Přihlásit se a přidat recenzi

Vše v pořádku

Nákup proběhl v pořádku.

Rychlost reakce obchodníka.

• Rychlé jednani
    • Okamžitá pomoc při problémech, vstřícné jednání
    • Zlobí výběr výdejního místa, neuloží se

Vážený zákazníku,

děkujeme Vám za Vaši pozitivní recenzi a za Vaši objednávku. Jsme velmi rádi, že jste byl(a) spokojen(a) s našimi službami/produkty. Vaše spokojenost je pro nás velkou odměnou a motivací k dalšímu zlepšování.

Omlouváme se za nepříjemnosti s výběrem výdejního místa. Pracujeme na tom, aby byl tento problém co nejdříve vyřešen. Pokud byste měl(a) jakékoli potíže s výběrem výdejního místa v budoucnu, neváhejte nás prosím kontaktovat 703 662 844, [email protected] . Rádi Vám pomůžeme a zajistíme, že Vaše objednávka bude doručena podle Vašich představ.

S pozdravem, Pemarkt

Zboží skutečně skladem a obratem odesláno.

S pozdravem, Pemarkt

Rychlost od vyřízení objednávky po doručení.

super

• dodání do druhého dne

S pozdravem, Pemarkt

• Dlouhá čekací doba na zboží.Nedoporučuji.

Reakce obchodu PEMARKT.COM

děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu ohledně dlouhé čekací doby na zboží. Lituji, že naše služby nebyly uspokojivé a omlouvám se za způsobené nepohodlí.

Vaše názory jsou pro nás velmi důležité a budeme se snažit zlepšit naše procesy dodávání, aby se podobné situace již neopakovaly.

Pokud byste měl(a) zájem, rádi bychom Vás informovali o možnostech, které máme k dispozici k vyřešení této situace a k obnovení Vaší důvěry v naše služby.

Ještě jednou děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a za Vaši trpělivost.

S pozdravem,Pemarkt

• rychlé doručení

OK

Obchod dobrý ale.

Vážený zákazníku,

děkujeme Vám za Vaši recenzi a za Vaši objednávku. Jsme rádi, že jste obecně spokojen(a) s naším obchodem a našimi službami.

Mrzí nás, že jste narazil(a) na některé problémy. Rádi bychom se dozvěděli více o tom, co můžeme zlepšit, aby byla Vaše příští zkušenost ještě lepší. Prosím, neváhejte nás kontaktovat na 703 662 844, [email protected]
    , abychom mohli řešit Vaše připomínky a poskytnout Vám co nejlepší podporu.

Děkujeme, že jste si vybral(a) právě nás. Těšíme se na Vaši další objednávku a věříme, že příště bude vše bezchybné.

S pozdravem, Pemarkt

• Zatím první zkušenost nicméně na výbornou

S pozdravem, Pemarkt

Kvalita samotného mopu katastrofa, takový šunt, hrůza. Kvalita kbelík též hrozná. Myslím že při děním používání tato věc moc dlouho nevydrží. Lituji objednávky. Měla jsem raději připlatit a koupit kvalitnější sadu.

Reakce obchodu PEMARKT.COM

s velkým politováním jsme se dozvěděli o Vašem zklamání týkajícím se kvality našeho mopu a kbelíku. Je nám líto, že námi dodaný výrobek neodpovídá Vašim očekáváním a nebyl dostatečně spolehlivý.

Vaše zpětná vazba je pro nás velmi cenná a rádi bychom podnikli kroky k řešení této situace a k zajištění Vaší spokojenosti. Pokud máte zájem, rádi bychom Vám nabídli možnost vrácení výrobku a náhradu nebo výměnu za jiný výrobek, který by více vyhovoval Vašim potřebám.

Ještě jednou se omlouváme za způsobené nepohodlí a děkujeme Vám za Vaši trpělivost.

• Byli dodáno rychle

S pozdravem, Pemarkt

• Docela rychlé vyřízení a dodání zboží. Dobré ceny.
    • Příliš nepovedený web pro objednávání zboží. Alespoň já jsem měl problémy aby se v objednávce zaregistrovalo odběrné místo a musel jsem To řešit pomocí emailů. 20 minut pro objednání zboží je opravdu hodně !!!

Vážený zákazníku,

děkujeme Vám za Vaši recenzi a za zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste si vybral(a) náš obchod, i když nás mrzí, že jste měl(a) problémy s naším webem pro objednávání zboží.

Omlouváme se za nepříjemnosti spojené s registrací odběrného místa a za dobu, kterou jste musel(a) věnovat objednávce. Vaše zkušenost nás velmi mrzí a bereme Vaše připomínky vážně. Pracujeme na zlepšení našeho systému, aby byl proces objednávání rychlejší a uživatelsky přívětivější.

Pokud byste měl(a) v budoucnu jakékoli problémy nebo dotazy, neváhejte nás kontaktovat přímo na703 662 844, [email protected] . Jsme tu pro Vás a rádi Vám pomůžeme.

Děkujeme, že jste nás na tento problém upozornil(a). Vaše zpětná vazba je pro nás cenná a pomáhá nám zlepšovat naše služby.

S pozdravem, Pemarkt

Dobrá komunikace s obchodem, rychle doručení a cena také dobrá

S pozdravem, Pemarkt

• Objednávka. byla přijata před 14 dny a od té doby žádné zprávy.

Reakce obchodu PEMARKT.COM

velmi nás mrzí, že od přijetí Vaší objednávky uplynulo již 14 dní a dosud jste neobdrželi žádné aktualizace. Omlouváme se za způsobené zpoždění a chceme Vás ujistit, že se okamžitě pustíme do řešení této situace.

Budeme se snažit zjistit, co se stalo s Vaší objednávkou a co způsobilo toto zpoždění. Rádi bychom Vám nabídli informace o aktuálním stavu Vaší objednávky a zajistili, aby byla co nejdříve expedována.

Děkujeme Vám za trpělivost a pochopení.

S pozdravem,Pemarkt

• rychlé doručení
    • cena výrobku
    • komunikace

S pozdravem, Pemarkt

• Všechno O.K. Spokojenost s komunikací . Ceny přijatelné , zboží dle objednávky . Děkuji .

S pozdravem, Pemarkt

• Dodání do druhého dne od objednání