Rychlé doručení, krásně zabaleno a moc hezké a kvalitní věci
Kvalitní a užitečný produkt, synovi (6 měsíců) se líbí, dobře se drží, plní, čistí, jednoduché odolné zpracování. Velká spokojenost a doporučuji. Vhodné i třeba jako nápaditý dárek, který zabaví, naučí a zároveň zasytí ☺️ MUST HAVE pro každé mimčo
- Kvalita výrobku
Jsem ráda, že jsem investovala peníze do takové super vychytávky, i když se dá stejný výrobek objednat za menší peníze z Číny, tak na tu kvalitu to nemá.
Kostky jsou nádherné, kvalitní. Vše dorazilo v pořádku
Obchod má krásné zboží pro miminka...doporučuji nákup
- Rychle dodání
- Velmi rychle doručeno.
- Příjemný přístup
- Krásný výrobek dle očekávání
Vše v pořádku
- Precizní práce
- Kvalitní materiál
Vše proběhlo naprosto v pořádku.
- Na fotka jsou snurky na dudliky a nahrdelnik hezci nez ve skutecnosti. Vnimana hodnota je pro mne o polovinnu nizsi nez je na strankach.
- Krásné kvalitní zboží.
- Ojedinělé kousky.
Objednávka dorazila rychle, bezprobroplémový nákup, zboží ve výborném zpracováni a kvalitě. Určiťě doporučuji i jako dárek pro blízké.
Žádám reklamaci dudlíku, jelikož mi byla jiná velikost, než jaká byla objednaná - zatím žádná reakce obchodu.
- rychlost
- pekne zbozi
- Vřele doporučuji, skvělá domluva a krásné výrobky, ve skutečnosti hezčí než na obrázku
Kvalitni zbozi, rychla dodavka, bezproblemova komunikace.
Neopodstatněně vysoké ceny
Klip používáme jen v kočárku, a už se rozbil. Rozpadla se celá ta hlavní připínací plocha. Takže nám je už k ničemu bez toho nejdůležitějšího....
Reakce obchodu Ovocnýdudlík.cz
Dobrý den paní Bartáková,
pokud došlo k poškození výrobku, není problém na něj uplatnit záruku, rádi Vám jej opravíme. V emailu naleznete instrukce k zaslání produktu na servis.
Celá procedura je pro Vás jako zákazníka velmi jednoduchá, nemusíte nic vyplňovat, pouze zanesete balíček na podací místo a o vše ostatní se postaráme.
V případě dalších dotazů stačí napsat na náš kontaktní email.
S pozdravem,
Honza -
- Rychlá odezva na dotazy
- Hezký zabaleno
- Jediný obchůdek kde si můžete koupit dudák BIBS po jednom