Prádlo je super, jen mi byla zaslána jiná barva
- Velmi dobrá cena zakoupeného výrobku.
- Rychlost dodání.
- Komunikace obchodu.
Přehledné stránky veliký výběr není to můj první nákup ráda se vracím velká spokojenost
- Ochota
Poslali mi jiné zboží, prostě se spletli. Když jsem volala, co s tím, okamžitě mi nabídli výměnu vratkovým balíkem a ještěbyl pán moc milý. GLS mi přivezli to, co jsem skutečně objednala a já jim dala to původní. Neskutečný fofr, v předvánočním shonu, ve sněhové kalamitě. Díky!
- výběr
- rychlost
Objednal jsem odpoledne a druhý den mi bylo zboží doručeno domů až na druhou stranu republiky. Byl jsem mile překvapen rychlostí dodání zboží. Děkuji a mohu jen doporučit.
- Doporučuji, vše bylo doručeno včas
- Škoda, že psali na webu: zboží skladem a pak trvalo 14 dní, než bylo zasláno. Komunikace nic moc… mohli aspoň napsat do e-mailu, že ve skladu je inventura a zboží bude dodáno později. To by nevadilo…
Ceny dobré, jen komunikace nic moc…nezaslali info o pozdějším dodání.
Celkem dlouho trvalo i doručení po urgenci a mém telefonickém dotazu… snad to byla jen souhra náhod -
- rychlost doručení
- velký výběr zboží.
- Dodání obratem
rychlost dodání
Na první pohled dost široká nabídka outdoorového zboží za rozumné ceny (proto se do obchodu pravidelně rád vracím), bohužel dost zboží je jen skladem u dodavatele, což dojem trochu kazí, pokud potřebujete věci hned.
Navíc se tentokrát na můj balík zapomnělo a došel až v pátek (objednáno v úterý dopoledne) -
- Vše v pořádku
perfektni kvalita
- Osobní vyzvednutí zdarma
Vše v pohodě a rychle
- první nákup, kvalitní zboží ve slevě
- Rychlost dodání
- Personál jsou odborníci a fanoušci.
- Ceny a popis
- K vyzvednutí pouze Praha 6.
V e-shopu bych uvítal podrobnější filtry produktů.
- Okamžité jednání