• Rychlost odeslání.

Reakce obchodu petomar.cz

Těší nás Vaše spokojenost s naším obchodem a budeme se těšit na další spolupráci.

Krásný den přeje celý team Petomar.cz

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

Vše proběhlo OK.

Krásný den přeje celý team Petomar.cz

Velký vývěr vodních rostlin, přišly pěkně zabalené, nyní jsou v jezírku, ale jak se jim bude dařit uvidíme až příští rok.

• Vše super
    • Doručení v podstatě obratem
    • Určitě doporučuji
    • nic

Krásný den přeje celý team Petomar.cz

Dobré ceny, rychlost dodání, celková spokojenost.

Krásný den přeje celý team Petomar.cz

Levné doručení rychlé vše přišlo v pořádku

• Výborná spolupráce

Nakoupila jsem poprvé a byla jsem překvapená
    Rychlá reakce a brzké doručení

Krásný den přeje celý team Petomar.cz

• rychlost dodání, komunikace, možnost dodání zboží, které jinde není k sehnání

Mohu vřele doporučit.

• Rychlost dodání
    • široká nabídka

Zkušenost mám pouze jednu, vše vyřízeno k mé spokojenosti.

Krásný den přeje celý team Petomar.cz

• objednané zboží již nebylo na skladě, ale obratem mě o tom informovali a rychle vrátili peníze

• Ano

• Rychlost dodání