Trosku som sklamana. Objednane v datum, kedy slubili dorucenue do Velikonoc a nestihlo dojst vcas. Tovar este nemozem hodnotit.
Reakce obchodu Pepis.shop
moc se Vám omlouváme za komplikace.
Z důvodu vysokého počtu objednávek nastal skluz v její vyhotovení a bohužel to ovlivnilo i Vaši objednávku.
Opravdu nás to mrzí. :(
Rádi bychom tuto problematiku řešili s Vámi přes zákaznický e-mail. Věříme, že najdeme spolu řešení ke kompenzaci.
Ještě jednou se Vám omlouváme a prosíme o pochopení.
Tým Pepis.shop -
- Produkt Hot Pepper Bean Paste Gochujang 200g je blízko k vypršení trvanlivosti. Výrobek byl výtvořen 12.11.2021 a min. trvanlivost je do 11.5.2023. Zboží mi přišlo v dubnu, tzn. pouhý 1 měsíc zbývá do vypršení trvanlivosti. Jsem velice nespokojená, protože produkt byl vyroben 2 roky zpátky a přesto eshop výrobek poslal. Zboží jsem nekoupila v sekci “prošlé výrobky” či nic podobného, byl normálně vystaven mezi ostatními výrobky.
Reakce obchodu Pepis.shop
mrzí nás Vaše nespokojenost.
Rádi bychom tuto situaci vyřešili kompenzací jako omluvu.
Budeme Vás kontaktovat přes Váš e-mail.
Omlouváme se Vám a děkujeme Vám za upřímnou recenzi.
Tým Pepis.shop <3 -
Zbozi melo dorazit pred vikendem, ted je sobota a je teprve na ceste do Zasilkovny…
Nakup na nic, pokud Vam jde o spolehlive doruceniReakce obchodu Pepis.shop
opravdu nás mrzí Vaše nespokojenost a moc se Vám omlouváme za prodlevu v doručení Vaší objednávky.
Z technických důvodů nyní máme prodlevu a vyhotovení objednávek trvá delší dobu, než je předpokládáno.
Na Vaší spokojenosti nám záleží. Budeme Vás kontaktovat přes e-mail.
Děkujeme za recenzi. <3
S pozdravem,
- komunikovali alespon telefonicky
- nemají zboží skladem, i když na eshopu skladem bylo (a je).
Zboží mají stále označené skladem.. doporučuji neplatit předem, jinak se může stát, že budete čekat na peníze jako já.
Reakce obchodu Pepis.shop
moc nás mrzí tato naše chyba a omlouváme se.
Komunikace probíhala emailem i telefonicky.
Každopádně se znovu moc omlouváme a doufáme, že se nic takového už opakovat nebude.
Tým Pepis.shop -
Přišla mi pouze půlka objednávky. Na začátku rychlá komunikace a pak ticho po pěšině. Uvidíme jestli se tento problem vyřeší.
Reakce obchodu Pepis.shop
situaci jsme prověřili a moc nás mrzí tato skutečnost.
Určitě Vám během hodiny budeme informovat a hned zajistíme kompenzaci.
Omlouváme se a doufáme, že vymyslíme řešení, jak vše uvést do pořádku.
Tým Pepis.shop -
Jedna z potravin mi přišla měsíc prošlá
Reakce obchodu Pepis.shop
děkujeme za informaci. Můžeme Vás požádat o konkrétní specifikaci a fotku prošlého produktu? Nejlépe poslat na email [email protected].
Rádi s Vámi celou věc vyřešíme.
Tým Pepis.shop -
Předražené, v balení Jelly fruit byly dvě tuny prasklé, tedy pěkný hnus.
Reakce obchodu Pepis.shop
to nás opravdu moc mrzí, že se při přepravě mohlo toto stát. Koukáme k nám do systému a bohužel nevidíme, že bychom dostali od Vás zprávu abychom to mohli dále řešit.
Prosím, pokud Vaše objednávka je ve špatném stavu určitě nám pište na email [email protected] a vše s Vámi vyřešíme, chceme totiž aby naši zákazníci byli maximálně spokojení.
Děkujeme a přejeme hezké svátky.
Tým Pepis.shop -
- Pořád čekám na balíček. Už je to 9 dní. Prý to už předali, ale stále čekám.
Reakce obchodu Pepis.shop
moc se omlouváme za způsobené komplikace. Vaše objednávka se již bude odesílat dnes/zítra. Bohužel došlo ke zpoždění díky slevám, které jsme nyní nabízeli. Vše se snažíme odbavit co možná nejrychleji. :-)
- Strašné zboží
Reakce obchodu Pepis.shop
prosíme o informaci co konkrétně nebylo v pořádku? At se na to můžeme podívat?
Děkujeme
Tým Pepis.shop -
Objednano 14 ruznych veci na ochutnani. U peti veci prosla expirace i vice nez rok. U ctyr veci zadne datum spotreby, zrejme to byly kousky vyndany z velkeho baleni. Takze ze 14 muzu devet veci vyhodit. Ale jsem spravny cech, takze jsem vsechno ochutnal a ta chut je proste priserna. Vsechno smrdi i chutna po chemii a vsechno preslazeny. Jestli tohle opravdu jedi v Japonsku, tak je mi jich lito. Za mne uz tenhle obchod nikdy.
velice se za tuto situaci omlouváme.:(
Pro reklamaci prosím kontaktujte naši zákaznikou službu s číslem objednávky na: [email protected] a kolegové s Vámi problém řádně vyřeší. Do e-mailu poprosíme zaslat i fotografie prošlého zboží k evidenci a následnému řešení.
Pepis.shop -
- Jediný obchod,kde se dá sehnat určité zboží
Reakce obchodu Pepis.shop
za nepříjemnou zkušenost s nákupem se moc omlouváme.
Naše služby se snažíme neustále zlepšovat.
- 3 ze 4 objednaných položek nedodány
3 ze 4 objednaných položek nedodány
Reakce obchodu Pepis.shop
za tuto situaci se velmi omlouváme.:(
Pepis.shop -
- U zboží nabízeném na webových stránkách uveden status "skladem"
- vyžadována platba předem i pro zboží, které de facto skladem není
Objednávali jsme celkem 3 produkty, u kterých bylo na webu uvedeno, že jsou skladem. Po zaplacení nám přišla informace s uvedením 3 produktů, že skladem nejsou. Nezískáno jasné stanovisko, jestli je produkt skladem nebo ne. Do emailu napsáno, že není skladem, na webu stále příznak "je skladem". Nechápeme.
Reakce obchodu Pepis.shop
za tuto situaci se omlouváme. Bohužel došlo k chybě na straně skladu, kdy nebyl změněn příznak u zboží, které je nedostupné.
Pepis.shop -
Nektere produkty dorazili s nekolikaletou proslou dobou trvanlivosti. Urcite nedoporucuji.
velice se za tuto situaci omlouváme.:(
Pepis.shop -
- Obchod nabízí nejrůznější variace tradičních i neznámých sladkostí, chipsů a nápojů.
- Zboží mi po 5 dnech ještě nedošlo, ani nepřišel email o expedici, prostě nic. Netuším jestli je problém s nějakými položkami, ale od přijetí objednávky nemám o stavu objednávky vůbec žádné informace.
Reakce obchodu Pepis.shop
velice nás mrzí zpoždění, které vzniklo při expedici Vaší objednávky.
při vyhotovování balíku jsme narazili na problém se zbožím, které již aktuálně nebylo skladem.
Informační e-mail o této situaci Vám byl ale bohužel zaslán z důvodu interního nedorozumění pozdě. :(
Pepis.shop -
Obchod neměl aktuální informace o naskladnění námi vybraného zboží. Po objednávce se ukázalo, že zboží vůbec nemá k prodeji :-(
Reakce obchodu Pepis.shop
velice se omlouváme za komplikace ohledně skladových záznamů zboží. :-(
Při dokončení objednávky nabízíme zákazníkům možnost zaškrtnout automatickou výměnu, pokud zboží nebude skladem. V případě chybějícího produktu zasíláme omluvný e-mail přímo zákazníkovi s návrhem řešení. Je možné chybějící produkt nahradit podobným produktem ve stejné cenové relaci dle Vašeho výběru či vrácení peněz. :-)
Pepis.shop -
Pred 6 dnami som si objednala z pepisu a doteraz neprisiel ziadny informacny email ani nic...som nespokojna !!!
Reakce obchodu Pepis.shop
velice se omlouváme za zdržení expediční doby Vaší objednávky. Rozesílali jsme omluvné e-maily s nabídkou bezplatného prioritního vyhotovení, ale je možné, že se k Vám zpráva nedostala. :-(
Nyní fungujeme již v normálním režimu a určitě se vynasnažíme v budoucnu takovýmto situacím předejít! :-)
Pepis.shop -
- Prešlo 6 dní, peniaze stiahnute z účtu no o tovare nemám ani žiadnu informaciu.
Reakce obchodu Pepis.shop
velice nás mrzí zpoždění, které vzniklo při expedici Vaší objednávky. :-(
Pepis.shop -
Bohužial som velmi sklamaná nakoľko mi objednávka už po druhé prišla po dlhé dobe (momentální objednávku stále ešte ani nemám) .V živote mi z iných zahraničných ať uz českých nebo z napriklad rakuských nechodila objednávka takto dlho. Uz je to 7 dní a objednávka nikde, ale hlavne že dotazník o spokojnosti ohladom produktov mi už prišiel. Pepis ma super produkty, ale radšej príšte utratím inde odkial mi to nebude chodiť tak dlho :)
Reakce obchodu Pepis.shop
velice nás mrzí, že nejste s objednávkou spokojeni. :-(
Rozesílali jsme však informační e-maily, že ke zpoždění expedice dochází z důvodu stěhování našich skladů a zákazníci mají možnost bezplatně zažádat o prioritní vyhotovení. Zasílání dotazníků je pak automatizované a k jeho odesílání dochází určitý den po uskutečnění objednávky. :-)
Pepis.shop -
Absolutně nechápu, jak mi může být zaslán takový dotazník, kdy stále čekám na svou objednávku již týden.
Reakce obchodu Pepis.shop
zasílání dotazníků je automatizované a k jeho odesílání dochází určitý den po uskutečnění objednávky.
Velice nás mrzí, jestli Vás dřívější zaslání dotazníku nějak pohoršilo a omlouváme se za zpoždění expedice Vaší objednávky. :-(
Nyní fungujeme již v normálním režimu a určitě se vynasnažíme v budoucnu takovýmto situacím předejít. :-)
Pepis.shop