• Velký výběr zboží, rychlé dodání.
    • Záměna krémů.

Zatím žádné

• Skvělé...super

Vážený zákazníku,

Hodně věcí, které vidíte vy, my nevidíme. Váš názor nás tedy opravdu zajímá. Ceníme si nejen pochvaly, ale také upřímné kritiky a návrhů co můžeme udělat jinak, protože se chceme neustále zlepšovat, posouvat dopředu a přidávat do našeho produktového portfolia další inovativní novinky. Udělat tak opravdu maximum pro Vaší spokojenost.

Pokud si najdete ještě minutku času, budeme moc rádi za udělení hodnocení na Google.

S přátelskými pozdravy,

+420773776490

wwww.pegrastore.cz

• Komunikace, skvělá cena i s dopravou, a rychlost s jakou obchod vyřizuje a zasílá objednávku-a to i v neděli!!!

Reakce obchodu PegraStore.cz

Vážený zákazníku moc děkujeme za vaši recenzi. Víme, že čas je vzácný a je ho velice málo, proto nám udělalo velkou radost, že jste nám věnoval pár minut k zaslání zpětné vazby na naše služby a produkty.

Hodně věcí, které vidíte vy, my nevidíme. Váš názor nás tedy opravdu zajímá. Ceníme si nejen pochvaly, ale také upřímné kritiky a návrhů co můžeme udělat jinak, protože se chceme neustále zlepšovat, posouvat dopředu a přidávat do našeho produktového portfolia další inovativní novinky. Udělat tak opravdu maximum pro Vaši spokojenost.

• Vždy vše OK

• rychlost dodání

• rychlost

Váš Pegrastore.cz

Zásilka dorazila dost brzo. Takže spokojenost.

• Velmi drahé dopravné.

• rychlé a spolehlivé

• Včasné vyřízení a dodani

Váš Pegrastore.cz

Vše funguje ke spokojenosti zákazníka

Váš Pegrastore.cz

Nakupovala jsem zde poprvé, a jsem naprosto spokojena

Byl to první nákup. Vše proběhlo v pořádku. Spokojenost.

• Rychlé vyřízení objednávky. Dobrá komunikace

• Vše ok
    • Zadna

Vše perfektní úžasná rychlost dodání

bezproblémové jednání, rychlé dodání

rychlost