Přihlásit se a přidat recenzi

Výborná komunikace a rychlé dodaní i když zuřila povodeň.

Reakce obchodu PEMARKT.COM

děkujeme za vaši recenzi! Jsme rádi, že jste byl spokojený se službami a zbožím. Pokud budete mít jakékoli další dotazy nebo potřeby, neváhejte nás kontaktovat.

S pozdravem, Pemarkt

• Vše proběhlo naprosto skvěle, jako ostatně vždy! Jednoznačně doporučuji tento obchod, nakupuji zde opakovaně a jak ceny, tak ochota je naprosto perfektní :).
    • Žádná nevýhoda není.

Doporučuji tento obchod všem.

Reakce obchodu PEMARKT.COM

Děkujeme Vám za Vaši skvělou recenzi a věrnost! Jsme nadšeni, že jste s našimi službami spokojen/a a že oceňujete naše ceny i ochotu. Vaše opakované nákupy jsou pro nás důkazem, že děláme věci správně, a moc si toho vážíme.

Těšíme se na Vaši další návštěvu a kdykoliv Vám rádi pomůžeme!
    S pozdravem, Pemarkt

Velmi pohodlná obuv jsem velmi spokojený

S pozdravem, Pemarkt

Vyřízení objednávky vč. doručení (Ostrava-obec u Prahy) v čase kratším než 24 hodin - max. spokojenost.

Bezproblémová.

S pozdravem, Pemarkt

Potreboval jsem hadice před povodněmi ne až po ní.

Reakce obchodu PEMARKT.COM

velmi nás mrzí, že se dodání hadic zpozdilo a přišlo až po povodních. Plně chápeme, jak důležité bylo, aby zboží dorazilo včas, zvláště v tak naléhavé situaci. Tato situace rozhodně není v souladu s našimi standardy pro rychlost a spolehlivost dodání.

Prosíme Vás o přijetí naší omluvy. Rádi bychom se poučili z této zkušenosti a podnikli kroky, aby se podobné zpoždění v budoucnu neopakovalo. Pokud byste měl/a zájem o další objednávku nebo řešení, neváhejte nás kontaktovat, a my se budeme snažit nabídnout rychlejší řešení jako omluvu za nepříjemnosti.

Děkujeme za pochopení a doufáme, že nám dáte další šanci.

S pozdravem, Pemarkt

Rychlý a spolehlivý obchod. Doporučuji všem.

S pozdravem, Pemarkt

• cena a rychlost dodání

S pozdravem, Pemarkt

• zatím nekonečná dodací doba

Reakce obchodu PEMARKT.COM

omlouváme se za dlouhou dodací dobu, kterou jste zažil. Chápeme, že čekání na objednávku může být frustrující, a velmi nás mrzí, že jsme nedokázali splnit očekávaný termín dodání.

Prosím, kontaktujte nás na [vaše kontaktní údaje] a uveďte číslo vaší objednávky. Rádi prověříme stav vaší zásilky a poskytneme vám aktuální informace.

Děkujeme za trpělivost a pochopení. Uděláme vše, co je v našich silách, abychom situaci co nejrychleji vyřešili.

Rychlost , skvěle zabalené

vše v pořádku spokojenost

S pozdravem, Pemarkt

Zatím nemohu hodnotit, jelikož jsem přístroj použil 1x.

Reakce obchodu PEMARKT.COM

děkujeme za vaši recenzi. Chápeme, že je těžké poskytnout hodnocení po jednorázovém použití. Pokud budete mít v budoucnu jakékoli dotazy nebo potřebujete pomoc ohledně přístroje, neváhejte nás kontaktovat.

Těšíme se na vaše další hodnocení, až budete mít více zkušeností s naším produktem.

S pozdravem, Pemarkt

• Praktické zboží za rozumnou cenu.

• expresní doručení
    • není možné objednat zboží na úložné místo ,ale pouze na adresu nebo do boxu kde zásilka může být pouze dva dny. Objednal jsem ve čtvrtek večer a v pátek ráno byla zásilka v boxu s vyzvednutím do neděle ráno. Požádal jsem známého o vyzvednutí.

Reakce obchodu PEMARKT.COM

děkujeme za vaši recenzi a zpětnou vazbu. Omlouváme se za nepříjemnosti, které vám způsobil způsob doručení vaší zásilky.

Chápeme, že by bylo pohodlnější mít možnost doručení na úložné místo. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi cenná a předsedáme ji naší logistice a partnerským službám, abychom se pokusili o zlepšení našich doručovacích možností.

Je nám líto, že časové omezení boxu způsobilo komplikace. Doufáme, že vašemu známému se podařilo zásilku včas vyzvednout. Pokud budete mít další dotazy nebo potřebujete další asistenci, neváhejte nás kontaktovat.

Děkujeme za pochopení a trpělivost.

S pozdravem, Pemarkt

• Přišli v pořádku,jsem spokojená rychle doruceni.

Rychlé doručení.

• Rychlost vyrizeni
    • Chybí český navod

Celková spokojenost

Reakce obchodu PEMARKT.COM

děkujeme za vaši recenzi a cennou zpětnou vazbu!

Jsme rádi, že jste byl spokojen s cenou a rychlostí vyřízení objednávky. Omlouváme se za to, že český návod chyběl. Vaše poznámka je pro nás důležitá a postaráme se o to, aby byly naše produkty doplněny o kompletní české návody.

Pokud budete potřebovat pomoc s návodem nebo máte další dotazy, neváhejte nás kontaktovat. Děkujeme za pochopení a těšíme se na vaši další návštěvu!

• Rychlost dodání přes dpd