• Nebylo zboží, poprosily vybrat jinu značku, pres den po vybráni zrušyly objednávku, pry opakovaném nákupu, skoro všichni zboží se zdražilo . Ted už dlouhou dobu čekám na díly kteří potřebuji co nejdřív

Strašný přístup mají problémy s dodavatelem ani základní věc jako olej nemají skladem .

Příliš dlouhá čekací doba na zboží po 8 dnech stále čekám. Jinak obchod komunikuje.

• zboží zpožděno. . ale jak dlouho nevím. .

• dlouhá dodací lhůta

Po týdnu ještě objednávka nebyla expedována. Arogantní komunikace ze strany zákaznického centra

• Dobre ceny a vyber

Vůbec žádný mail o poslání zboží, nedorazilo a hlavně nevím kdy dorazí či ne .. vůbec mi nedošel ani mail o tom zda dorazí . Ach jo asi měli blbej týden a nechtěli s nikym mluvit.

Kryt nesedí

Reakce obchodu Pemacz.cz

Dobrý den vážený pane,

mrzí mne, že vnímáte nákup u nás negativně. V případě nevhodně zakoupeného dílu, máte nárok do 14 dní od převzetí odstoupit od smlouvy, zboží vrátit a poté obdržíte své peníze zpět. V případě potřeby se můžete obrátit na naše kolegy z oddělení péče o zákazníky.

Tereza Fričová
    Autodíly PEMA

2 týdne čekání, zboží od externího dodavatele nebylo skladem, při objednávání nebylo o tom info. Návrh na jinou shodnou součástku, od jiného výrobce až po moji urgenci, asi po 5 dnech. Potom zase ticho, až do další urgenci kde den po ní, odeslali zboží. Na konec přišly stejně dva balíky, zboží od nich a zboží od externího dodavatele. Což první balík kdyby poslali jhned tak během dlouhého květnového víkendy můžu vyměnit olej a filtry.

Rozumím, že když zboží externí dodavatel nemá tak se nic nedá dělat. Spíž mi vadí nulový zájem obchodu. Dokud se člověk neozve tak se nic neděje.

Objednávka byla přijata před 6 dny a stále nic od nákupu nedorazilo a nikdo se neozval a automobil stojí na spalkach a díky vaší rychlosti jsem.byl nuceny si vzít dovolenou pac nemohu jezdit jsem velice nespokojený a uvažuji o zrušení objednávky. Čau

Již třetí objednávka s výrazně opožděným dodáním a velmi špatnou a nespolehlivou komunikací ze strany eshopu.
    Měním dodavatele

Zboží jsem si objednal 24.4.2023 dnes je to 14 dní a žádné zboží ještě nemám.Dost Dlouhá doba.

Ceny produktů jsou stále velmi vstřícné, ostatní se zhoršuje.

• Na to že to je statická vyvažovačka tak tam je vůl a 1 mm a centrování kol hrůza

Nakupují zde již delší dobu ale jde to asi jinak než na začátku.

• Levné díly
    • Stěrače přišly rozbalené bez ozdobného plastu a bez kompletních adaptérů

Objednáno minulý týden, objednávka přijata a do dnes nic. Objednával sem částo, vše vždycky v pořádku tak nevím co se pokazilo.

Příliš dlouhá doba dodání!

• Nedorazilo zboží

Velice rád bych psal kladně,zboží jsem objednal před týdnem a zaplatil v pátek teprve psali že zásilku předali dopravci podle sledování je zásilka někde Jih ?to může byt i v jižní části země .Příště si raději připlatim za zboží a budu ho mít za 3 dny .