- rychlé vyřízení objednávky
- milé a vstřícné jednání s dodavatelem
- vhodné do mé třídy,kde učím hrát na nástroj ničí zárodky
Vážený zákazníku,
moc děkujeme za vaši recenzi. Víme, že čas je vzácný a je ho velice málo, proto nám udělalo velkou radost, že jste nám věnoval pár minut k zaslání zpětné vazby na naše služby a produkty.
Hodně věcí, které vidíte vy, my nevidíme. Váš názor nás tedy opravdu zajímá. Ceníme si nejen pochvaly, ale také upřímné kritiky a návrhů co můžeme udělat jinak, protože se chceme neustále zlepšovat, posouvat dopředu a přidávat do našeho produktového portfolia další inovativní novinky. Udělat tak opravdu maximum pro Vaši spokojenost.
Pokud si najdete ještě minutku času, budeme moc rádi za udělení hodnocení na Google.
- Jednoduché a rychlé dodání
Vážený zákazníku,
Hodně věcí, které vidíte vy, my nevidíme. Váš názor nás tedy opravdu zajímá. Ceníme si nejen pochvaly, ale také upřímné kritiky a návrhů co můžeme udělat jinak, protože se chceme neustále zlepšovat, posouvat dopředu a přidávat do našeho produktového portfolia další inovativní novinky. Udělat tak opravdu maximum pro Vaší spokojenost.
- Rychlost vyřízení objednávky
Doporučuji
- Rychlost, přehlednost webových stránek
- Pohodlný nákup z domova, vstřícné jednání
Určitě doporučuji
- Rychlé dodání.
wwww.pegrastore.cz -
- Rychlá a pohotová komunikace se zákazníkem
- rychlé vyřízení objednávky
spolehlivost prodejce
Velice rychlé dodání
- můj první nákup
- výhodné ceny
- rychlost dodání
wwww.pegrastore.cz -
Zboží doručeno rychle a v pořádku.
- rychlé jednání
- Rychlé dodáni
Rychlé dodání
wwww.pegrastore.cz -
Oceňuji rychlé a bezproblémové dodání objednaného zboží.
Rychlé vyřízení objednávky
wwww.pegrastore.cz -
Velice rychle odeslaná objednávka,mast účinkuje.Velká spokojenost.
- Rychlost,dobrá komunikace
- rychlé dodání
Vše O.K. není co dodat..
Reakce obchodu PegraStore.cz
Děkujeme za krásnou recenzi..není co dodat..
- rychlost