Vše v pořádku
Nákup proběhl v pořádku.
Rychlost reakce obchodníka.
- Rychlé jednani
- Okamžitá pomoc při problémech, vstřícné jednání
- Zlobí výběr výdejního místa, neuloží se
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za Vaši pozitivní recenzi a za Vaši objednávku. Jsme velmi rádi, že jste byl(a) spokojen(a) s našimi službami/produkty. Vaše spokojenost je pro nás velkou odměnou a motivací k dalšímu zlepšování.
Omlouváme se za nepříjemnosti s výběrem výdejního místa. Pracujeme na tom, aby byl tento problém co nejdříve vyřešen. Pokud byste měl(a) jakékoli potíže s výběrem výdejního místa v budoucnu, neváhejte nás prosím kontaktovat 703 662 844, [email protected] . Rádi Vám pomůžeme a zajistíme, že Vaše objednávka bude doručena podle Vašich představ.
S pozdravem, Pemarkt -
Zboží skutečně skladem a obratem odesláno.
S pozdravem, Pemarkt -
Rychlost od vyřízení objednávky po doručení.
super
- dodání do druhého dne
S pozdravem, Pemarkt -
- Dlouhá čekací doba na zboží.Nedoporučuji.
Reakce obchodu PEMARKT.COM
děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu ohledně dlouhé čekací doby na zboží. Lituji, že naše služby nebyly uspokojivé a omlouvám se za způsobené nepohodlí.
Vaše názory jsou pro nás velmi důležité a budeme se snažit zlepšit naše procesy dodávání, aby se podobné situace již neopakovaly.
Pokud byste měl(a) zájem, rádi bychom Vás informovali o možnostech, které máme k dispozici k vyřešení této situace a k obnovení Vaší důvěry v naše služby.
Ještě jednou děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a za Vaši trpělivost.
S pozdravem,Pemarkt -
- rychlé doručení
OK
Obchod dobrý ale.
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za Vaši recenzi a za Vaši objednávku. Jsme rádi, že jste obecně spokojen(a) s naším obchodem a našimi službami.
Mrzí nás, že jste narazil(a) na některé problémy. Rádi bychom se dozvěděli více o tom, co můžeme zlepšit, aby byla Vaše příští zkušenost ještě lepší. Prosím, neváhejte nás kontaktovat na 703 662 844, [email protected]
, abychom mohli řešit Vaše připomínky a poskytnout Vám co nejlepší podporu.
Děkujeme, že jste si vybral(a) právě nás. Těšíme se na Vaši další objednávku a věříme, že příště bude vše bezchybné.
S pozdravem, Pemarkt -
- Zatím první zkušenost nicméně na výbornou
S pozdravem, Pemarkt -
Kvalita samotného mopu katastrofa, takový šunt, hrůza. Kvalita kbelík též hrozná. Myslím že při děním používání tato věc moc dlouho nevydrží. Lituji objednávky. Měla jsem raději připlatit a koupit kvalitnější sadu.
Reakce obchodu PEMARKT.COM
s velkým politováním jsme se dozvěděli o Vašem zklamání týkajícím se kvality našeho mopu a kbelíku. Je nám líto, že námi dodaný výrobek neodpovídá Vašim očekáváním a nebyl dostatečně spolehlivý.
Vaše zpětná vazba je pro nás velmi cenná a rádi bychom podnikli kroky k řešení této situace a k zajištění Vaší spokojenosti. Pokud máte zájem, rádi bychom Vám nabídli možnost vrácení výrobku a náhradu nebo výměnu za jiný výrobek, který by více vyhovoval Vašim potřebám.
Ještě jednou se omlouváme za způsobené nepohodlí a děkujeme Vám za Vaši trpělivost.
- Byli dodáno rychle
S pozdravem, Pemarkt -
- Docela rychlé vyřízení a dodání zboží. Dobré ceny.
- Příliš nepovedený web pro objednávání zboží. Alespoň já jsem měl problémy aby se v objednávce zaregistrovalo odběrné místo a musel jsem To řešit pomocí emailů. 20 minut pro objednání zboží je opravdu hodně !!!
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za Vaši recenzi a za zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste si vybral(a) náš obchod, i když nás mrzí, že jste měl(a) problémy s naším webem pro objednávání zboží.
Omlouváme se za nepříjemnosti spojené s registrací odběrného místa a za dobu, kterou jste musel(a) věnovat objednávce. Vaše zkušenost nás velmi mrzí a bereme Vaše připomínky vážně. Pracujeme na zlepšení našeho systému, aby byl proces objednávání rychlejší a uživatelsky přívětivější.
Pokud byste měl(a) v budoucnu jakékoli problémy nebo dotazy, neváhejte nás kontaktovat přímo na703 662 844, [email protected] . Jsme tu pro Vás a rádi Vám pomůžeme.
Děkujeme, že jste nás na tento problém upozornil(a). Vaše zpětná vazba je pro nás cenná a pomáhá nám zlepšovat naše služby.
S pozdravem, Pemarkt -
Dobrá komunikace s obchodem, rychle doručení a cena také dobrá
S pozdravem, Pemarkt -
- Objednávka. byla přijata před 14 dny a od té doby žádné zprávy.
Reakce obchodu PEMARKT.COM
velmi nás mrzí, že od přijetí Vaší objednávky uplynulo již 14 dní a dosud jste neobdrželi žádné aktualizace. Omlouváme se za způsobené zpoždění a chceme Vás ujistit, že se okamžitě pustíme do řešení této situace.
Budeme se snažit zjistit, co se stalo s Vaší objednávkou a co způsobilo toto zpoždění. Rádi bychom Vám nabídli informace o aktuálním stavu Vaší objednávky a zajistili, aby byla co nejdříve expedována.
Děkujeme Vám za trpělivost a pochopení.
S pozdravem,Pemarkt -
- rychlé doručení
- cena výrobku
- komunikace
S pozdravem, Pemarkt -
- Všechno O.K. Spokojenost s komunikací . Ceny přijatelné , zboží dle objednávky . Děkuji .
S pozdravem, Pemarkt -
- Dodání do druhého dne od objednání
S pozdravem, Pemarkt