Reklama

• Nekomunikuji

• Široký sortiment
    • Dobře zabalená zásilka

• Dobrá komunikace

Rychlé doručení do vybraného výdejního boxu, přehledný e-shop s dobrým popisem zboží, dobré ceny.

Objednávka byla vyřízena velice rychle. Děkuji za takové rychlé služby a přeji Vám hodně spokojených zákazníků

Rychle vyříteno.

• rychlé bez problému.
    • -

• Objednávka byla promptně vyřízena, zboží se zdá být životaschopné, jen doručovací služba PPL se zbožím nenakládala zrovna šetrně, ale nastěstí byla rostlinka v pořádku. Bylo by vhodné zvolit jiný obalový materiál, když se jedná jen o jednu rostlinku, boxík byl na 4 ks a to nebylo pro přepravu šťastné řesení.

Nic,ticho

Reakce obchodu petomar.cz

Vaše objednávka byla přijata přes Heureka Marketplace dne 11. 6. 2025 ve 22:24:58. Jako způsob platby jste zvolili - . Způsob platby:
    Platba bankovním převodem

Následující ráno jsme Vám zaslali zálohovou fakturu, která dosud nebyla uhrazena. Omlouváme se, ale zboží můžeme odeslat až po jejím zaplacení.

• Vše, jak má být. Od komunikace až po dodání zboží.

Reakce obchodu petomar.cz

Děkujeme za Vaši pozitivní recenzi! Jsme rádi, že jste se rozhodli pro nás. Věříme, že se k nám ještě vrátíte.

Pokud budete mít jakékoliv otázky nebo potřebovat další pomoc, neváhejte nás kontaktovat.

Rychlost.

Krásný den přeje celý team Petomar.cz

Rychlé dodání, vše v pořádku. Doporučuji

• Rychlé dodání
    • Nízká cena produktu

• Rychlá dodávka !
    • Dobře zabaleno !

Za sebe doporučuju !

• Rychlé dodání

Krásný den přeje celý team Petomar.cz

• Cena. Rychlá a příjemná odpověď na telefonu. Doprava.
    • Doprava rostlin jednou týdně.

Reakce obchodu petomar.cz

Děkujeme za Vaši pozitivní recenzi! Vodní rostliny už aktuálně v sezóně odesíláme od pondělí do středy.

Krásný den přeje celý team Petomar.cz

• Je to 10 dní od objednání a zboží zatím nemám. S ohledem na objednané zboží - léčiva, bude nejspíš jeho aplikace zbytečná.

Po zkušenostech s jinými e-shopy bych čekal doručení do 2 max 3 dnů.

Reakce obchodu petomar.cz

Dodatečně se omlouváme za opožděné odeslání léčiva. Produkt Sera Med Professional Nematol 50 ml měl výpadek u dovozce, a proto jsme neměli okamžitě na skladě potřebné množství (3ks). Děkujeme za pochopení.

Telefonické ověření,super

• Zboží, které jinde nemají