Nejsem spokojena s kvalitou zboží, na dotaz na složení jsem zatím od obchodu nedostala odpověď.

Reakce obchodu Pěnové-hračky.cz

kolegyňka Vám odpovídala 6.11. emailem. Omlouváme se, že s časovou prodlevou, ale nyní před Vánoci je objednávek a komunikace více, proto vše vyřizujeme postupně.

Doufám, že jinak vše proběhlo k Vaší spokojenosti.

Zboží vypadá, že je skladem, ale je to zavádějící informace. Objednáno před 6 dny a stále není v přepravě.

• Zboží mi přišlo v polorozpadlé krabici napůl otevřené.

Objednávka dorazila nekompletní a na email ohledně doručení zbylých kusů podlahy nikdo nereaguje.

Objednáno pěnové letadlo s vlastním textem za příplatek. Nejen že poslali letadlo bez textu, ale přišlo i špinavé. Po kontaktování obchodu, mi bylo s absolutním nezájmem sděleno, ať zašlu fotky, že se na to podívají. Do dnes žádná odpověď. Tento obchod rozhodně nedoporučuji!!!!

Reakce obchodu Pěnové-hračky.cz

děkujeme za Vaši recenzi a mrzí nás, že nejste spokojen. Vždy se snažíme, aby naši zákazníci byli 100% spokojeni. Bohužel pro vyřízení reklamace objednávky potřebujeme fotky, které kolegyňka po Vás požadovala. Ty nám od Vás nepřišly. Prosím zkontrolujte, zda jste zaslal fotky na správný email: [email protected] (případně odpovězte na email- potvrzení objednávky)

Děkuji
    s pozdravem
    Nikola z Pěnových hraček

zboží bylo velmi nekvalitní a v rámci reklamace jsem zaplatit dopravu i zpět.

Obchod poslal něco jiného než bylo objednáno.

Hezký den,
    mám informaci, že kolegyňka s Vámi již komunikovala.

objednáno 29.7. doposud nedorazilo

Hezký den,
    Vaši objednávku evidujeme jako vyřízenou. Pokud Vám nedorazila, prosím kontaktujte nás prostřednictvím emailu.

8 dní a nemám to

Hezký den,
    Vaši objednávku evidujeme jako vyřízenou.

V případě, že jste své zboží neobdrželi, prosím kontaktujte nás emailem :[email protected]

Děkujeme

• Bohužel jsem si objednala bilo-sede puzzle a ne všechny mají stejnou barvu.

Hezký den,
    děkujeme za zprávu. Pokud nejste s výrobkem spokojená, můžete jej vrátit v rámci 14 denní lhůty.

Nereaguji na me dotazy,ohledne me objednavky

• Český výrobce
    • Hezký design

Okrajové části na sebe nesedí- je mezi dílky veliká nepravidelná mezera.

Hezký den,
    pokud jste s výrobkem nespokojená, můžete jej vrátit v rámci 14 denní lhůty.

• Zboží má hezký design.
    • Obchod nekomunikuje.
    • Jeden díl má světlejší barvu než ostatní.

Před týdnem jsem poslala reklamaci a do dnešního dne jsem nedostala odpověď.

Dobrý den, chcete ohodnotit zboží a obchod, ale zboží zatím nepřišlo….

Hezký den,
    objednávku evidujeme jako vyřízenou. Prosím, pokud jste zboží nedostala, kontaktujte nás.

• Obchod mi zrušil objednávku aniž by mě informoval.Tento obchod nedoporučuji.

Krásný den,
    objednávky, které nejsou uhrazeny do 10 dní eshop automaticky stornuje. Informujeme o tom v emailech. Je možné, že Vám tyto emaily spadly do složky hromadné/aktualizace nebo spam.

Pokud budete potřebovat pomoci s vytvořením nové objednávky, neváhejte nás kontaktovat.

• Nesouhlasí odstín barvy
    • Doba dodání
    • Vzhledem k výše uvedenému - cena

Hezký den Petře,
    děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Bohužel nyní máme trošku delší doby dodání- výroba tak reaguje na vládní opatření (zavřené školy a školky) a ze dne na den nám chybí i polovina našich zaměstnanců. O delší době dodání se snažíme informovat v emailech, na eshopu i sociálních sítích.

Co se barevnosti týče, pro výběr odstínu doporučujeme si zakoupit vzorník barev, který Vám následně při objednávce odečteme z ceny. Barvy na monitorech a mobilech často dost zkreslují.

Nikola z Pěnových Hraček

• Alespoň jednu část, roh u jednorožce mi obchod poslal novou .Po domluvě s ne úplně příjemnou paní. Bohužel jsem neměla čas lítat a reklamovat celou podložku když mám doma malé miminko.
    • Vnitřní menší části vypadnou po nadzvednutí podložky
    • Některé puzzle jsou vyšší než jiné takže nepůsobí celistvě
    • Cena neodpovídá kvalitě

Reakce obchodu Pěnové-hračky.cz

mrzí nás, že nejste s podložkou spokojena. Zakoupené zboží můžete vrátit do 14 dnů bez nutnosti reklamace.
    Po uplynutí 14 dnů je možné podložku reklamovat.

Nemám co hodnotit, zboží 3 týdny od objednávky nedorazilo.Dodací lhůta je příliš dlouhá.

Hezký den,
    bohužel máme obrovský nápor objednávek a nestíháme vyrábět. Garanci dodání do Vánoc máme při objednání do 20.11.2020. Dívala jsem se, že vaše objednávka je vytvořena po tomto termínu. O všem informujeme na stránkách - v informačním proužku i v košíku, emailech a na sociálních sítích.

Omlouváme se a děkujeme za trpělivost.
    Nikola z Pěnových Hraček

Objednano mesic pred vanoci a nic

Hezký den,
    bohužel máme obrovský nápor objednávek a nestíháme vyrábět. Garanci dodání do Vánoc máme při objednání do 20.11.2020. Dívala jsem se, že vaše objednávka je vytvořena po tomto termínu. Dodání do Vánoc Vám tedy garantovat nemůžeme. O všem informujeme na stránkách - v informačním proužku i v košíku a na sociálních sítích.

Omlouváme se a děkujeme za trpělivost.

• - rychlost vyřízení
    • - žádné

První nákup a jsem spokojená.