• Dlouhá čekací lhůta
    • Objednala jsem zboží které měli skladem a po zaplacení a týdenním čekáním jsem po telefonickém hovoru zjistila, ze se puzzle teprv vyrábí

Hezký den,
    u všech podložek je uvedené dodání do 3 týdnů. Určitě ne skladem.
    Za delší dodací lhůty se omlouváme, máme omezený počet zaměstnanců na pracovišti. Snažíme se o nich informovat jak na stránkách v informačním proužku, tak v emailech a na sociálních sítích.

Už druhý týden čekáme na doručení a zatím ani žádná zpráva o stavu zásilky natož doručené zboží!

Hezký den,
    omlouváme se za zpoždění. Bohužel vzhledem k situaci, která nyní je máme snížený stav zaměstnanců na pracovišti. Snažíme se vyrábět ze všech sil. Zákazníky informujeme na stránkách i prostřednictvím emailu. Ověřovala jsem si, že s Vámi kolegyňka již komunikovala. Tak snad bude všechno v pořádku.

Ještě jednou se omlouvám a prosím o shovívavost.
    Nikola z Pěnových hraček

Inzerují zboží skladem, i když k dispozici není - tuto skutečnost, ale zjistí až po týdnu. A pak se dodací doba prodlouží na minimálně měsíc a za tuto skutečnost ani zákazníkovi nenabídnou nějakou kompenzaci. Nabídka zajímavá, zákaznický servis až na komunikaci otřesný.

Reakce obchodu Pěnové-hračky.cz

Hezký den, mrzí nás, že jste nebyli 100% spokojeni, protože na tom si dáváme záležet. Bohužel se nám pokazil stroj a tím pádem se zastavila výroba. Jako omluvu zasíláme dárečky k objednávkám. O prodlevě v dodávání se snažíme informovat na stránkách i v emailech.

• cesky vyrobek
    • vyber z mnoha barev, vzoru
    • izoluje, neklouze - to je ale asi bezne?
    • dcera si rada prohlizi obrazky
    • zbozi jeste nebylo dodano,...
    • podle me vytabeji az na zaklade objednavky a zbozi neni skladem
    • jednotlive dilky se rozjizdeji - vznikaji tam cca 3 milimetrove spary a to az do druhe rady
    • dlouho smrdi
    • po trech mesicich uz jevi znamky pouzivani (skrabance od hracek, promackani u styku s nabytkem...)

Doobjednavala jsem 4 kousky z duvodu nutonosti zvetsit povrch.
    Jejich "unikatni system" zamku nefunguje - neustale se rozjizdi
    I tri mesice po nakupu to furt smrdi.
    Dodani trva neskutecne dlouho. Jsou nejdrazsi v oboru a tak by meli bud posilit zamestnance anebo prestat kecat, ze jsou kousky skladem...
    Vybrala jsem si je proto, ze je to cesky vyrobek a ne cinsky. proto jsem zakoupila i pres to, ze napr aktualne v penny koupite 4 x levneji. Pomer cena / vykon bych rekla je vysoky...
    doporucuji pouze pokud lpite na ceskem vyrobku anebo potrebujete "dizajnovku", jinak koupite vsude mnohonasobne levneji a hlavne vyrazne rychleji. Rozjizdet se to bude tak jako tak, je to puzzle, zazraky necekejte, smrdet to smrdi taky ;)
    Jenom perlicka - ten samy den jsem v Ostrave objednala metrazove zaclony - byly strihany, obsivany, prisivana rasici paska, ... nejen ze uz je mam doma, ale uz mi manzel dokonce stihl namerit a privrtat garnyze a zaclony visi :) tolik k rychlosti tohoto obchodu, co se dodani "udajne skladem" zbozi tyce ;)

Zboží za 3 tisíce jsem objednala a ihned zaplatila 1.2. - vše bylo skladem. Doteď jsem žádné zboží neobdržela. Bylo mi přislíbeno jeho zaslani, ale dodnes (18.2.) nic! Urgovala jsem to mailem- bez uspechu. Objednávku jsem chtěla zrušit, ale na maily mi už nikdo neodpovídá. Vracení peněz zatím v nedohlednu.

Na zbozi musim cekat cca mesic. Ikdyz bylo uvedeno, ze je skladem.

• Zboží, které je skladem 5 ks v okamžiku objednávky je expedováno po 10 dnech!!! beu jakeholiv avíza.

Komunikace obchodu dobrá, rychlé dodání zboží. Nejsem 100% spokojena s kvalitou zboží. Když vás pěnové puzzle o rozměrech cca 140x140cm stojí zhruba 2500,-, očekáváte, zě dílky do sebe budou zapadat. Díly nedrží u sebe a musím je neustále přirážet k sobě a nevypadá to vůbec hezky. Za ty peníze to nestálo.

Zboží bylo objednáno před 11 dny a zatim nedorazilo. Navíc z e-shopu žádná informace o stavu objednávky.

Dobry den,
    objednavku jsem poslala 19.2. 2019 a do dnes prisel jen email, ze prevzali objednavku. Je smutné, ze mi prisel email 3.3., jak jsem spokojena se zbozim , ktere jsem nedostala a komu bych tento obchod doporucila!!!!Volani na firmu je beznadejne, nikdo telefon nebere!!!Skoda, ze firma nefunguje jak ma:-((((

• Česká výroba
    • Veľa farieb na výber
    • Pekné motívy
    • Použiteľné len z jednej strany
    • Puzzle majú medzi sebou medzeru
    • Subjektívne mi prídu relatívne tvrdé

Hľadala som českú výrobu a pekné farby a rozhodla som sa do toho investovať a za kvalitu si zaplatiť (čínske puzzle aj väčšie kúpite kľudne za tretinu ceny). Hneď po rozbalení sklamanie - z jednej strany dosť veľká priehlbina - písala som mail a bolo mi do ďalšieho dňa povedané, že je to výrobným procesom - túto informáciu som našla aj na priloženom papieri, ale mail som už mala odoslaný. Uvádzajú, že výrobky sú jednostranné a je to napísané v detaile pod produktom - ja som to spätne hľadala a nikde som na stránke túto informáciu nenašla...vážne sme zvažovali, že produkt vrátime, pretože okrem iného puzzle na seba nedosedajú a majú medzery, navyše nám prídu dosť tvrdé - kúpili sme pre miminko na prevaľovanie a myslím, že buchnutie hlavy by mohlo dosť bolieť, takže používame v kombinácii s dekou. Nechali sme si puzzle preto, že sa nám nechcelo to posielať znova naspäť, pravdepodobne by sme prišli o poštovné (k nám a pri vrátení) a mali by sme nakoniec nič za 2x poštovné a motív a farba sa nám naozaj páčila. Keby sme o vedeli, že puzzle sú z jednej strany poškodené, nesedia poriadne k sebe a sú také tvrdé už pred nákupom, neobjednali sme ich. Kúpili by sme iné české s menším výberom farieb.

Zbytečně drahá záležitost, a navíc ...přišlo mrazem zkroucené , asi to ani nepoužiji.

• Silný zápach aj po niekoľkodňovom vetraní na terase.
    • Viditeľné fľaky na pohľadovej strane.

Tovar nespĺňa kvalitu vzhľadom na cenu...podlahová kocka má viditeľné fľaky, čo je síce "vlastnosť" výrobku, na ktorú ste upozornení miniatúrnimi písmenkami, a teda výrobok nie je reklamovateľný z tohto dôvodu. Cena nezodpovedá kvalite, príliš vysoká cena za tak odfľáknutý výrobok.