Přihlásit se a přidat recenzi

Rychle vyřízená objednávka, naprostá spokojenost.

• S podnikem je možné komunikovat a obrátit se o změnu objednávky. Při zaplacení předem, jsou peníze vráceny ve stejné době, jako balík.

vše OK

• možnost osobního vyzvednutí

ok

100%spokojenost

V celku spokojen

cena a rychlost dodání

• Cena
    • Nevím

tězko posoudit. I přesto, že byla platba provedena převodem, dodávka zboží trvala déle. Expedice zboží proběhla až po upozornění.

Zboží, které bylo inzerováno "skladem" bylo expedováno z eshopu 5. den od objednání. V den, kdy dorazilo do uloženky jsem už byl na cestě na dovolenou - tedy jsem si ho nevyzvedl. Obchod jsem si vybral právě proto, že zboží bylo "skladem".

Reakce obchodu outdoor-termopradlo.cz

Dobrý den pane Novák, omlouváme se, ale Vámi objednané triko bylo inzerováno Skladem u dodavatele. Objednal jste ve čtvrtek odpoledne a zboží jsme expedovali v úterý, tedy třetí pracovní den po objednání, O víkendu přepravní služby nefungují. Děkujeme za pochopení.

• Kvalita zboží
    • OChota a infomovanost pracovníků obchodu
    • Rychlost dodání

Perfekt zboží i zaměstnanci
    Doporučuji vyzkoušet všem

• účtuje si 3% za platbu kartou

• zboží dorazilo rychle a rychle a bezproblémově proběhla i výměna za jinou velikost

Doporučuji!!!

• nevím
    • Eshop uvádí jiné ceny než je skutečnost , jedná se o klamavou reklamu.

Nedoporučuju , nakupte si jinde , ať nejste zklamaní. Lživá reklama, nepravdivé ceny, nedostatečná komunikace se zákazníkem.

• kvalitní zboží
    • nevím

• Kvalitní zboží, rychlost

• široký sortiment a přijatelné ceny
    • tabulka velikostí oblečení craft neodpovídá, tabukově mi mělo sedět, ale funkční prádlo je mi velmi tesné a někde škrtí

Slabina není asi až tak vadou obchodu jako spíše údajů od výrobce. Spokojen nejsem a zboži vracim ve 14 denní lhůtě. Plus pořizuji o velikost větší.

Reakce obchodu outdoor-termopradlo.cz

Dobrý den, bohužel toto není možno z naší strany ovlivnit, tabulky jsou převzaty od výrobce. Výměna je však možná.
    Děkujeme.

• údaje o dostupnosti zboží neodpovídají realitě, obchod následně nekomunikuje, nenabídne dodání alespoň části objednaného zboží v termínu, až po dvou urgencích a 10 dnech odkazuje na údajně zaslaný e-mail

první negativní zkušenost za 10 let nakupování na e-shopech. nedoporučuji

Dobrý den pane Kozílek,
    objednal jste v neděli a hned v pondělí jsme Vám napsali o dostupnosti. Vaše reakce nedorazila a po 10 dnech jste psal dotaz, na který bylo odpovězeno po dvou minutách. Opět bez jakékoliv reakce z Vaší strany ...

• Nabízí zboží skladem,které nemá skladem k dispozici.

Krom jiného jsem zakoupil dvě trika nabízená jako zboží skladem a prodavajici je nedokázal dodat.Byl mi dále nabídnout za symbolickou cenu 1Kč prací prostředek. Nabídku jsem přijal a považoval za sympatické gesto až do chvíle, kdy mi jeho cenu prodávající vyfakturoval,ale prostredek nedodal.

Reakce obchodu outdoor-termopradlo.cz

Dobrý den pane Novák, omlouváme se, problém ohledně trik byl řešen po telefonu. Poslední kusy z letní kolekce a již nešlo doobjednat. Před Vánoci se stav skladu mění každou minutou. Chybějící dárek nás velice mrzí, chyba balení, ale škoda ze jste třeba nezavolal na prodejnu nebo nenapsal, dárek by byl obratem doposlán.