• Ani po dvoch týždňoch objednávka stále nebola vybavená, vraj kvôli sťahovaniu skladov. Na stránke obchodu však žiadne upozornenie o niečom takom nie je.
    • Nie je možnosť na platbu na dobierku

velice nás mrzí zpoždění, které vzniklo při expedici Vaší objednávky. :-(

Rozesílali jsme informační e-maily, že ke zpoždění dochází z důvodu stěhování našich skladů a zákazníci tak mají možnost bezplatně zažádat o prioritní vyhotovení. Na našich stránkách byla potom u všech produktů uvedená delší předpokládaná doručovaní doba. :-)

Dobírka je možná pouze na vyžádání na [email protected], což máme dlouhodobě uvedeno na stránkách v sekci Doprava a platba - https://www.pepis.shop/doprava/. :-)

Doufáme, že v budoucnu budete s dodací lhůtou již plně spokojeni! ♥

Pepis.shop

• Píšete mi porad ze se omlouvate ze stehujete sklad a ze mi to prijde pozde.

Nic moc doručování... Trvá dlouho a nevim jestli mi to vubec pošlou

Reakce obchodu Pepis.shop

velice nás mrzí, že i přes naše omluvné e-maily a nabídku bezplatného prioritního vyhotovení nejste spokojení. :(

Nejednalo se o standartní situaci, ale o velké stěhování skladů. Nyní se však zase vrátilo vše do normálního režimu, kdy objednávky odbavujeme nejpozději do 1 dne od objednání a předáváme dopravcům. :-)

Doufáme, že budete v budoucnu více spokojení s dodací lhůtou! ♥

Pepis.shop

• Kéž by mi ten balíček dorazil aspoň týden po jeho původní doručovací době, když říkají, že STĚHUJÍ SKLADY, a NEodbavují objednávky tak rychle jako obvykle, a jak by si přáli, ALE dělají prý všechno pro to, abych svůj balíček obdržela co nejdříve.

Reakce obchodu Pepis.shop

velice nás mrzí, že i přes naší omluvu a nabídku bezplatného prioritního vyhotovení nejste spokojení. :-(

Určitě to není standartní situace a nyní se vše vrátilo zase do normálního režimu. Objednávky odbavujeme nejpozději do 1 dne od objednání a předáváme dopravcům. :-)

Doufáme, že v budoucnu budete s dodací lhůtou již plně spokojeni! ♥

Pepis.shop

Před týdnem jsem udělala objednávku a ještě zboží ani neodeslali…

velice nás mrzí zpoždění, které vzniklo při expedici Vaší objednávky. :-(

Rozesílali jsme však informační e-maily, že ke zpoždění dochází z důvodu stěhování našich skladů a zákazníci mají možnost zdarma zažádat o prioritní vyhotovení. :-)

Doufáme, že v budoucnu budete s dodací lhůtou již spokojeni! ♥

Zdržanie objednávky

Reakce obchodu Pepis.shop

Omlouváme se za zdržení, ale zasílali jsme informační e-maily ohledně zdržení objednávek kvůli stěhování skladů, kdy zákazník měl možnost zažádat si bezplatně o prioritní doručení.

Doufáme, že budete v budoucnu více spokojení s dodací lhůtou.

Pepis.shop

Objednala som pre dcéru cukrovinky v krabičkách ,a jedna krabička prišla otvorená, a v nej namiesto dvoch sáčkov bol len jeden.

Reakce obchodu Pepis.shop

Měl jste objednaný Pocky balíček: Pocky Bestsellery, kdy u 2 produktů šlo pouze o 1ks (v jedné krabičce jsou 2ks) - tato skutečnost je uvedena jak v popisu, tak na vizuálu fotografie, viz: https://www.pepis.shop/vyhodne-balicky/pocky-bestsellery-260-4g/?language=cs#highlight-26853

Prosíme o ověření či kontaktování [email protected] předtím než vložíte klamavé recenze. :(

S pozdravem,

• Meškanie objednávky

• Ozvali se
    • Obsolutne nezvládli nějaké přijatelné dodání. Ani komunikace nebyla nejlepší

Z tohohle eshopu bych už asi neobjednal. Když voláte na linku v úterý někdo vám tvrdí že máte zásilku zabalenou. Ve středu vám zase někdo řekne že ještě není zabaleno. Takže přehlednost. Žádná

• některé zajímavé zboží

Zaslali balík na špatnou adresu (jiné město!) Mám si to prý vyřešit sám. Po třech telefonátech napsali, že kontaktovali dopravku, že to přepošle správně. Jenže mi lhali, PPL o ničem nevědělo, takže jsem musel vše složitě řešit sám a platit další poštovné a hlavně balík díky nim nestihl Vánoce (byl to dárek, objednáno 16. prosince). Takže díky za neochotu.

Reakce obchodu Pepis.shop

dle objednávky jste si zvolil doručení dle fakturační adresy, tedy do Litvínova. Balík byl odeslán dle dat objednávky, tudíž byla chyba nedopatřením ze strany zákazníka (nevyplňujeme doručovací údaje za zákazníky).

Po telefonické dohodě jste si přál balík poslat do Ústí nad Labem na Vámi zvolený ParcelShop. Kontaktovali jsme PPL jako odesílatel a zajistili převoz, i když tyto změny doručovacího místa jsou v režii zákazníka, i přesto jsme Vám pomohli.

Balík Vám byl doručen dle dat 22.12.

Balík přišel tedy před Vánoci a byli jsme více než ochotni zajistit tento extra servis, NIC jste navíc neplatil, nechápeme tedy tuto neférovou recenzi plnou nepravdivých tvrzení.

Hezký den, Pepis.shop

• při objednání měli vše údajně na prodejně, po zaplacení sdělí že jedna položka není dostupná, vrácení financí je zdlouhavé.

Reakce obchodu Pepis.shop

Dle historie Vaší objednávky evidujeme, že na skladě chyběl pouze Dárek k objednávce v podobě Čokoládové tyčinky, o kterém jsme Vás informovali e-mailem, zda byste si nepřál vyměnit Dáreček za nějaký jiný.

Natož jste velmi agresivně chtěl automaticky zrušit celou objednávku pouze kvůli chybějícímu Dárku v podobě tyčinky. :(

Storno bylo evidované ke dni 30.11. a příkaz k refundaci byl z naší strany proveden ještě v ten den, tudíž neshledáváme proces jako zdlouhavý.

Informujeme všechny klienty, že lhůta k vyřízení je do 14 dnů (což stojí i v obchodních podmínkách), jelikož příkazy zpracovává platební brána Comgate a ne vždy příkaz ihned zpracují.

Doufáme, že platební brána již zpracovala refundaci a přejeme pohodový týden. :)

Pepis.shop

Celkovo dobrý nápad , produkty aj rýchly dovoz, ale hneď na stránke písali že pri registrácii je zľava . Zľavu nezobralo, nasledne som skúsil kupón od influncera nezobralo. Nakoniec som to zaplatil v plnej cene , čo sa mi nepáčilo nakoľko som rátal z inou cenou.

Reakce obchodu Pepis.shop

Děkujeme za nákup a mrzí nás, že jste nebyli s objednávkou spokojeni.

Co se týče zmíněné slevy, bohužel se nevztahuje na Pepis Boxy. Nicméně slevu můžete stále využít na další nákup :)

Pepis.shop

Jedna položka objednávky nebola skladom, eshop navrhol výmenu za iný tovar v podobnej cenovej relácii. Súhlasil som, no k žiadnej výmene nedošlo proste prišla objednávka bez tohto tovaru. Chýbal aj darček za free k nákupu. Plechovky boli ulepené.

Reakce obchodu Pepis.shop

Děkujeme za nákup a mrzí nás, že jste nebyli s objednávkou spokojeni.

Díváme se do objednávky a zboží Vám bylo zaměněno za produkt: Monster MIXXD Punch Energy Drink 500ml CZE

- ve faktuře i objednávce tento produkt můžete nalézt jako položku s 0EUR (jelikož byla dopřidána)

Prosíme o ověření. Pokud Vám tento produkt opravdu nepřišel, prosíme Vás podat oficiální reklamaci včetně čísla objednávky na [email protected] a kolegové s Vámi problém určitě vyřeší.

• Velký výběr
    • Některé zboží po expiraci levné, fajn na vyzkoušení
    • Špatně balené zboží - Měkké věci byly hodně pomačkané/splácnuté, křupky skoro na prach
    • Zboží v balíčku vyšlo dráž než ty samé kusy samostatně (mochi)

Měkké piškotové věci (typ brumík) přišly úplně splácnuté. Chtěla jsem je přidat do vánočního dárku a bohužel nemůžu, vypadaly hrozně. A to ani v objednávce nebylo nic těžkého na co by se to dalo svést. Křupavé "křupky" už nebyly v dost velkém kuse aby mohly křupnout... Aspoň že jim to neubralo na chuti.

Objednáno v pátek v noci, dorazilo ve čtvrtek, což ujde. Udělal mi radost dobrý výběr nudlí (ne instantních, ale normálních).

Nevím jestli doporučit nebo ne, protože pomačkané jídlo je pro mě silné mínus. To že balíček mochi vyšel dráž než kdybych jednotlivé kusy hodila do košíku zvlášť taky nepomáhá (179,90 Kč vs 3x 49,90 Kč).

Asi už tu nenakoupím, pokud nebudu potřebovat něco co jinde nemají.

Reakce obchodu Pepis.shop

Děkujeme za nákup a mrzí nás, že jste nebyli s nákupem spokojeni. Občas bohužel nedokážeme ovlivnit stav dopravy a jelikož se jedná o křehké zboží, může se vyskytnout tento problém. :(

Pro reklamace můžete kontaktovat naši zákaznikou službu s číslem objednávky a problémem na: [email protected] a kolegové s Vámi problém určitě vyřeší. Do e-mailu poprosíme zaslat i fotografii k evidenci a následnému řešení.

Věříme, že se problém určitě vyřeší a budeme se těšit v budoucnu na další nákup.

• přišla mi 10 měsíců prošlá čokoláda

Děkujeme za nákup a mrzí nás, že jste nebyli s nákupem spokojeni.

Ověřujeme Vaší objednávku a uvedená čokoláda byla dárek, který jste si sami vybrali - tento produkt je též označen jako Po expiraci včetně DMT v popisu produktu.

Doporučujeme si vybrat jiný dárek.

Věříme, že budete s příštím nákupem spokojeni. Pro další dotazy neváhejte kontaktovat zákaznický servis [email protected], kde s Vámi kolegové vyřeší každý problém ke spokojenosti.

Pepis.shop

Tento obchod mi vždy pošle veci po záruke. Pri poslednom nákupe som si už dávala pozor a rozklikala každý tovar, aby som videla záruku a aj tak mi jeden druh tovaru príde v aj v dobrej záruke ako píšu a další kus toho istého tovaru po záruke!

Pepis.shop

Jeden produkt v balíku bol rozpučený a celí obsah vysypaný po vnútri. Bol to 2hý najdrahší produkt v balíku a trochu ma to zamrzelo.

• Super vyber
    • Vysoke postovne na SK, pred tym to bolo inak, za to si uz zrejme neobjednam odtial nic.

Reakce obchodu Pepis.shop

Děkujeme za nákup a mrzí nás Vaše negativní recenze pouze kvůli dopravnému.

Momentálně je nejlevnější forma na zásilkovnu za 4EUR, avšak je limit pouze balík do 10kg.

Nově jsme přidali i doručení na adresu GLS, které je nejvýhodnější poměr váha - cena.
    Poté je zde na výběr i PPL.

Při určité částce i váze je doprava na SK zdarma: https://www.pepis.shop/doprava/

Budeme se těšit na další nákup.

Pepis.shop

Zásielka mi doteraz nedorazila, nedostala som od eshopu email s trackingom a tracking zásielkovne už tretí deň tvrdí, že zásielka je na depe. Je to dosť trapas, keďže to bol narodeninový darček, ktorý vďaka pomalej expedícii dostanem oneskorene. Ak ho vôbec dostanem.

Reakce obchodu Pepis.shop

Vaše zásilka byla objednána 15.9. již předána kurýrovi 17.9. (v pátek, dva dny od objednání), u kurýra se zdržela kvůli víkendu, kdy Zásilkovna neexpeduje a mnohdy neovlivníme jako e-shop rychlost kurýra. Dle dnešních dat je již připravena k vyzvednutí na výdejním místě.

Je možné, že jste zadala v objednávce špatný e-mail, a proto Vám nechodila upozornění, jelikož trackovací číslo jsme zaslali dle systému již 17.9.

Prosíme o vyzvednutí balíku, pokud byste ráda získala informace k vyzvednutí balíku (např. kód k vyzvednutí), neváhejte nás kontaktovat na [email protected].

Pepis.shop

Strašně dlouho trval než něco dodají. Asi ty nudlové polévky veze *editováno* na kole.

Reakce obchodu Pepis.shop

Dle dat jste balíček objednal 13.7., dopravci byl předán do 3 pracovních dnů a doručen byl za další 2 prac. dny = celkové doručení od objednání: 5 prac. dnů. Upozorňovali jsme též na možnou prodlouženou expediční dobu v rámci naší mega akci Doprava zdarma.

Vaši recenzi musela společnost Heureka částečně cenzurovat, jelikož měla nevhodný obsah vůči menšinám.

Děkujeme však za Váš nákup a budeme se těšit v budoucnu.

S pozdravem,

• Velky výber, rýchle doručenie aj na SK
    • Za veľa penazí málo muziky, neoplatí sa

Po niekoľkých objednávkach prišlo sklamanie. Za 50 € nic moc.

Reakce obchodu Pepis.shop

Mrzí nás, že Vás neoslovily objednané položky kvůli kterým jste dal e-shopu nízké hodnocení - jako e-shop nemůžeme ovlivnit co každému chutná.... :(

Na e-shopu máme přes 3000 položek, doufáme, že v budoucnu Vám zachutná jiný výběr položek. :)

Budeme se těšit na další nákup.