- super obchod
- rychlost dodání
- Pod názvem firmy bych nikdy nehledal dodavatele roušek
Max spokojenost...jen grafarnu jsem nechal vyměnit za Gigabyte RTX 2060 pač jsem nechtěl stávající která byla v nabídce
- Zbozi dorazilo jak zabalene psovi. V roztrhane polootevrene krabici od graficke karty, zmatecne prelepene izolepou.
Reakce obchodu PC PRAHA
Izolační páska na baleni nepoužíváme.
Vypadá to tak, že krabice prošla velmi špatným osudem u přepravce to tím přelepil, aby nebylo vidět poškození a odření zásilky.
Naštěstí, pro respirátory to nemá vliv - doufáme, že nemělo.
Nicméně i tak se Vám Omlouvám za venkovní poškození balíku přepravcem.
Michal Beňo. -
- Nabídka
Velká výhodou je předinstalovaný OS a MS office v ceně PC. PC byl doma za 3 dny od objednání. Stačí zapojit a pracovat.
- Prodávané PC působí nevěrohodně, staré komponenty v nové bedně.
Pozlatko, které má nalákat
Dobrý den.
Neumím plně posoudit, nakolik neumím dle jména "RL" nepárovat objednávku.
Nicméně PC je sestaveno s nových komponent. Vyjma výnimek výprodeje, nebo nejlevnějších kousků počítačů kde se komponenty již nevyrábějí.
Nicméně mrzí mě, že máte ten pocit. Doufám, že nedošlo k nějakému omylu.
V případe jakýchkoli dotazů se na nás neváhaje obrátit.
Každopádně je na Pc je plná záruka. Snažíme se je dělat tak, aby čo nejspolehlivější a to se nám aj zatím daří. Míra reklamace počítačů je minimální. Zákazníkem slouží a budou sloužit věčně až morálně nezestárnou. -
- Velmi rychlá doprava
- Vše dle očekávání
- Perfektně zabaleno
Předčilo očekávání
- Velmi vstřícní a ochotní poradit.Vždy zvednou telefon.A to i večer.
- Reklamoval jsem sestavu kvůli vadnému SSD disku a během týdne mi to poslali opravené a připravené k použití s nový SSDéčkem :)
Jsou dobří a levní.Není se čeho bát.Kupujte bez obav..
- Good price and fast shipping
Doručení rychlé a bezproblémové. Zboží zcela nepoužitelné - roušky mají tak krátké gumičky, že hrozí utržení uší !! Nedá se to vůbec vydržet. Nepoužitelné.
Reakce obchodu PC PRAHA
Dobrý den. K respirátorům to máme napsáno v popisku, anebo ste si měli zavolat. Každý má jinou velkost obličeje.
Máme tam popisek v 2hé vetě: Pro ženy a děti.
Stejně máme aj popisek pro veliké chlapi u jiného respirátoru. -
- Rychlé jednání
- žádná - vše v pořádku
Vše bylo v pořádku, obchod doporučuji
- Rychlost, cena, komunikace