Objednávám v eshopu již několik let. Požadované zboží je rychle a v pořádku dodáno. Bez připomínek.
V obchodě najdu vždy vše
vše OK
- První nákup
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
- Rychle vyřízení
- Skvělá spolupráce
- dlouhá dodací lhůta
- velice dobrý výěr zboží
- Jde to malá obchod s velmi osobním přístupem
- nižší ceny
- osobní jednání
- doporučuji zejména filtry PETSHOPIK, které jsou levnější a naprosto funkčně identické s drahými zahraničními
- malá rodinná firma - někdy výhoda
- možnost individuální domluvy výroby filtrů- různé vývody, napojení lampy, volba průměrů a zejména velikosti dle přesných požadavků klienta.
- nelze očekávat sortiment velkých firem
- není zaběhnutý "dril" velkých obchodů v přesném vyřizování požadavků
- malá rodinná firma - někdy nevýhoda
Kdo chce kupovat u malé rodinné firmy, zejména jejich levnější a naprosto funkčně vyhovující filtry- 100% doporučuji.
Pokud potřebujete filtr podle Vašich individuálních požadavků- doporučuji PETSHOPIK.
Nádvorník Pavel -
Dlouhá doba ,než zásilku expedovali, i když byla skladem, jinak vše v pořádku.
- Nakupovala jsem poprve a jsem spokojena jen doba doruceni by mohla byt kratsi.
- Delsi doba dodani
- Zboží dosud nedorazilo a obchod zareagoval cca po 14 dnech až po mé urgenci ne z vlastní iniciativy a ani další týden zboží nemám.
Rychlé jednání, ochota nakupuji zde pravidelně. Spokojenost.
- 3patná komunikace,ani po 11 dnech není firma zaslat zboží. No prostě hrůza.
- po platbě předem mi zatím nic nedorazilo
zboží mělo být skladem (bioakvacit), po automatickém potvrzení objednávky mi přišel email že není skladem, ale bude následující týden, ani po dalším týdnu zboží nedorazilo a na email neodpověděli (ve spamu není).
Jsem hlupák, dobře mi tak, příště nejdříve číst recenze a poté odesílat peníze. -
Ani během pěti dnů po objednání nebylo zboží připraveno k vyzvednutí na prodejně, přestože údajně skladem je..
- RYCHLÉ DODÁNÍ ZBOŽÍ,SLUŠNÉ JEDNÁNÍ PROSTĚ SUPER OBCHOD
VÝHODA-RYCHLE DODÁNÍ ZBOŽÍ,SLUŠNÉ JEDNÁNÍ
Krmivo pro Koi zde nakupuji pravidelně a jsem se službami e-shopu spokojen.
Zboží i po urgenci a ujištění, že bylo odesláno po zaplacení, nepřišlo, ani po měsíci! A dalších 14 dní, od zrušení objednávky jsem nedostal peníze zpět! Výmluvy, že mají výpadek ve skladu, poté výmluvy, že mají výpadek účetní! Nic podobného jsem ještě nezažil! Vzhledem k tomu, že jsem objednal topení do jezírka a je leden!!! Tak jen doufám, že mi díky této podvodné firmě ryby neumrznou!
- Skvělá komunikace s prodávajícím
- Rychlé dodání zboží na dobírku bez poplatku
- Příznivé ceny (zákaznická sleva)
Doporučuji k nákupům, vše bez problémů.