- Rychlost, kvalita
Doporučuji
Dobrý den ,
děkujeme Vám za Vaši recenzi a za to, že jste si našel/la čas sdílet svou zkušenost s naším e-shopem.
Jsme velmi potěšeni, že jste spokojen/a s našimi službami a produkty. Vaše spokojenost je pro nás tou nejlepší odměnou a motivací pokračovat v poskytování kvalitních služeb.
Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv otázky nebo budete potřebovat pomoc, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro Vás a rádi Vám kdykoliv pomůžeme.
- Komunikace
Doporučuji
- Jsem; velmi spokojen
- Komunikace s e-shopem
Reakce obchodu PEMARKT.COM
děkujeme za Vaši recenzi a zpětnou vazbu ohledně našich služeb. -
Reakce obchodu PEMARKT.COM
Děkuji za Vaši zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jste spokojený/á s našimi službami a rychlostí doručení. Pokud budete mít další dotazy nebo potřebujete pomoc, neváhejte se na nás obrátit. Přejeme hezký den!
Velká spokojenost,rychlé doručení,velká spokojenost.
Vážený zákazníku
děkujeme Vám za Vaši objednávku a milá slova! Jsme rádi, že jste byl(a) spokojen(a) s rychlostí vyřízení objednávky, naší komunikací a cenou. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a motivací k tomu, abychom naše služby neustále zlepšovali.
Doufáme, že budete s našimi produkty nadále spokojen(a) a těšíme se na Vaši další objednávku!
výborná nabídka ,
- Žádné
Všechno bylo vporadku
- 9
Pemarkt -
objednavam opakovaně vždy spokojená rýchle dodání
Rychlost dodání.
- Rychlost, velký sortiment
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za Vaši pozitivní recenzi a za Vaši objednávku. Jsme velmi rádi, že jste byl(a) spokojen(a) s našimi službami/produkty. Vaše spokojenost je pro nás velkou odměnou a motivací k dalšímu zlepšování.
S pozdravem, Pemarkt -
Skvělá cena. Funguje dobře.
S pozdravem, Pemarkt -
- Hledaný sortiment a nízká cena oproti konkurenci
- Ke zboží není návod k použití v českém jazyce
Pokud najdete něco lepšího, gratuluji...
Vážený zákazníku,
Omlouváme se za nedostatek návodu k použití v českém jazyce. V současné době pracujeme na tom, aby všechny naše produkty měly dostupné návody v češtině. Mezitím Vám rádi poskytneme potřebné informace a podporu. Prosím, kontaktujte nás na [email protected] , 703 662 844 , rádi Vám poskytneme český návod nebo zodpovíme Vaše dotazy.
- OK
S pozdravem, Pemarkt -
- Velmi rychlé dodání. Objednáno jeden den těsně před 13.hodinou, dodáno druhý den.
S pozdravem, Pemarkt