vás žádné info nemohli jsme tuto reklamaci uzavřít ve váš prospěch. Omlouváme se, pokud jste nebyla spokojena se zbožím z naší výroby. Fotky jste si nahrávala sama do našeho web systému, který vám ukázal náhled před tiskem jako fotky budou vypadat s potištěnými okraji.

• Rychlost
    • Snadná komunikace
    • Evidentně kvůli tomu, že se snažili to udělat co nejrychleji, přišlo o kvalitu. Plátno je nataženo mooc slabě, a je to vidět hned jakmile si obraz vezmete. Na základě vlastních zkušenosti vím, že zálohou toho, aby obraz vypadal tak jak má, je správné natažení platná. Je to samozřejmostí. Musí to být dost pružné a zároveň nesmí být vidět žádné nerovnosti. Bohužel, v mem případě to tak není.

• Přestože slibovali doručení do 24h se tak nestalo a moc situaci řešit nechtěli. Určitě nedoporučuji pro někoho, kdo na objednávku spěchá a očekává rychlé doručení.

Reakce obchodu Plotbase, s.r.o.

Dobrý den, dovolte mi abych se vyjádřila k Vaší recenzi. Dne 11.07 jste učinili přes náš web objednávku s expres výrobou do 24h + 24h dodání kurýrem, od nás balík odcházel dne 12.07 a měl být doručen na vaší adrese 13.07. Nicméně kurýrní společnost nestihla dané balíky ze dne 12.07 nestihla přesunout z překladiště a proto vám byl balík doručován dne 14.07 o čem jste byli také informováni mailem a byla vám poskytnuta možnost, a to vrácení příplatku za expres. Pokud si přejete vrátit peníze za expres příplatek z důvodu že na straně kurýra vzniklo prodlení doručení tak prosím napište nám mail kam vám můžeme vrátit přeplatek. Vždy od nás balíky expedujeme na čas a kurýr se vždy snaží doučit balíky na danou adresu do 24h, ale může nastat případ, kdy v depech u kurýrské společnosti nestíhají a vznikne zpoždění doručení. Zákazníkům se snažíme vždy vyjít vstříc

• Obchod nekomunikoval vzniklou situaci
    • Nedodržení objednaného termínu dodání
    • Nedostatek informací

Objednal jsem si vazbu disertační práce. Zaplatil jsem si za výrobu do 2 dnů plus dodání 1 den. Obchod mě informoval, že zásilku odeslal. Zásilku jsem na třetí den očekával tak, jak jsem si za urychlené dodání zaplatil. Zásilka nepřišla. Když jsem následně kontaktoval obchod, bylo mi sděleno, že zásilku s objednávkou neodeslali. Obchod mi poskytl lživé informace o odeslání zásilky, neinformoval mě o zpoždění a nedodržel dodání, které jsem si zaplatil. Na základě této zkušenosti bych obchod rozhodně nedoporučil a jeho služby už nikdy nebudu chtít využít.

• Nechápavá slovensky mluvící madam na telefonu.
    • Pokud o účtování grafických prací, přestože nebyly požadovány.

Nedoporučuji. V ČR očekávám ČESKOU obsluhu a vstřícnost.

Reakce obchodu Plotbase, s.r.o.

Po telefonu Vás náš zaměstnanec informoval obecně o ceně našich grafických prací, ale po kontrole Vašeho požadavku na grafiku Vám nebylo účtováno nic navíc.
    S pozdravem a přáním hezkého dne, Plotbase

• velmi špatná komunikace a zákaznický servis

Pořízený roll-up dorazil s poškozenou opěrnou tyčí a potisk byl udělaný chybně. Když jsme obchod kontaktovali řekli nám, že si to máme opravit sami, což není možné.

Dobrý den přeji,
    Bylo Vám nabídnuto, že Vám tyčku pošleme, požadavek zpět bohužel nepřišel. Podklady na roll-up nebyly připraveny podle našeho návodu na webu, grafiku jste zapracovali do instalační části. V případě zájmu Vás se slevou banner předěláme, k tomu je třeba ho zaslat k nám do výroby. V případě zájmu nás kontaktujte na náš mail a jistě situaci vyřešíme. Přeji hezký den

Velmi špatně odvedená práce! Nezodpovídají za materiály. Žádný telefon s dotazem. Opravdu už nikdy žádná objednávka!

Reakce obchodu Plotbase, s.r.o.

Dobrý den přeji, velmi nás mrzí Vaše negativní zkušenost, kterou způsobila naše chyba při kontrole kvality. Tento problém byl napraven a už by se neměl opakovat. Peníze za objednávku jsme Vám vrátili a zároveň se omlouváme za způsobené komplikace. Přejeme vám všechno dobré. S pozdravem, Plotbase

Obrazy dorazili dnes, zklamání na jedné fotce useklá hlava. Druhá také nic moc, vůbec neprizpusobili foto, to co jsem poslala vytiskli.

Reakce obchodu Plotbase, s.r.o.

je nám líto, že jste nebyla s našimi obrazy spokojena.
    Bohužel po nahrání Vašich fotografií jsou automaticky odesílány do tisku.
    Při nahrání fotografií Vám editor ukazuje přímo, která část bude na přední hraně obrazu a co bude zahnuto za okrajem.
    Zákazník si u nás sám nastaví, jak má být fotka na obraze vycentrována.
    U Vašich fotografií by bylo nejlepší kdyby byly okraje zrcadlové a nepotištěné nakolik jsou hlavy dost blízko u okrajů.
    Jelikož nám záleží na spokojenosti zákazníka Víme Vám nabídnout nápravu.
    Pošlete nám email na [email protected].
    Děkujeme za pochopení.
    Hezký den.