- Vystavuje zboží, které nemá, i když má u zboží uvedeno, že je skladem.
- Dokonce některé vystavené zboží už nevyrábí ani výrobce v tom designu, který obchod stále nabízí jako "skladem".
- Když jsem je na to upozornila, zboží přesto nestáhli z e-shopu a nebyl to jen jediný kus.
- U výrobce jsem si ověřila, jak je barevně namíchaný výrobek v jednom balíku, který prodejci posílají, a jak rychle odesílají své balíky, paní se kterou jsem do telefonu mluvila, mi o tom lhala a dělala ze mě blbce.
Obchod bych nedoporučila, to co zde se mi ještě v žádné eshopu nestalo a to nakupuji často.
Vystavené zboží nemají a neví jestli budou mít, přitom uvedené ho mají jako "skladem".
Po upozornění zboží nestáhli. (a nebyl to jediný kus)
Do telefonu se mi pokusili lhát a měli smůlu, že jsem byla informovaná.Reakce obchodu Papirko.eu
Vážený Zákazníku omlouváme se Vám za vzniklé potíže, nicméně o situaci Vámi vybraného zboží jsme vás včas a pravdivě informovali. Nabídli jsem Vám jinou variantu totožného zboží. Bohužel se Vám tato varianta zboží nelíbila tudíž jsme museli k naší škodě objednávku zrušit.
Kromě internetového obchodu máme další prodejny. Díky tomu se neustále skladová zásoba zboží mění každou minutu. Nelze však zajistit, aby se každá změna okamžitě projevila na e-shopu. Je také velice časté, že si více zákazníků, během určité doby, objedná stejné zboží, ale skladová zásoba není tak velká. Proto poté objednáváme zboží u dodavatele a není v naší moci ovlivnit rychlost dodání z jeho strany. Zákazníka informujeme, že zboží není skladem a pokud je vše v pořádku, informujeme zákazníka až o odeslání zásilky
Tak se stalo i v tomto případě. Přesto děkujeme za vaší recenzi. -
- neodpovídá nabídka se skutečností
- Spousta praktických věcí na jednom místě
- Pokud existuje jeden druh zboží ve více variantách (např. barva), nejsou uvedené a tak se těžko udává konkrétní požadavek.
Obchod nabízí zboží, které mě zajímá, ale vzhledem k nákladům za dopravu mě konečná cena nepřesvědčila, abych příště nakoupila znovu, nebo obchod dále doporučila.
Při posledním nákupu mě nemile překvapila dodací lhůta: k odeslání zboží došlo po 7 dnech.Reakce obchodu Papirko.eu
Dovolte abych reagoval na Vaš názor. Pokud je u zboží více variant, lze při ukončení objednávky napsat konkrétní požadavek jakou barvu daného zboží potřebujete.
Naše ceny poštovného včetně dobírky patří mezi nízké s konkurenčních e-shopů což je 129 Kč, při objednávce nad 2999Kč máte poštovné zdarma ,nebo při objednávce značkových batohů.
Samozřejmě pokud při objednání maličkosti se cena daného produktu
nemůže vyplatit nikomu i kdyby cena produktu byla nejlevnější
Za zpoždění dodávky se Vám omlouváme došlo k výpadku produktu u našeho dodavatele.
Děkujeme za Vaší recenzi . -
- přehlednost, dobrá cena
- když není něco skladem, tak to nenabízím!!!
nic moc
U zboží bylo uvedeno, že je skladem, když bylo u stavu stále uvededno, že je objednávka pouze přijata, chtěla jsem se telefonicky zeptat. Telefon mi ale nebrali. Až na písemný dotaz přišla rychlá odpověď. Zboží bude dodáno asi v polovině srpna...Takže se budeme modlit, aby měla dcera s čím jít v září do 1. třídy.
Reakce obchodu Papirko.eu
Dobrý den Vážena paní Mikulová skladové zásoby se neustále mění jak u nás tak i u naších dodavatelů proto mohlo dojít při objednání jednotlivé položky k vyprodaní. Za nezvednutí telefonu se Vám omlouváme. Děkujeme za vaší recenzi.
Objednala jsem si diář, kde ovšem chybí měsíc březen, za to je tam dvakrát leden a únor. Diář je tudíž nepoužitelný!
Reakce obchodu Papirko.eu
Dobrý den paní Dominiko za Firmu Papirko.eu se Vám omlouváme bohužel tento diář nám byl zaslán od dodavatele se skrytou vadou kterou neodhalili. Stačilo nám tuto skutečnost nahlásit a mi Vám ZDARMA diář vyměníme a uhradíme poštovné.
- objednal jsem dopravu poštou a zboží bylo posláno PPL, které nekomunikovalo
obchod v pořádku, komunikace neosobní, doprava bídná
Reakce obchodu Papirko.eu
Vážený zákazníku děkujeme za Váš názor tímto se Vám samozřejmě omlouváme za malé nedopatření.
- spoustu kancl. potřeb
- Objednala jsem si z nabídky zboží, druhý den mi volali, že není možné jej koupit.
- rychlost dodání zboží, možnost výběru z domova
- obchod nabízel zboží za nízkou cenu
- Ačkoli komunikace s obchodem byla dobrá, přesto zboží nedorazilo tak, jak bylo vyspecifikováno v poznámce, tzn. nedorazily ty druhy, které jsem si vybrala. Navíc, ne všechno zboží, které jsem si objednala, bylo skladem. Příště obětuji čas na nákup v kamenném obchodě, kde mám lepší možnost výběru. V akcích je totiž i zboží levnější, jak v internetovém obchodně a navíc neplatíte poštovné. Nákup zde se mi prodražil cca o 200,-- oproti nákupu v supermarketu.
Reakce obchodu Papirko.eu
Dobrý den Vážená paní Markvartová omlouváme se za vzniklou záměnu u barvy Torpéda po vaší stížnosti Vám byla nabídnuta výměna bez úhrady poštovného Bohužel jste nesouhlasila. Samozřejmostí je že výběr zboží v kamenné obchodě nikdy nemůže nahradit internetový obchod. Přesto bych si dovolil nesouhlasit s tvrzením že náš obchod je drahý než hypermarket. U položek které má hypermarket v akcí se srovnávat samozřejmě nemůžeme ale věřte že, pokud koupíte zboží mimo akci tak zaplatíte
toto zboží 2x až 3x dráž samozřejmě + cestu do hypermarketu ( palivo , jízdenka atp ). Každý hypermarket má své " akce " velmi dobře spočítané tak aby se jim akce zaplatila. Přesto Vám děkujeme za recenzi. -
- docela za málo peněz
- zboží označené skladem najednou skladem nebylo
za málo peněz docela hodně avšak zboží označené skladem skladem najednou nebylo
- V balíku nepřišlo zboží, které bylo objednáno ale jeho alternativa. Na faktuře však bylo objednané zboží. Žádná odezva na problém ze strany obchodu. Naštěstí nebyla záměna nijak fatální, ale jde o princip.
Reakce obchodu Papirko.eu
Dobrý den Vážený zákazníku, je nám nesmírně líto ,že jste se na nás neobrátil s reklamací přímo a řešíte to přes dotazník Heuréka. Pokud o Vaší reklamaci nevíme, těžko jí můžeme řešit. Samozřejmostí je že reklamace řešíme hned a pokud možno ke spokojenosti zákazníka.
Přesto děkujeme za Váš názor -
Vybrala jsem a objednala 6 ks zboží, jeden z výrobků byl vyprodán. Objednávka byla ze strany obchodu stornována, aniž by mi nabídli možnost zaslat ostatní vybrané zboží, či nahradit vyprodaný výrobek jiným. Škoda, připravili se tak zbytečně o zákazníka.
- Líbí se mi možnost napsat si do poznámky,dokdy zboží potřebuji,aby dorazilo,ovšem zboží jsem obj. 29.12.2010,vědoma si infa obchodu,že začínají 3.1.2011,obj.byla přijata 5.1.,od té doby je ve stavu "vyřizuje se" a já začínám mít strach,aby věci do 14.1.2011 vůbec dorazily...
Líbil se mi široký sortiment zboží,přehlednost..
- Nafakturujou celou objednávku a v balíčku zašlou jen část objednávky.
nespokojenost s obchodem podvádí lidi.
Reakce obchodu Papirko.eu
Dobrý den vážený pane Roupo,je nám nesmírně líto ,že jste se na nás neobrátil s reklamací přímo a řešíte to přes dotazník Heuréka.Pokud o vaší reklamaci nevíme, těžko jí můžeme řešit.Jestli došlo k chybě z naší strany,řešili bysme hned reklamaci k vaší spokojenosti.
- U zboží zobrazuje, že je skladem a pak se ukáže, že tomu tak není.
Nespoléhejte jen na tento obchod.
Reakce obchodu Papirko.eu
Bohužel na anonym se těžko reaguje, ale i tak děkujeme za hodnocení. Skladové zásoby se před vánočním čase stále mění, proto se muže stát že daný vybraný produkt je vyprodán a dodavatel jej bohužel už nemá. Snažíme se však vždy jednat se zákazníkem k jeho spokojenosti.