- přišla používaná baterka,chyběli baterky do svítilny,hrůza,děs...:(
- zabalené v potravinové folii....něco takvého z nás nikdo ještě neviděl :(
- obal na baterku použitý,s obsahem 1 baterky,která nesedí a navíc
- druh baterky,který není u nás v čr k sehnání,strašné!!!
Tzv." Výkonná taktická LED svítilna XHP90 ZOOM Intmix"
- Rychlé vyřízení objednávky
- žádné
Rychlé dodání
Nevýhoda obchodu je hlavne v tom, ze chtějí penize dopředu, přitom některé zbozi nemají skladem. Zbozi před týdnem objednané nemam dodnes. Temu je stimhle přístupem zlikvidují zachvili.
výborně
ochota
- Žadná komunikace, zboží stále nemám.
Velká spokojenost s obchodem.Vše proběhlo hladce.......Super.OK".
- rychlost dodávky
- rychlé dodání, přijatelná cena
Reakce obchodu PEMARKT.COM
děkujeme za Vaši recenzi a za zmínění rychlosti a ceny našich služeb. Jsme rádi, že jste si všiml/a rychlosti našeho servisu/produktu. Na cenové politice se vždy snažíme pracovat tak, abychom nabídli co nejlepší poměr kvality a ceny.
Pokud máte nějaké další podněty nebo otázky, neváhejte se na nás obrátit, rádi Vám pomůžeme.
- Sortiment, ceny, dodací lhůty
Doporučuji, viz výše
Reakce obchodu PEMARKT.COM
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu! Velmi si vážíme toho, že jste ocenil/a náš sortiment, ceny a dodací lhůty. Jsme rádi, že jste byl/a spokojen/a s naší nabídkou a že nás doporučujete.
Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv další dotazy nebo požadavky, neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám pomůžeme.
- Vše OK
Reakce obchodu PEMARKT.COM
Velmi děkujeme za vaši milou recenzi! Jsme rádi, že jste měli skvělou zkušenost a vážíme si, že jste si našli čas, abyste se o ni podělili. Těšíme se na vaši další návštěvu!
S pozdravem, Pemarkt -
V tu dobu to byl JEDINÝ obchod, který tuto mojí oblíbenou značku nabízel. Žel Bohu i on měl poslední dva kusy. Doufám, že budou mít tento čaj i v budoucnu, rád si ho u nich objednám. Dodání bylo bleskové, do druhého dne z Ostravy do Teplic. Děkuji.
Reakce obchodu PEMARKT.COM
Děkujeme Vám za krásnou recenzi! Jsme rádi, že jste u nás našel svou oblíbenou značku čaje a že jste byl spokojen s rychlostí dodání. Uděláme vše pro to, abychom tento čaj měli v nabídce i v budoucnu, abyste si ho mohl objednat znovu.
Pokud budete mít jakékoliv další dotazy nebo speciální přání, neváhejte se na nás obrátit. Těšíme se na Vaši další objednávku!
Objednáno před 6 ti dny a stále nedorazilo, uvažuji o zrušení objednávky
Reakce obchodu PEMARKT.COM
velmi nás mrzí, že Vaše objednávka dosud nedorazila. Rozhodně to není standard, který bychom chtěli poskytovat. Rádi se na to co nejdříve podíváme a zjistíme, kde je problém s doručením.
Pokud máte zájem objednávku zrušit, prosím kontaktujte nás na [email protected] tel:+420703662844 , a my Vám s tím rádi pomůžeme. Nicméně, pokud se rozhodnete objednávku zachovat, uděláme vše pro to, aby byla doručena co nejdříve.
Ještě jednou se omlouváme za nepříjemnosti a děkujeme za pochopení.
S pozdravem, Pemarkt -
- Rychlé dodání,krásně dohodnutý čas dodání.
Reakce obchodu PEMARKT.COM
děkujeme za vaši recenzi! Jsme rádi, že jste byl spokojený se službami a zbožím. Pokud budete mít jakékoli další dotazy nebo potřeby, neváhejte nás kontaktovat.
Rychlé dodání, super cena
S pozdravem, Pemarkt -
- cena a rychlost dodání
- Komunikace a rychlost
S pozdravem, Pemarkt