Výborná komunikace, velmi rychlé dodání.
Již druhá objednávka a nedošel potvrzující email o vytvoření objednávky. Komunikace probíhala přes email. Bohužel jsem po informování že objednávka je v procesu vyřízení a bude expedována následující (pracovní den) přišel ke zjištění, že je objednávka 3-tí den beze změny stavu. Proto jsem objednávku zrušil. Přitom dříve žádný problém nebyl.
Pozdě večer objednáno, druhý den doma, to se mi líbí.
- Ceny
Vše v pořádku rychle a spolehlivě.
- vše OK
- prostě doporučuji
- nemám žádné výhrady
- Rychlost dodání
- Skladové zásoby odpovídají realitě
- Vše rychle a v pořádku, žena už dříve měla dobré zkušenosti s tímto obchodem
- Přesně to co jsem objednal, v pořádku a funguje
- Žádné neobjednané dárečky navíc, které jsou milé, ale zbytečné a uplácí pro kladnější recenze
I když e-obchody píší skladem, někdy tím maskují tzv.externí (cizí) sklad a nikdy nevím, kdy mi skutečně objednané zboží přijde. Když je to během pár dní (1-3), jsem spokojený s rychlostí a vím, že to mají skutečně skladem.
- nízké ceny za dopravu
- rychlé vyřízení objednávky
- u zboží, které je po minimální trvanlivosti, se o tyhle skutečnosti dozvíte až po rozkliknutí detailu zboží, z hlavní nabídky produktů to není vidět
Rychlost a kvalita :)
- rychlé dodání
- Super obchůdek s herními věcičkami
- Komunikace
- Příjemné ceny
- Specializace
Tradiční herní obchod / eshop. Rychlé dodání a super komunikace, Spousta věcí skladem, které jinde nemají, za dobré ceny. Doporučuji.
- Rychle vyřízená objednávka
- Dodání do dvou dnů
Objednáno ve středu večer a již v pátek k vyzvednutí na poště. Pokud by takhle skvěle fungovala logistika na e-shopech ostatních prodejců, tak by si nebylo nač stěžovat. Všechno rychlé, přehledné, zboží v pořádku. Určitě to nebyla má poslední objednávka.
Vše rychle
Ochota a komunikativnost.
Rychlost
Komunikace, rychlost, přehlednost, se vším jsem spokojena
- Rychlé doručení, vše bez problémů
Velký výběr zboží. Ale dlouhá dodací lhůta (5 dní).