- Dobré ceny
- Rychlé vyřízení objednávky
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za Vaši pozitivní recenzi a za Vaši objednávku. Jsme velmi rádi, že jste byl(a) spokojen(a) s našimi službami/produkty. Vaše spokojenost je pro nás velkou odměnou a motivací k dalšímu zlepšování.
S pozdravem, Pemarkt -
Rychlé vyřízení objednávky, nízké ceny.
- Rychlé dodání zboží
Nakupuji již po několikáté a vždy rychle vyřízené
Velmi rychlé doručení
S pozdravem, Pemarkt -
S obchodem jsem velmi spokojen, objednané zboží mi doručili rychle.
Maximální spokojenost. Velký výběr zboží za dobré ceny. Rychlé doručení
S pozdravem, Pemarkt -
Obchod vždy vyjde vstříc. Nemám žádnou negativní zkušenost.
S pozdravem, Pemarkt -
Zboží nemám, ještěže jsem ho neplatila dopředu. Na urgenci mi bylo sděleno, že mi oznámili, že je objednávka zrušena. Neoznámili! V druhém emailu, který přišel asi minutu po něm, že zboží odešlou druhý den. Tak čekám co bude, zda dorazí nebo ne.
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a omlouváme se za vzniklé komplikace. Rádi bychom se omluvili za nedorozumění ohledně Vaší objednávky a za nepřesné informace, které jste obdrželi.
Všechno je v pořádku
S pozdravem, Pemarkt -
Neskutečná rychlost obchodu. Odpoledne jsem objednala a druhý den mi zboží přišlo.
- Žádná
spokojenost vše ok
S pozdravem, Pemarkt -
Dobrá komunikace . rychlé doručení zboží.
S pozdravem, Pemarkt -
- Rychlost dodání a dobrá komunikace
S pozdravem, Pemarkt -
- Zadal jsem doručení do DPD v místě bydliště, bylo doručeno do Alza boxu v 15 km vzdáleném městě.
Vážený zákazníku,
Je mi líto, že se vám stala tato nepříjemnost. Zdá se, že doručovací služba selhala při dodržování vašich preferencí a způsobila vám zbytečné potíže. Doporučuji vám podělit se o svou zkušenost v recenzích nebo na sociálních sítích, abyste upozornil ostatní zákazníky na potenciální problémy s těmito službami. Můžete také kontaktovat DPD a Alzu, abyste se pokusil vyřešit tuto situaci a získat náhradu za způsobené nepohodlí.
rychlá objednávka , bez problému
S pozdravem, Pemarkt -
- Naprostá spokojenost s nákupem zboží a dopravou.
Všechno v pořádku
S pozdravem, Pemarkt -
rychlost dodání. Jednoduché objednání.
- Rychlost dodání
- Nízká cena