Přihlásit se a přidat recenzi

Zbozi nemam,obchod nereaguje ani na zpravy,ani na maily,telefon pouze automat.Katastrofa.

• Zboží super.

• Rychlé dodání

vše ok, rychlost dodání na 1

• Obchod nabízí opravdu velmi široký sortiment. Doručení zboží rychle a bezpečně!

• Rychlost
    • Kvalita produktů

Koupila jsem polštář, super rychlé dodání, kvalitní zabalení

Zboží Brotex.. osvědčená kvalita, ostatní výrobky taky ok. Oceňuji také rychlost dodání.

• Rychlé vyřízení objednávky

• neobdržel jsem žádný email o registraci
    • a objednávce

Reakce obchodu Peřinkáč

zkuste zkontrolovat spamovou složku, jestli z nějakého důvodu Váš poskytovatel e-mailu chybně nevyhodnotil e-mail. Z naší strany odesíláme vždy e-mail o registraci, e-mail i zkompletování objednávky, e-mail o odeslání a plus nezávisle na tom Vás poté informuje i sám přepravce o pohybu zásilky od okamžiku kdy od nás zásilku převezme

Již několikrát nakupuji a vždy velká spokojenost! Doporučuji !

Je to týden od objednávky a zaplacení. Zboží zatím nedorazilo. Eshop se neozýva, podle doručovatele se čeká až zboží dorazí ze zahraničí (zboží jsem si vybírala podle původu - ČR). Tak se ptám, kde je chyba?! Jednoznačně velké zklamání!

Reakce obchodu Peřinkáč

Vaše objednávka je již v přepravě a zítra by měla dorazit. Omlouváme se za komplikace. Sklady máme samozřejmě v ČR a Vámi zakoupené zboží je od českého výrobce textilu.

• dobrý výběr
    • kvalitní zboží
    • české zboží

za mě super, dobrý výběr, dobré ceny a vše rychle

Rychlost, spolehlivost.

• Rychlost dodání
    • Kvalitní zboží od českých výrobců

Nakupuji zde pravidelně a vždy maximální spokojenost. Určitě doporučuji.

• nekomunikuje
    • neobdržel jsem žádný email o objednávce
    • podpora neodpovídá
    • nemají telefonní kontakt!!!!

9.4. objednávka
    žádné info od eshopu, ani ve spamu
    12.4. dotaz emailem na podporu, kde je problém, jestli jsem nevyplnil špatně email
    16.4. stále žádné info

Reakce obchodu Peřinkáč

omlouváme se za komplikace. Část zásilek se bohužel ztratila v přepravě. Problém byl již lokalizován a zásilku jsme Vám odeslali dnes znovu. Na e-mail Vám dorazí sledovací číslo zásilky.

firma vůbec nekomunikuje, ačkoliv je to týden od objednání a zaplacení zboží

Reakce obchodu Peřinkáč

• ani po týdnu zboží nedorazilo, i když jsem platila okamžitě, nedorazila ani žádná zpráva o stavu objednávky

Doufám, že se dočkám, ale podruhé půjdu nakoupit jinam.

• Velmi rychle
  • 20 %

• Objednané zboží dodáno velmi rychle a bez problému
    • Za vrácené zboží v zákonem dané době nedošlo k vrácení platby
    • Obchod nereaguje, nekomunikuje

Žádám obchod Peřinkáč o vrácení platby za zboží z objednávky č. 997110989, zboží bylo vráceno v zákonem dané době 14 dní bez udání důvodu zásilkou PPL č. 40072109151 (přijata dne 13.12.2023). Pro komunikaci použijte prosím email zanesený v objednávce. Děkuji, MH

• Velká spokojenost!
    • ,

Dobrá komunikace se zákazníkem,zboží kvalitni!