- Nádherné vecí,úžasný , kvalitný materiál som max. Spokojná určite rada odporúčam na 100%
- Kvalita
- Rýchle dodanie
Rychlé doručení, skvělé jednání při výměně velikosti zboží, úžasný materiál a barvičky.
- Krásné zboží , velmi rychlé doručení
Potřebovala jsem plenkové kalhotky rychle, jako dárek pro novorozeňátko. Balíček mi byl doručen bleskově a kalhotky jsou rozkošné
Reakce obchodu PetitLulu
Dobrý den, jsme moc rádi, že se podařilo a že jste spokojená!:-) Moc děkujeme za krásné hodnocení a ať plenky dělají radost. Tým Petit Lulu
Mohu dát jenom kladné hodnocení.Rychlost, vstřícnost, pěkně udělaný eshop, milá setkání při osobním nákupu
Dobrý den, moc děkujeme za krásné hodnocení. Tým Petit Lulu
- Česká výroba
- Roztomilé dětské vzory
- Velký výběr
Nakoupila jsem podruhé a jsem spokojena. Objednávka byla odeslána obratem, bryndáky jsou kvalitní a plní svou funkci.
Dobrý den, moc děkujeme za krásné hodnocení. Tým Petit Lulu
Rychlé dodání, vše v pořádku. Nemám co vytknout.
Reakce obchodu PetitLulu
Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi, jsme rádi, že jste spokojená. Tým Petit Lulu
- rychlé zaslání
- barva produktu neodpovídá popisu
Reakce obchodu PetitLulu
Dobrý den, moc děkujeme za recenzi. S barvami je to někdy těžké, každý monitor je zobrazuje jinak a i vnímání určité barvy může mít každý jiné. Pro někoho je petrolejová barva zelená, pro někoho modrá. Snažíme se však vždy barvy vystihnout co nejrealističtěji a není moc produktů, kde by to bylo sporné. Každopádně nás tato nesrovnalost mrzí a doufáme, že i přesto jste s nákupem byla spokojená. Moc děkujeme, tým Petit Lulu
Rychle dodanie, som velmi spokojna.
Dobrý den, moc děkujeme za nákup i za recenzi. Tým Petit Lulu
kvalitní výrobky, vždy jsou děti spokojené
Dobrý den, moc děkujeme za nákup i za recenzi. Tým Petit Lulu
- Skvělé moderní látkové pleny české výroby
- Zboží pro BKM.
- Vychytaný střih
- Příjemný materiál
- Krásné vzory
Příjemné nakupování. Doručení v pořádku.
Dobrý den, moc děkujeme za nákup i za recenzi, vážíme si toho. Tým Petit Lulu
- Velmi oceňuji různé věci vyrobené ze stejné látky nebo ve stejném designu
Dobrý den, moc děkujeme za nákup i za recenzi. Potěšilo nás to! Tým Petit Lulu
- Dokážou poradit "naživo", žádný chatbot. Velmi rychlé dodání a je to česká firma!
Reakce obchodu PetitLulu
Dobrý den, moc děkujeme za nákup i za recenzi. Jsme moc rádi, že jste byla spokojená i s naším zákaznickým servisem, na tom si zakládáme. :-) Tým Petit Lulu
- Krásné a funkční látkové plenky ❤️
Dobrý den, moc děkujeme za nákup i za recenzi. Tým Petit Lulu
- Naprosto bezkonkurenční dětské softshellky. Jak material, tak střih a kvalita šití. A ty vzory! Prostě bomba! Sice sama šiju, ale tohle se z běžně dostupné metráže nedá ušít. :) Navíc vím, že podpořím českou firmu a české švadleny. Rozhodně doporučuji.
- Večer jsem objednala a zaplatila, ráno jsem měla zprávu, že si můžu vyzvednout. V dnešní době něco neskutečného.
100% doporučuju. Opravdu je ale potřeba změřit a řídit se velikostními tabulkami. Pak sedí perfektně.
Reakce obchodu PetitLulu
Dobrý den, moc děkujeme za úžasnou recenzi, máme z ní obrovskou radost!:-) Je moc hezké, že dokážete ocenit naše šikovné švadlenky. A naše expediční oddělení se také moc snaží, aby zákazníci měli svoje balíčky co nejdříve. Budeme moc rádi když u nás zase nakoupíte. A s velikostními tabulkami máte pravdu, také to zákazníkům vždy doporučujeme. Mějte se moc krásně, vaše WAMU
Rychlé dodání a kvakitní zboží
Dobrý den, moc děkujeme za recenzi. S pozdravem tým Petit Lulu
- rychlé dodání
- online poradenství
- skvělé výrobky
Reakce obchodu PetitLulu
Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi. Ať vám naše produkty dělají radost.:-) Tým Petit Lulu
Rychlost dodání
Reakce obchodu PetitLulu
Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi. Naše expediční oddělení je opravdu bleskové.:-) Ať vám naše produkty dělají radost. Tým Petit Lulu
- Kvalitní zboží, rychlost dodání.
Kvalitní pleny
Reakce obchodu PetitLulu
Dobrý den, moc děkujeme za milou recenzi. Kvalita je pro nás prioritou. Ať vám naše produkty dělají radost.:-) Tým Petit Lulu