Chcete zaplatit hotově na dobírku, za což zaplatíte navíc a nakonec stejně přijde objednávka do Alza Boxu, kde musíte mít zaplaceno online předem. Nevím jaké smlouvy mají s dopravci, ale když si zaplatím za dobírku, tak očekávám platbu při převzetí zboží.
Reakce obchodu Penepex
takový způsob úhrady jste si ale zvolil Vy a většina obchodů dobírky zpoplatňuje úplně běžně.
To že v Alza boxu, který jste si také vybral není umožněna platba hotově není zapříčiněno našim obchodem, ale je to záležitost České Pošty.
Pokud zboží stále nemáte, obraťte se na nás a situaci s Vámi rádi vyřešíme.
Tým Penepex -
- obchod nekomunikuje, zboží nedorazilo
Dobrý den, paní Dany,
Omlouváme se vám za pozdní reakci na váš email.
Dovolte, abych vám objasnila, proč expedujeme vaši objednávku až dnes.
Dne 27.3. jste si vytvořila a uhradila vaši objednávku, zaplatila kartou, ale nám se tato informace v ten samý okamžik nezobrazila a proto jsme vám poslali výzvu k úhradě bankovním převodem.
Vašeho prvního emailu jsem si nevšimla. Nyní vidím, že máte opravdu uhrazeno kartou. Přijměte prosím naši omluvu, někdy nelze zareagovat na všechny dotazy a emaily okamžitě.
Vaše negativní recenze na heurece nás mrzí. Věříme, že toto vysvětlení je pro vás dostatečnou omluvou a budeme rádi, když svoji recenzi na Heurece přehodnotíte.
Tým Penepex -
Filters having different taste. Sent an email to them but never got a reply. I will change supplier.
Good morning,
you did not give us any chance to solve the issue and threw the filter away. I confess, we replied to you later, because our colleagues were on holiday and I did not manage to answer email quicker.
Regards,
Penepex -
- Na zboží čekáme týden, bylo uhrazeno online. Zboží bylo skladem, Ale stále nic není. Eshop neinformuje.
Reakce obchodu Penepex
mrzí nás vaše negativní recenze. Dovolte mi ale oponovat. U vámi objednané zboží byla na eshopu uvedeno, že je "NA OBJEDNÁVKU", což znamená, že zboží není v ten daný okamžik dostupné. Právě z tohoto důvodu informace na eshopu je, aby zákazníci byli informováni. Pokud si toho zákazník nevšimne, jsme denně na telefonu či emailu, abychom poskytli potřebné informace.
tým Penepex -
- Má zboží, co jsem potřeboval
- Nepřehledný a pomalý e-shop, co působí jako fake
Jelikož je to jen přeprodejce, tak je to v podstatě kdybych to porovnal s kamennou pobočkou další vietnamská tržnice
Reakce obchodu Penepex
nad Vaší konstruktivní kritikou, jak píšete v názvu musím reagovat s úsměvem. Musím poznamenat, že se nám ještě nestalo, že by zákazník, kterému bylo bezproblémově doručeno zboží na druhý den, napíše odpuzující recenzi přímo na funkčnost a vzhled e-shopu.
Jsme česká firma, která zprostředkovává prodej zboží. Většina sortimentu, který nabízíme je přím od výrobců. Srovnávat tedy českou firmu s vietnamským tržištěm je krajně nepřiměřené.
Petra za tým Penepex.cz
www.penepex.cz -
Zboží nedorazilo
Neschopnost odeslat fakturu. Třikrát mě ji poslali se špatným kódováním, takže místo háčků a čárek byli jen písmena.
Celý den jsem strávil komunikací s majitelkou a dalšími lidmi zcela zbytečně. Naprosto zbytečně promrhaný čas.
Tato firma radši než si nechá opravit problém, tak radši napíše 9 obtěžujících emailů zákazníkovi!!!!
A už vůbec nemám zapotřebí poslouchat breky o chování od někoho, kdo si není ani schopen zkontrolovat co posílá zákazníkovi.
Příště nakoupím jinde a ušetřím spoustu času a nervů.
Tady již rozhodně NE!!! -
- Zboží po šesti dnech nedorazilo v obchodě se objednávka stále vyřizuje
Reakce obchodu Penepex
mrzí nás, že jste čekal dlouho. Občas se stane, že některé ND nejsou někdy dostupné posílají se ze zahraničí a jejich naskladnění bývá i déle než týden.
Penepex -
Zboží zatím nedoručeno, ani nepřišel email, že se připravuje, prostě nevím na čem jsem.
Reakce obchodu Penepex
velmi nás mrzí vaše negativní reakce.
Vaše objednávka byla vytvořena dne 24.11., dnes 1.12. byl váš balíček expedován. Omlouváme se, pokud je týden na zpracování objednávky pro vás dlouho. V adventním čase je toho vždy více, dodavatelé mají občas také mírné zpoždění.
Rozumím tomu, že jste několik dní nevěděl na čem jste, ale pro tento případ jsme na telefonu nebo emailu, kdy vždy poskytneme zákazníkům informace.
Tým Penepex -
Nikdo s vámi nekomunikuje a objednané zboží nepřišlo
Reakce obchodu Penepex
mrzí nás, že jste byl nespokojen. Na váš dotaz ohledně stavu vaší objednávky jsme vám odpověděli a zboží jste obdržel do týdne.
Tým Penepex -
vybrané zboží nebylo na skladě
Reakce obchodu Penepex
je nám líto, že jsme vám zboží nemohli dodat. Důvodem byla nedostupnost zboží u dodavatele, o čemž jste byla informována a souhlasila jste se stornem objednávky.
Tým Penepex -
Nedokáži plně posoudit zkušenosti s obchodem, nakupoval jsem přes Heuréka, zboží bohužel dosud nedorazilo (6 dnů). Nákup mi přišel jednoduchý a intuitivní, to je ale vše.
Reakce obchodu Penepex
reaguji na vaši nespokojenost s dodávkou zboží.
Co je prosím špatně, když 13.11. si zboží objednáte a my 15.11. čili za dva dny zboží expedujeme? To vy jste si vyzvedl až 22.11.
Mrzí nás vaše negativní reakce, ale za nás je neoprávněná.
- Na zboží čekám víc jak 7 dní
Dobrý den, paní Vlastimilo,
je nám líto, že jste nebyla s nákupem spokojená.
Dne 4.10. jste si vytvořila objednávku, dne 10.10. jsme vaše zboží expedovali. Bohužel se stalo, že jsme čekali 4 dny na dodání nového zboží od dodavatele, tím se zpracování vaší objednávky malinko zpozdilo, za to se vám omlouváme, ale nepovažujeme za adekvátní, dát nám špatné hodnocení jen proto, že jste zboží neměla okamžitě. Snažíme se vždy vyjít naším zákazníkům vstříc a zpracovat jejich objednávky včas a co nejdříve, bohužel ne vždy to jde, jsme jen lídé.
Pro případné dotazy zákazníků jsme dostupní na emailu [email protected] nebo na telefonu.
tým Penepex -
Dodání, komunikace, vše v pořadku.
S filtry nejsem spokojená přefiltrovanà vody je hořká i po vice jak desátém prolití filtrem. Bohužel jich mám 12..Reakce obchodu Penepex
nedoporučujete náš obchod navzdory tomu, že s dodáním a komunikací obchodu jste byla spokojena? Pokud je nějaký problém se zbožím zakoupeným u nás, pak rádi s Vámi tuto situaci vyřešíme, jen o ní musíme vědět.
Napište nám na email [email protected]
Doteď nedoruceno.
Reakce obchodu Penepex
je nám líto, pokud zboží ještě nedorazilo.
Jsme vám kdykoli v týdnu k dispozici na telefonu či emailu a jistě najdeme řešení.
s pozdravem
- Velký výběr zboží.
- Dobré ceny.
- Vybral jsem filtry do kávovarů Philips, sice druho výroba ale očekával kompletnost. Otevřu balení a filtr nemá těsnící gumičku, která je naprosto nezbytná pro držení filtru v nádržce a těsnění. Sice jsem použil gumičku z předchozího filtru ale i tak tohle beru za velké selhání. Netvrdím, že je to chyba obchodu ale dodavatele. Za mě by bylo fajn opravit popisek.
- konvice brita marella objednají u dodavatele, vybrakují z ní originál filtr a prodají konvici bez něj, přestože je na krabici napsáno že konvice je včetně fitlru maxtra, a tento filtr pak prodávají zvlášť
- Šestý den po potvrzení objednávky a zboží nikde. Bez jakékoliv reakce obchodu.
Reakce obchodu Penepex
omlouváme se za prodlení v dodání vaší objednávky. Bohužel dodavatel nám potvrdil termín naskladnění zboží, které máte objednáno až dnes.
Andrea a tým Penepex -
Daly na jiné výdejní misto
Reakce obchodu Penepex
jak jsme již spolu telefonicky mluvily, omlouváme se za nedorozumění. Zásilkovnu jsme již kontaktovali a věřím, že vám balíček dodají na správné výdejní místo.
Andrea a tým Penepex -
- Doposud po týdnu nedorazilo zboží??
Reakce obchodu Penepex
je nám líto, že jste nebyl spokojen. Jak jsem vám již psala, dodavatel měl krátký výpadek. Omlouváme se, pokud jsme vás neinformovali dříve.
Andrea za tým Penepex