• Super rychlé dodání
    • Kostýmy nejsou příliš kvalitní, fosforeskující makeup vůbec nefungoval

• Dodané zboží vůbec neodpovídá obrázku.

Mám vše k výdeji, ale nelze vyzvednout, protože tam zásilka není. Kde je chyba?

• zboží nedošlo, ani mne nikdo nekontaktoval...

Reakce obchodu PARTYZON.cz

Dobrý den, pane Milfaite,

Vaši objednávku jsme obdrželi 28.2. 2024, ale neprošla Vám platba kartou.
    Proto jsme hned druhý den posílali e-mail s upomínkou platby, ale nikdo na ni nereagoval, a proto jsme objednávku po týdnu stornovali.

Naštěstí naše kolegyně je pohotová a ihned se s Vámi telefonicky domluvila na zaslání dobírkou. :)

Věřím, že budete s balíčkem spokojený.

S přátelským pozdravem,

Břetislav Slánský
    PARTYZON.cz

Barva neodpovídá tomu co přišlo.

• Velké zklamání. Skladem ukazovalo zboží. Když jsem objednala přišel email ze do 14 dorazí, že čekají na naskladnění. Když jsem volala na zákaznickou linku, paní mile vysvětlila že skladem mají jen velikost M. Jelikož jsem urgentne potřebovala do pátku kostmi doma. Tak jsem tady zvolila větší velikost, s tím že paní zaurguje objednávku. To bylo úterý. Ve středu jsem volala opět a pro mé Velké zklamání paní na to úplně zapomněla a jelikož byl v pátek svátek tak samozřejmě nedorazil. Velké zklamání s tímto obchoem.

Nespolehlivé
    Zboží nemají skladem

• Komunikace, rychle dodání
    • Špatná kvalita zboží, zboží neodpovídá obrázku.

Dá se tam objednat jen nějaké doplňky, drobnosti ale ne oblečení,ta kvalita bude víc se hodit' pro puberťáky ve škole ale ne pro dospělé ale hodnotím jenom to zboží které jsem objednala pro sebe,ne ostatní.

Reakce obchodu PARTYZON.cz

mrzí nás, že zboží nesplnilo Vaše očekávání. Nevyhovující produkty nám můžete poslat zpět a my Vám vrátíme peníze na účet. Návod, jak postupovat při vrácení zboží, naleznete na našich webových stránkách. Případně se můžete obrátit na naši zákaznickou podporu a my Vám rádi s vyřešením problému pomůžeme.

• Zboží neodpovídá velikosti

12.12. objednáno do 24.12. stále nedorazilo ani žádná zpráva.

Velmi tenky pruhledny material ,za ty penize zadna kvalita.Snad jeden karneval vydrzi

U druhé objednávky proběhl telefonát zda mám o zboží zájem ze byl svátek. S příslibem doručení včas. Objednávku jsem potvrdila ze zboží potřebuji a pokud bude doručeno včas tak mám stále zájem. Doručení mělo být ve středu. Ve čtvrtek telefonát ze zboží nebylo odesláno a ze nevědí proč. Bohužel celá tato záležitost mi nedala ani možnost zboží sehnat jinde . S první objednávkou jsem byla spokojená i mě překvapil první telefon se zájmem obchodu. Pro mě velké zklamání druheho hovoru a zároveň zničení plánované akce.

• Po týdnu ještě nic nedorazilo

Objednávka byla vytvořena minulé pondělí a do dnešního dne mi nebyl zaslán jiný e-mail ohledně me objednavky..

• Stornoval jsem objednávku, napsal účet a obědnávka stále nedorazila

Výrobek byl jiný než na obrázku v internetovém obchodě.

Ten produkt je uplna hlupost a keby to nebolo tak lacne tak to poslem naspat

• platba a rychlost

bohužel za to nemůže obchod ,ale špatně vyhodnocený dar. Obdarované dítko se veselilo velmi hlasitě a celý den lítalo po širokém okolí s totemem a huronským indiánským pokřikem , čímž jsem nechtěně způsobila nelibost a příslušnou oblast obcházela obloukem

• Na současné koronavirové poměry dorazily masky velmi brzy.
    • Bohužel, jsou ale k ničemu. Jsou patrně dětské. Mají příliš nízko oči, nelze skrze ně vidět.

Obchod asi dobrý, ale čepice děs běs hrůza. Čínská nekvalita. Už nikdy.

• Nekvalitní zboží