obchod nabízel něco, co neměl na skladě :-(
- Cena.
- Absolutní neochota a neprofesionalita,lichvářské praktiky!
Tak tomuto obchodu se vyhněte. Za rozbalený celofán si tito lichváři účrují 25% + si připočtěte dvakrát dopravu,pokud chcete zboží vrátit. U průměrné ceny za 1000kč se dostanete na jednu polovinu vrácených peněz,pokud vám parfém nevoní. Nejhorší je ale chování lidí na tomto eshopu,zde nerazí rozhodně heslo náš zákszník,náš pán,ale NÁŠ OBCHOD NAŠE PENÍZE,NAŠE PRAVIDLA!
Reakce obchodu Parfiky.cz
pokud Vám zboží nevoní jak si představujete a vracíte použitý parfém, bohužel Vám opravdu nemůžeme vrátit plnou cenu, např. za parfém v hodnotě 1000 Kč, který je použitý vrátíme 750 Kč apod., celé je to dané tím, že rozbalené zboží již nemůžeme dále prodat, ale musíme jej nabídnout se slevou. V praxi není vhodné na internetu kupovat zboží, které neznáte.
Děkujeme za pochopení -
- Zbozi jsem si objednala a doslo me uplne neco jine
Dobrý den paní Žaneto,
objednala jste u nás parfém Ferrari Black EDT 125 ml, máte zřejmě na mysli, že jste obdržela Ferrari Black Scuderia, to je v pořádku, tento výrobek je naprosto totožný jak obalem, tak obsahem, jen v názvu na krabičce přibylo nově jedno slovíčko navíc.
Parfiky.cz -
- Objednal jsem si Chanel 5, nádoba vypadala, jako kdyby ji někdo plnil v garáži a vytiskl logo na tiskárně. Mám své pochybnosti, jestli je nádoba s obsahem pravá. Nádoba nemá ani víčko, jenom plastový nevábně vypadající kroužek (možná je to proto, že je to tester).
Reakce obchodu Parfiky.cz
ano, je to právě proto, že jset objednal tester, popis testeru uvádíme u každého výrobku, stejně jako informaci, že testerová balení není vhodné dávat jako dárky.
- Rozumné ceny
V obchodě jsem koupila 2xBruno Banani for Woman. Kupuji ji několik let a bohužel jsem teď narazila. Vůně mi silně připomíná líh a je tam pouze nádech jakého si aroma připomínající BB. Vůbe nic nejde cítit aní po několikátém nastříkání. Kupovala jsem i jako dárek kamarádce, bohužel jsme krabičku vyhodili a nemůžeme vrátit. Ani ve snu by mě nenapadlo, že půjde o takový děs...Do e - shopu jsem psala, ale odezva žádná. Proto píšu tady.Já určitě nedoporučuji. Opravdu zklamání..
Reakce obchodu Parfiky.cz
zakoupila jste u nás ve vaší objednávce parfém Calvin Klein, zřejmě jste se tedy při psaní Vaší recenze spletla ?
Parfiky.cz -
- zboží a cena se neshoduje
Dávejte pozor,co a za kolik nakupujete.Zboží jsem vybrala podle obrázku a ceny a přišlo mi jiné zboží a vyšší cenu!!!
Dobrý den paní Jaroměřská,
k odeslání až druhý tj. následný den došlo z důvodu, že jste v den objednání v době, kdy již objednávka byla připravována ve skladu telefonovala a požadovala přidat ještě deospray Bruno Banani, museli jsme objednávku ve skladu nechat stornovat a druhý den ji tam zaslat upravenou, jak jste požadovala, i tak jste zboží obdržela do 48 hodin.
Parfiky.cz -
Parfém-tester voněl úplně jinak než originál-ihned vrácen
- žádné
- Nekorektnost
- Chybí obchodní slušnost
Obklad na oteklé oči přišel s prošlou záruční dobou a vyschlý. Reklamace byla vyřízena rychle, ale opět přišlo zboží prošlé a vyschlé. Třetí pokus jsem již nezkoušela. Chyběla mi alespoň omluva firmy, ale nic se nekonalo Tento obchod jednoznačně nedoporučuji. Objednávám zboží často po internetu, ale s podobným jednáním jsem se setkala poprvé.
- S kvalitou výrobku nejsem spokojená,sice cena byla nižší než u ostatních firem ale parfém není v takové kvalitě na jakou jsem zvyklá.
- Rychle vyprchá a špatně rozstřikuje.
- Další produkt zde už neobjednám.
Objednané zboží dodneška nedorazilo , obchod
nereagoval ani na dotaz přes email ani sms.
A to bylo objednáno 8.9. a dnes tj. 19.9.
žádná reakce ani zrušení objednávky !!!!!
Prostě nespolehlivost . -
- některá položka byla předražená
- Objednal jsem si zboží a došlo úplně něco jiného a levnějšího!Do ted nemám co jsem si objednal!První nákup byl vpořádku ale ted katastrofa!Už tady nic neobědnám příště-(Na reklamaci mailem nerágují..Ani jak moje reklamace pokračuje.Zvedla mě to paní s ruským přízvukem...Zboží stále nemám!!-(Pfeifer Zdeněk
Nejsem s toho nadšený platil jsem dobírkou a otevřu balíček a jeden parfém podle dodávky a druhý levný co jsem si neobědnal a ten drahý nemám a je zaplacený..Pfeifer Zdeněk
- Rychlost, dostupnost, kvalita prodeje.
Doporučuji!
- Nakoupil jsem nakonec dle nabídky z domova.
- -nedodržení termínu přípravy podle reklamní nabídky a žádná komunikace
V reklamní nabídce slibujete připravenost k odebrání zboží hned druhý den, po zaplacení však sdělujete nejdéle dva pracovní dny.Podle nabídky jsem zboží vybral 11.10.2012, mailem oznámil, že si zboží vyzvednu druhý den, tj.12.10.2012 osobní návštěvou.Nebylo připraveno, údajně jedna položka nebyla na skladě.Měl jsem čekat(a mám) na vyrozumnění.Po týdnu jsem (18.10.2012) mailem opět oznámil, že si přijedu druhý den , tj.19.10.2012.Opět nebylo připraveno.Možná se jedná o vyjímku, ale rozhodně komunikace s obchodem není žádná, mail pý nepoužívají(nečtou?).Dodnes 22.10.2012 zboží nemám.
- - možnost zakoupení originálních vzorků
- - rychlé dopravení objednávky
- - vyšší ceny (v porovnání s jinými parfémovými shopy)
- - zakoupila jsem si zboží z kategorie velké vzorky (použitý tester) a obsah testeru byl totálně zkažený, že se nehodí ani na WC
- - ale není možné jej vrátit, takže jsem 270,- vyhodila z okna :-(
Pokud je i ostatní zboží v takovém stavu jako byl ten zbytek testeru, co jsem si objednala, tak ostatním nemůžu doporučit.
- nevím o nich
- laxnost
nebudu zde nakupovat
- vyhovuje mi malé testovacie parfémy
- narazila som na prvý int.obchod a už nikdy víc
- dlhá čakacia doba dodania-ešte mi nedošla obj.25 dní
- nezáujem spoločnosti obch.o dodanie obj.
nedoporučujem nezáujem obchodu o dodanie tovaru, kurírní služba ich nezaujíma ako si plnia svoje povinnnost.reklamujem nedodanie tovaru už po piaty krát, bezvýsledne
vyhnite sa tomuto inter.obchodu Jedná sa o parfemylevne.cz -
- Spolehlivost, velký výběr zboží
- zatím jsem na žádné nepřišla
Spokojenost s rycholostí dodání a s komunikací v případě změn v objednávce... Doporučuji, budu se na tento obchod ráda obracet.
- hlavní slabinou jsou neochotné dámy v samotném obchodě s neochotou a prokroucenýma očima jsem dostala své zboží.ani děkujem ani nashledanou nic nezaznělo.takto se obchodník který vstoupil na trh nedávno rozhodně nechová.v zhledem k tomu že sama mám školy na provozování obchodu a léta praxe s jednáním s lidmi vím jak by komunikace měla vypadat aby se zákazkík rád vracel.pesrsonál být váma pořádně proškolím o vztahu prodejce verzus zákazník
- Asi mala zasoba zbozi