Rychlost dodání, super
Rychlý a bezproblémový nákup. Byl to dárek, který se líbil a udělal radost.
Děkuji -
- Zboží přišlo v pořádku do 3 dnů od objednání
- Na e-mail nikdo nereaguje
- Telefon je pouhý automat. Odkáže vás na e-mail, na který ale nikdo nereaguje.
- Nevrátili platbu do 14 dnů po vrácení zboží.
- Žádná komunikace
- Zboží vráceno ve 14 denní zákonné lhůtě. Peníze jsem však do 14 dnů zpět od vrácení neobdržela. Na urgence obchod nereagoval (zkoušela jsem e-mail; zavolat na telefonní linku, která je však jen automat a odkáže vás na e-mail, na který nikdo nereaguje; hodnocení objednávky přes jejich systém). Jediné, na co obchod reaguje, je negativní hodnocení zde na Heurece. Až po negativní recenzi zde obchod začal komunikovat a vrátil peníze.
Reakce obchodu Peřinkáč
na Váš e-mail byl odeslán dobropis, který musíte potvrdit a zaslat nám číslo účtu, aby mohla být platba automaticky vrácena. Dobropis jsem Vám odeslal nyní znovu a prosíme Vás o vyřízení dle instrukcí v e-mailu. -
- Zboží zaplaceno, doručeno, následně ihned vráceno dle podmínek obchodu. Peníze nevrací ani po několika urgencích, absolutně žádná komunikace za půl roku. Zaslané doklady doporučeně vůbec nepřijímají, zásilka se vrací zpět. Obchody Padu NEDOPORUČUJI !!!
Reakce obchodu Peřinkáč
Vaší reklamaci (tj vrácení v rámci 14ti denní lhůty) vidím v pořádku dokončenou a platbu vrácenou na Váš bankovní účet -
Rychlé vyřízení objednávky
- rychlé dodání
kvalitní výrobky
- kvalitní zboží
- ceny
- rychlost odeslání
Již několikrát jsem nekupovala. Vždy všechno v pořádku. Komunikace, zboží , doprava vše na 1.
- rychlé dodání
Napsala jsem Vám tři emaily, že jsem se spletla v napsání telefoního čísla a nic jste neopravili. Za to vám dávám kaňku. Ještě štěstí, že jsem se nespletla emailu. Ani telefon na Vás není. Jinde to opraví hned. Naštěstí povlečení přišlo. Hrazdilová
- Obchod si strhl peníze,zboží nedodal a napsal,že objednávka je zrušena. Od té doby vůbec nekomunikuje. Takže ani zboží ani peníze. Nedoporučuji!!!
Reakce obchodu Peřinkáč
Vaše platba se bohužel z důvodu systémové chyby nenapárovala, takže objednávka byla zrušena z důvodu nezaplacení. Platbu jsme dopárovali manuálně a objednávka bude neprodleně odeslána. Omlouváme se za komplikace. -
Kristýna Weissová objednávka č. 997111774 - Vracela jsem objednávku ve 14ti denní zákonné lhůtě 18.12.2023, 20.12.2023 bylo zboží dle podacího lístku dodáno zpět a dosud nemám ani reakci ani peníze.
V systému, kam se dotazy a reklamace zadávají stále status "ve zpracování", telefonní kontakt zvedá "automat", takže dovolat se člověku, který by odpověděl dotazy je nemožné. Ani přes urgenci právníka nereagují.
Zkouším tedy touto cestou, než přejdu ke kroku ČOI a soudní spor. -
- Eshop vůbec neodpovídá, objednávku označuje za nezaplacenou. Nedá se nikam dovolat.
Reakce obchodu Peřinkáč
- Obchod nevrátil peníze za vrácené zboží
- Obchod nereaguje na výzvy k vrácení peněz za vrácené zboží, které bylo obchodem přijato zpět
- Obchod nekomunikuje a není možno se dovolat
Zboží objednané online dodáno rychle a bez problémů, nicméně po jeho vrácení v rámci standardní 14-denní lhůty bez udání důvodu bohužel nedošlo k vrácení platby a obchod navíc ani po několika urgencích nekomunikuje... Obchod opravdu po aktuálních zkušenostech NELZE DOPORUČIT!!!
Obj. 997110989 / Vratka zpět PPL zásilka č. 40072109151 přijata dne 13.12.2023.
Prosím obchod o zpětnou vazbu na email uvedený v objednávce.
Děkuji
MH
PS: Bude-li to nevyhnutelné, nebudu váhat zkontaktovat ČOI. -
Objednával jsem vícekrát a nikdy neodpověděli na dotaz, který jsem měl.
- Rychlost dodání, široký sortiment
Nedoporučuji, zboží bylo předem zaplaceno ale nedoručeno komunikace žádna
Reakce obchodu Peřinkáč
objednávku vidím v systému jako doručenou. Pevně věřím, že tedy nakonec vše je v pořádku. -
- Žádná
Zboží jsem objednala již dne 15.12.2023 s tím, že mi bude doručeno do Vánoc. Bohužel od té doby žádná komunikace ze strany obchodu, ačkoliv jsem se na produkt dotazovala několikrát. Jediné, co mi z jejich strany bylo zasláno, tak byl dotazník spokojenosti, skutečně nehorázné. Bohužel se obávám toho, že zakoupený produkt už nevidím, přišla jsem zároveň i o peníze, jelikož jsem platila předem. Tento obchod určitě nikomu nedoporučuji, toto se jen tak nevidí, podvodné jednání, člověk má s objednávkou akorát spoustu starostí bez jakékoliv odezvy. Co mě nejvíce mrzí, tak jsem zboží zakoupila jako dárek k Vánocům. Když jsem se podívala na jejich stránky, tak i nadále produkt nabízejí skladem, ačkoliv ho dle všeho určitě nemají.
Reakce obchodu Peřinkáč
omlouváme se, ale produkt byl v předvánočním období nedostupný. Nyní již byl znovu zaskladněn a je na cestě k Vám. -
- Nakupoval jsem prvně a byl jsem naprosto spokojený objednávka byla vyřízena rychle a bezproblémově stopro
rychlé vyřízení objednávky včetně dodání
příznivé ceny -
nakupovala jsem poprvé, zatím nevím